Stáhnul jsem tyto hlášky a jsou v mp3. Tomtom potřebuje soubor OGG a tak jsem to převedl, ale v navigaci mě nefungují. Máte někdo podobný problé. NC 417 mapa 850.2781.
Ale nebude to v těch hláškách, ale asi v NC. Skusil jsem si hlášku namluvit a uložit v OGG , ale jak do navi něco přidám, tak nechce vůbec mluvit.
Ukázka možných hlášekPřílohy
Nebezpečná křižovatka.zip
(8.36 KiB) 117 krát
Chodci, cyklisti.zip
(9.4 KiB) 110 krát
Hodně blbá zatáčka.zip
Nefunkční zvukové upozornění pro POI
Nefunkční zvukové upozornění pro POI
Limer--ONE XL
Re: Nefunkční zvukové upozornění pro POI
Musíš je ve složce je mít ve složce Sounds a v menu navigace, ve správě BZ nastaveno upozorňování. Předpokládám, že to tak máš. Zkus OOG soubory přehrát nějakým přehrávačem, myslím Windows Media Clasic to dovede. Při konverzi mohlo dojít k poškození.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Tak problém byl odstraněn. Jelikož jsem kdysi stáhnul pár hlášek na poi body a ty byly ve formátu OGG tak jsem měl za to, že toto je jedinej podporovanej formát. Jednou to fungovalo, jindy né. Mockrát se z navigace neozval ani hlásek. Udělal jsem si hlášky ve formátu Wave a vše šlape nádherně.
Limer--ONE XL
Ty oggy musí mít 22050Hz a bude to chodit (s 44100Hz se to kouše)
TomTom GO Basic, RDS-TMC, Renault Laguna II, Samsung Galaxy J6+
dovolte otazku, koupil jsem si TT start - to mam asi smulu na nastaveni upozornovani na BZ a itinerare atp atp, ze jo,
diky Petr
diky Petr
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Ano, někde se to tu již řešilo v souvislosti s importem vlastních POI, jejich nastavením a v souvislosti s itinerářem. Navcore pro tyto navigace je hodně ořezané a neumožňuje některé funkce. Bohužel i ty, které považuji za základní.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android