Zdárek všem
kdysi se mi podařilo omylem při manipulaci s navigací vyvolat. Zajímavé info. neví někdo čím to vyvolat ?...
Díky všem
Systémové info navigace ?
Systémové info navigace ?
- Přílohy
-
- mod_resize.jpg (129.75 KiB) Zobrazeno 1722 x
Re: Systémové info navigace ?
Stiskni startovací tlačítko a drž ho. Pokud se to nepovede, dej navigaci Reset (platí pro navigace, co mají resetovací tlačítko).
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
No nevím, mám pocit, že tohle fungovalo u 910....Obojí, co uvádíš, u našich navigací znamená jen restart....Ale ani při něm toto nevypíše...
vilik píše:Stiskni startovací tlačítko a drž ho. Pokud se to nepovede, dej navigaci Reset (platí pro navigace, co mají resetovací tlačítko).
asi tomu je tak.. ,ale ted to nejede .. hele to .. čím to je že jak jsem to ted udělal před cca hodinou tak navigace startuje úplně rychle ?
U TT XL IQ to funguje následovně - nechat naběhnou tomíka, stitsknout startovací tlačítko ( stále držet), provede se restart (stále držet spoštěcí tlačítko) naběhne systémová obrazovka
TT XL IQ, Navcore 9.061,Central and Eastern Europe 865.3245,
Tak u mé navigace(TT730)je postup tento : zapnout navigaci, nechat naběhnout, vypnout resetovacím tlačítkem a při opětovném zapnutí držet startovací tlačítko, dokud tyto info nenaběhnou na displej...