TT GO 930 - nejde zapnout
TT GO 930 - nejde zapnout
Koupil jsem tuto navigaci, připojil k Pc a přes TT Home jsem dal aktualizovat. Nabídlo mi to nejmovější navcore 8.351, ale po stažení a instalaci už TT nenaběhl. Momentálně nejde vůbec zapnout a nereaguje ani na reset. Mám zlé tušení, že mu už asi není pomoci.
Re: TT GO 930 - nejde zapnout
Asi blba otázka, ale zkoušel jsi ho mít zapojený na napájení? Jinak mě nenapadá co by mu mohlo být, ještě bych zkusil podržet pouštěcí talčítko na cca 15s...
Jo mám ho v nabíječce a tlačítko jsem držel jak reset tak power. Mám takovou obavu, že při aktualizaci navcore se aktualizoval i bootloader a asi se špatně zavedl. U mé předchozí 930 se mi nikdy nic podobného nestalo, tak jsem celkem rozčarován.
TT GO 930 (4GB), RDS-TMC 4V00.014 (USB), navcore 8.413, BL 5.5120, map. WCE 830.2305, SD Kingstone 4GB 6 class
Myslím, že tohle bootloader udelat nemuze... Nebo jen odesla baterka a nebo navigace jednoduse odesla... Jendou jsem toto videl u TTOne, ze kdyz byla SD karta v pristroji, tak nesel zapnout, vyndal jsi kartu a pustil navi a rychle kartu zasunul tak fachala (facha doposud - 3 roky tahle zavada)... Ale u tebe je to divne, jedine zkusil reklamaci a nebo chytreho TT operatora...
Tak před chvílí to zase naběhlo, je možné, že je málo nabitá baterie, páč i podsvětlení je nějaké chabé. Po připojení k PC se opět vypnula a zase nejde. Tak ji nechám pořádně nabít a uvidíme co to udělá.
TT GO 930 (4GB), RDS-TMC 4V00.014 (USB), navcore 8.413, BL 5.5120, map. WCE 830.2305, SD Kingstone 4GB 6 class
JJ to je jasny, odchazi baterka... POdle me... Doporucuji ji nechat nabit od compu...
Tak jsem z toho jelen. Navigace normálně naběhne, všechno šlape jak má, ale jakmile ji zapojím k PC a potvrdím že chci připojit, tak se vypne a už nejde zapnout. Musím podržet tlačítko reset, vložit ji do kolébky a po zapnutí se hned sama připojí k PC. Když ji pak, ale používám a zase ji vložím do kolébky, tak už musímopět potvrdit připojení a opakuje se viz. výše.
Clear flash a format zarizeni... JInak to nevidim...