problémy uživatele Regelp
Re: problémy uživatele Regelp
V tom posledním příspěvku přece Regelp psal, že ji kupoval jakoby na TT940 a pak přes TTHOME nešla stáhnout do TT740. O warezu, cracknutém NC apod. ani slovo. V tomto vláknu ani jinde zde na fóru zatím nikdo nepopsal jak oficiálně kopit mapu větší než 2GB pro TT s integrovanou 2GB flash a uložit ji na větší SD kartu. Až budu kupovat novou mapu, taky bych chtěl tu neosekanou verzi ...
Já nevím, školy nemám... ale není jednodušší poslat dotaz výrobci, jak koupit full mapu pro 740?
Buď mi pomohou anebo napíšou, že to legálně nelze, ne?
Buď mi pomohou anebo napíšou, že to legálně nelze, ne?
Ale to se přece taky už řešilo. Výrobce, tedy přesněji TT hotline trvdí, že to nelze, což ale může být jen naučená odpověď, která nebere v úvahu to, že uživatel má velkou SD kartu. Z odpovědi taky není jasné, jestli by to jako nemělo jít kvůli technickým důvodům (což jsme si téměř jistí, že není problém), nebo administrativních (není jak tu mapu koupit a zaregistrovat pro konkrétní zařízení).
vojta66 tu opakovaně radil postup jak neosekanou mapu pro TT740 získat, ale neuvádí, jestli to sám opravdu takto úspěšně provedl. Regelp ten jeho postup a řadu dalších variant zkoušel a neuspěl. Takže by opravdu nebylo od věci, kdyby to někdo další potrvdil nebo popsal vlastní postup, pokud možno ověřený, ne dohady.
vojta66 tu opakovaně radil postup jak neosekanou mapu pro TT740 získat, ale neuvádí, jestli to sám opravdu takto úspěšně provedl. Regelp ten jeho postup a řadu dalších variant zkoušel a neuspěl. Takže by opravdu nebylo od věci, kdyby to někdo další potrvdil nebo popsal vlastní postup, pokud možno ověřený, ne dohady.
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, přiznávám se. Já v dobré víře radil Regelpovi, jelikož jsem měl takovou zkušenost PŘED vlastnictvím GO 740 (vlastnil jsem od XL až po 930/930). Tímto se velmi omlouvám uživateli Regelpovi: já si po celé této diskusi tedy zkusil totéž, tedy koupit neosekanou mapu WCE a skutečně, NEJDE ji tam legálně dostat, nakonec jsem si také NECHAL potupně vrátil peníze zpět na účet TomTomem, což proběhlo bez nejmenších problémů. Samozřejmě, že jsem měl v GO 740 4GB micro sd atd atd....prostě oni to mají nějak POŘEŠENO, prostě nechtějí to takto dělat, to by si asi každý koupil GO 740 a pak jen dokoupil GRAFICKY neořezanou STEJNOU mapu - tedy bez omezení 2GB (pokud by tedy chtěl).
Ale dříve to šlo naprosto v pohodě....(GO 730XGO930).
Mám dotaz: provozuje nějaký majitel GO 730 na kartě NEOŘEZANOU nejnovější mapu WCE??? (primárně určenou pro GO 9x0)
Jen připomínám, bavíme se tady o legálních postupech.
Ale dříve to šlo naprosto v pohodě....(GO 730XGO930).
Mám dotaz: provozuje nějaký majitel GO 730 na kartě NEOŘEZANOU nejnovější mapu WCE??? (primárně určenou pro GO 9x0)
Jen připomínám, bavíme se tady o legálních postupech.
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
Díky pro "hoh", že se mě zastal proti "gebič". Z podpory také přišla odpověď, že to systém neumožňuje. Tak že to vypadá, že čím více se tato mapa bude aktualizovat,dejme tomu o nové silnice,kruhové objezdy atd, tím bude horší grafika mapy. Ona odpověď z podpory "a silnice tam máte?" to jasně dokazuje.
Proto jak se rika, nema cenu setrit, ja si taky koupil 930 a tohle neresim... Kdybych se mel rozmyslet, koupim 940 a je to... Proste jak se rika kdi setri ma mapu bez detailu...
PS: Mozna jsem byl moc tvrdej, ale jde o to, ze to opravdu vypadalo, ze jsi spekulant co se snazi delat problemy, tak jsi na me zapusobil, ale opak bude pravdou...
PS: Mozna jsem byl moc tvrdej, ale jde o to, ze to opravdu vypadalo, ze jsi spekulant co se snazi delat problemy, tak jsi na me zapusobil, ale opak bude pravdou...