PODPORA 4GB SDHC!NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ-NEVRATNĚ!
PODPORA 4GB SDHC!NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ-NEVRATNĚ!
četl jsem na jiném foru (angl) že pokud se přehraje zaváděcí boot vyšší verzí, tak by měly chodit i 4 SDHC.
cituji: I have the bootloader 5.5012 from rider in my TT One new Edition and i tested my Kingston sdhc microSD card 4gb/Sd adapter and can confirm that its works perfect and because sdhc card its so much faster then sd-card so that is good news!
takže jsem to testnul, přehrál BOOT na vyšší a vše funguje teda s 2GB, protože 4GB nemám. můžete to někdo skusit se 4GB???
Seems that TT finally gives support for SDHC-cards for the older models:
system v příloze. stačí překopírovat na root, odpojit od PC a flashne se samo
UPGRADE JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ !!!
JINAK JSEM SE NEDOČETL, JAK TUTO ZMNĚNU PAK VRÁTIT ZPĚT KDYBY TO KIXLO
!!!!!!!!!! UPOZORŇUJU, ŽE ZMĚNIT BOOT POTOM ZPĚT NA PŮVODNÍ NELZE! ANI CLEAR FLASH ANI FORMÁTEM ANI PŘEHRÁNÍM STARÉHO SYSTEMU !!!!!!!!!! TEĎ JSEM TO TESTOVAL-NELZE = KONEC NAVI A KOUPĚ NOVÉ, PRO TOHO KOMU TENTO SYSTEM NAVIGACE NEPŘÍJME A NEPŮJDE MU ROZCHODIT!
cituji: I have the bootloader 5.5012 from rider in my TT One new Edition and i tested my Kingston sdhc microSD card 4gb/Sd adapter and can confirm that its works perfect and because sdhc card its so much faster then sd-card so that is good news!
takže jsem to testnul, přehrál BOOT na vyšší a vše funguje teda s 2GB, protože 4GB nemám. můžete to někdo skusit se 4GB???
Seems that TT finally gives support for SDHC-cards for the older models:
system v příloze. stačí překopírovat na root, odpojit od PC a flashne se samo
UPGRADE JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ !!!
JINAK JSEM SE NEDOČETL, JAK TUTO ZMNĚNU PAK VRÁTIT ZPĚT KDYBY TO KIXLO
!!!!!!!!!! UPOZORŇUJU, ŽE ZMĚNIT BOOT POTOM ZPĚT NA PŮVODNÍ NELZE! ANI CLEAR FLASH ANI FORMÁTEM ANI PŘEHRÁNÍM STARÉHO SYSTEMU !!!!!!!!!! TEĎ JSEM TO TESTOVAL-NELZE = KONEC NAVI A KOUPĚ NOVÉ, PRO TOHO KOMU TENTO SYSTEM NAVIGACE NEPŘÍJME A NEPŮJDE MU ROZCHODIT!
- Přílohy
-
- dump1141449264.jpg (92.81 KiB) Zobrazeno 10405 x
-
- system.rar
- (540.55 KiB) Staženo 1685 x
Naposledy upravil(a) *MC* dne 26.5.2008, 20:26, celkem upraveno 17 x.
Sygic Aura HTC
Re: PODPORA 4GB SDHC ZKUSTE!
Mohu potvrdit!!!! na TT one new TT 8 + nové mapy .....karta 4GB SDHC Kingston ok!!!!! vše chodí!!!!! testoval jsem i 8GB SDHC taky chodí..........spíš to využiju na video než mít na kartě více mam......zatím tam mám E 720.1803 + W+E 805 1801
A je to tady! První odpověď a kladná!
JINAK PRO JISTOTU UPOZORŇUJU, ŽE TENTO UPGRADE JE NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!
JINAK PRO JISTOTU UPOZORŇUJU, ŽE TENTO UPGRADE JE NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!
Naposledy upravil(a) *MC* dne 26.5.2008, 20:28, celkem upraveno 1 x.
Sygic Aura HTC
Mám dále odzkoušeny ještě 4 SDHC karty 4-8GB..a to A-DATA,SANDISK,Lexar,Kingston ,ale asi nejlepší je A-DATA 4GB 150x!!!!SDHC
At i někdo další zde potvrdí,že to taky na TT one new taky chodí!!!!!! Já jsme rád že to jde...Otestuji i na TT 7.....ale musí tam být boot system 5.5012
At i někdo další zde potvrdí,že to taky na TT one new taky chodí!!!!!! Já jsme rád že to jde...Otestuji i na TT 7.....ale musí tam být boot system 5.5012
To Pcworld: jakou máš přesně verzi TT one new?? Chlapy vy mě štvete ,vám to jde....já kdybych to vyzkoušel,tak mi to určite nepůjde a zničím tomíka.
Přemýšlím,jestli do toho mám jít....
Přemýšlím,jestli do toho mám jít....
TT ONE New V2,SD 4GB(obyč.-né SDHC),9.004 1804 emu x30,bootloader 5.5256,RDS-TMC mini usb 4V00.014,W. a C. E. 2GB v840.2562
Ten BOOT máš v příloze. Jinak dík, že jsi taky testoval A zítra všichni hurá do Alzy pro 4GB a víc SDHC
2Buritos: já myslim, že ti to šlapat bude mam V1 nebo co to je ten ONE NEW REGIONAL a ty máš V2 takže by to teoreticky neměl bejt problém. Vnitřky jsou stejný.
P.S.: narvat tam neofiko CORE 8 zbastlený se nebojíš a systém z TT ONE Rider kterej je ofiko akorát netestovanej máš strach
EDIT: A MÁŠ HO OPRAVNĚNĚ, NELZE TO VRÁTIT
2Buritos: já myslim, že ti to šlapat bude mam V1 nebo co to je ten ONE NEW REGIONAL a ty máš V2 takže by to teoreticky neměl bejt problém. Vnitřky jsou stejný.
P.S.: narvat tam neofiko CORE 8 zbastlený se nebojíš a systém z TT ONE Rider kterej je ofiko akorát netestovanej máš strach
EDIT: A MÁŠ HO OPRAVNĚNĚ, NELZE TO VRÁTIT
Naposledy upravil(a) *MC* dne 26.5.2008, 20:29, celkem upraveno 2 x.
Sygic Aura HTC
Mám strach protože, tady někomu šla na stejném Tomíkovi obyč.4GB karta,tak jsem koupil úplně tu samou kartu a mě nešla.Takže já mám nějaký kus železa,který je vyjímečný-asi ho vyráběli v noční šichtě,tak ho nějak odflákli
TT ONE New V2,SD 4GB(obyč.-né SDHC),9.004 1804 emu x30,bootloader 5.5256,RDS-TMC mini usb 4V00.014,W. a C. E. 2GB v840.2562
Re: PODPORA 4GB SDHC!NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ-NEVRATNĚ!
Dotaz na *MC*:
funguje ti bluetooth připojení na telefon? Mě to po upgrade na 5.5012 nenajde telefon a nevím jestli je to způsobeno novým bootloaderem.
funguje ti bluetooth připojení na telefon? Mě to po upgrade na 5.5012 nenajde telefon a nevím jestli je to způsobeno novým bootloaderem.
TomTom GO Basic, RDS-TMC, Renault Laguna II, Samsung Galaxy J6+
Jenom doplnění, nevím jak u Go One, ale u GO x20,x30 se prej dají použít i karty >=8GB ale jenom pro čtení, TomTom z takové karty umí číst ale do oblasti nad prvních 4GB neumí zapisovat. Takže se karta na systém a mapy použít nedá ale na MP3,obrázky ano. Píšu to proto že někdo psal že mu chodí v ONE i 8GB karta !!! tak aby se nedivil až se tu TomTom bude zasekávat, pravděpodobně se pokusil zapsat nad ony 4GB a systém havaroval.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Vratíš se zpátky na původní verzi tak, že přehraješ zpátky tu starou verzi, nebo z TT Home přeinstaluješ zálohu nebo nainstaluješ znovu původní verzi systému. Svým způsobem pokud jsi před tím vše zazálohoval se nemáš čeho bát.
TT One XL (9.205) - Europe 860.3102
bootloader asi tezko takhle prehrajes
Tak jsem do toho šel,a risk je zisk.SDHC kartu nemám,ale mám obyčejnou 4GB kartu(nééééSDHC) a ta funguje,předtím nefungovala.Takže díky za nakopnutí,mojí experimentátorský dušičce to nedalo spát,tak jsem to zkusil.
Dnes jsem jezdil s navigací TT one new T8 mapy 720.1803 E karta 4GB SDHC.....karta je Kingston občas se navigace se zapoměla........zustal na předešlé ulici....jako by nestíhala......pak jsem vyměnil behem cesty za 2GB klasiku a navigace v pohodě..tak nevím....dřív vůbec TT one new SDHC karty nenašel....po novém boot karty vydí..ale s tímto problémem...vyzkoušíl SDHC kartu 4GB A-DATA 150x.........
2 bobesek :BLUETOOTH mi funguje, koukal jsem se přes navi na počasí, takže chyba bude někde u tebe.
JINAK BOOT DOWNGRADOVAT ZPĚT NA NIŽŠÍ VERZI NEJDE ANI ZÁLOHOU!! PRO TY CO TO FURT NECHÁPOU
JINAK BOOT DOWNGRADOVAT ZPĚT NA NIŽŠÍ VERZI NEJDE ANI ZÁLOHOU!! PRO TY CO TO FURT NECHÁPOU
Sygic Aura HTC
O víkendu jsem jezdil s navigací TT one XL T8 mapy 805 WCE karta 2GB SD a také se asi 3x stalo že zmizely všechny údaje ze stavového panelu a navigace nevěděla kde jsem. Tento stav vždy trval cca 30vteřin a pak se chytla. Jakoby procesor v XL nestíhal...
to *MC* - bluetooth mi funguje - chyba byla v mobilu
to *MC* - bluetooth mi funguje - chyba byla v mobilu
TomTom GO Basic, RDS-TMC, Renault Laguna II, Samsung Galaxy J6+