Dobrý den
Potřeboval bych nějakou navigaci, která umí nahrát trasu a pak jí tuto trasu umět navigovat? Jedná se o projetí různých vesnic bez toho aniž bych musel pokaždé nastavit přes které mám jet do cíle. Prvně bych cestu projel sám a pak podle ní projede tu samou cestu někdo další, který si vezme navigaci.
Děkuji za odpověď
Jízda podle trasy
Re: Jízda podle trasy
Radu přesně podle zadaných parametrů nedám (kdoví jestli vůbec taková navigace existuje), ale Garmin umí jet podle trasy vytvořené na počítači v programu BaseCamp a nahrané do navigace.
Je to už drahně let, takže podrobnosti ze mne už vyšuměly (jak jdou konkrétní kroky po sobě), ale zcela jistě to jde a já sám to osobně vyzkoušel - šlo o průjezd Prahou po přesně zadané trase (odlišné od toho, co chtěla navigace).
Je to už drahně let, takže podrobnosti ze mne už vyšuměly (jak jdou konkrétní kroky po sobě), ale zcela jistě to jde a já sám to osobně vyzkoušel - šlo o průjezd Prahou po přesně zadané trase (odlišné od toho, co chtěla navigace).
-
To umí Tomtom.Jsou dvě možnosti.Buďto si v programu "My Drive" trasu vytvoříš,pojmenuješ a přes synchronizaci se zařízeními pošleš do navigace a ta se uloží pod volbu "Moje trasy" nebo při odjezdu zapneš v navigaci "spustit záznam" ,trasu projedeš,zvolíš "zastavit záznam" pojmenuješ a trasa se uloží opět pod volbu "Moje trasy"
Tomtom VIA 52
Garmin 660 FM v šuplíku
Garmin 660 FM v šuplíku
Takže to umí každý nový Tom Tom? Nebo nějaký model co by to zvládl a nestál zbytečně moc korun.
-
Měl by to umět třeba i nejlevnější Tomtom START (XX) Europe LIFETIME .Tenhle model sice nemám,ale soudě podle návodu, záznam trasy a plánovat trasy přes My Drive umožňuje. Cena se pohybuje mezi 2,5-4 tis kč v závislosti na velikosti displeje
Tomtom VIA 52
Garmin 660 FM v šuplíku
Garmin 660 FM v šuplíku