Go730 ukazuje posunutou pozici
Re: Go730 ukazuje posunutou pozici
me se dneska stahlo toto: 1341661478
Tak uvidime, jedu nekam do Chyne, tak snad neskoncim u tchyne...
Tak uvidime, jedu nekam do Chyne, tak snad neskoncim u tchyne...
V Chyni je Pivovarskej dvur, tak leda by bydlela tam , jinak jed radeji podle namorniho almanachu
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
A jeste dotaz - kdyz smazu ten fix soubor, je nutny reset celeho zarizeni nebo staci restart? Maji tam s tim porad nejake problemy a spojeni je jen obcasne...
Mě stačilo při přípojení k NTB ho smazat a pak odpojit od NTB. Po naběhnutí TTG se mi pozice nastavila na Home pozici a když chytil GPS se nastavil na správné místo. Pro stažení aktualizace jsem musel smazat jak z TTG tak z NTB a zatím mi to ukazuje OK,
TT GO 930T, apl. 9.430.890926, Western_and_Central_Europe 8.85, TT Home 2.8.4.2596, Height (build 13)
Dik, zkusim to s nimi na dalku nejak zkonzultovat, ale je to bida, maji navi uplne poprve, dostali ji den pred odjezdem jako darek a jeste to nejsou zadni PC geekove . Spojeni je ke vsemu nejake bidne...
Ze jsem se na tu aktualizaci tesne pred odjezdem nevys... ale koho by to napadlo? Banda vsiva zhulena...
Ze jsem se na tu aktualizaci tesne pred odjezdem nevys... ale koho by to napadlo? Banda vsiva zhulena...
asi nejaky novej model houbicek...
Tak problém bude asi někde úplně jinde.
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/272 ... chaos.html
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/272 ... chaos.html
a nejenom serverůKaždá minuta trvá přesně 60 sekund. To je poučka, kterou se řídí každý počítačový systém na světě. Když v sobotu v noci časoměřiči přidali jednu sekundu navíc, aby dorovnali přesný čas, nastal na internetu chaos. Řada serverů se zhroutila, upozornil server Daily Mail.
TT GO 930T, apl. 9.430.890926, Western_and_Central_Europe 8.85, TT Home 2.8.4.2596, Height (build 13)
Tak bohužel smazání toho souboru nepomohlo... kdoví, co s tím je . Uvidím asi až to přivezou domů.
Já smazal vše ve složce ephemeris, nahrál tam to, co sem někdo dal jako přílohu, restartoval navigaci a běhá na 100%.....
To bych jim to musel poslat mailem a oni tam nekde najit wifinu. Jenze jsem zase bez PC... to je teda situace
Mohl by, prosim, nekdo z vas, kterym uz to funguje, zazipovat komplet obsah slozky EPHEM a poslat to sem (pripadne pres SZ do posty)? Zejmena ti, co uz maji stazeny ten opraveny QuickFix. Diky moc...
Tak jsem dnes dopoledne jel podle navigace a při výjezdu od baráku (asi v 9h) jsem "startoval z pole za barákem" ale asi po 100m se to čaplo silnice, a až do cíle (asi 140km) i zpátky jsem jel úplně normálně. V cíli jsem schválně uložil pozici a doma při kontrole na mapy.cz to sedí správně. Včera v noci, když jsem venku po resetu nechával vyhledat satelity, měl jsem jich zamčených jen 5 až 6 a všechny byly jakoby v jedný lajně. Aktuálně už mi jich ze stejného místa zamiká 8 až 11. Pořád si myslím, že to není problém těch zhulenců (nechci se jich zastávat), ale spíš v těch "rozhozených satelitech.
TomTom GO 1005T
Měl jsem dlouho (cca půl roku) oba TT zcela mimo provoz a dnes jsem je "oživoval". Vymazal jsem obsah složky ephemeris z PC, TT mi nabídl aktualizaci a za oknem v bytě mi 730 i 950 naběhly bez problému do 1 minuty...
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
vrána:přikládám
- Přílohy
-
- ephem.zip
- (59.72 KiB) Staženo 1060 x
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
Ahoj,
potvrzuju, že mně se to srovnalo až po restartu navi, tj. musejí zaznít bubny! Do té doby nepomohlo ani vymazání GPSFIX.
potvrzuju, že mně se to srovnalo až po restartu navi, tj. musejí zaznít bubny! Do té doby nepomohlo ani vymazání GPSFIX.