Mapy verze 865
Re: Mapy verze 865
To už jsme tu psali několikrát, Od doby, co spolupracujeme přes navigovat.cz, tak je zanešeno oprav daleko více, a daleko rychleji...Informace od Cedy nemusí ověřovat...
Tak jsem si novou mapu vyzkoušel, a mám radost z opravených dat, ale stále se opakují chyby, které odstanili, tak nevím, proč se zase objevily..Postupně zase zadám přes Gallena...
Tak jsem si novou mapu vyzkoušel, a mám radost z opravených dat, ale stále se opakují chyby, které odstanili, tak nevím, proč se zase objevily..Postupně zase zadám přes Gallena...
Tak jsem přeinstaloval Europe 860.3102 na Europe 865.3244 a zase přišel o mapsetings.cfg Nevíte o nějakém udělátku co by v počítači dokázalo nastavit upozornění na POI, abych to nemusel tukat v navigaci?
TT One XL (9.205) - Europe 860.3102
TT home, ovládat zařízení a nastavit to tam, jinak ručně....
mapsetings.cfg si zazálohovat a nakopírovat pak do nové mapy - nic pak nemusíš zdlouhavě znovu nastavovat...
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
To bohužel na poléčeném navcore a mapě nefunguje. TTH padneGumajz píše:TT home, ovládat zařízení a nastavit to tam, jinak ručně....
To samozřejmě vím, ale je taky známo, že někdy kompatibilita není a vypadá to, že i v tomto případě.mila-p píše:mapsetings.cfg si zazálohovat a nakopírovat pak do nové mapy - nic pak nemusíš zdlouhavě znovu nastavovat...
mílo, to jsem zkoušel několikrát, i na originálním NC, a nikdy to nefungovalo....
Cca 2x - nějakým zázrakem mi všechno fungovalo (možná i na úkor něčeho jiného) a někdy před týdnem jsem to zkusil potřetí a taky špatný. Přisuzoval jsem to ale jinému problému. Hmm, tak tudy asi cesta nepovede a připadalo mi to až podezřele jednoduché...aspoň máme potvrzeno, že to už nemá cenu zkoušet
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
to aaakecal: škoda že nepíšeš z jaké verze na jakou verzi.... tohle info o ničem
to míla: to je ale už dávno známé, že mezi různýma mapama a bohužel i mezi některýma verzema jedné mapy není mapsetings.cfg kompatibilní. Trochu nechápu proč, ale je to šílený furt nastavovat ty POI.
to míla: to je ale už dávno známé, že mezi různýma mapama a bohužel i mezi některýma verzema jedné mapy není mapsetings.cfg kompatibilní. Trochu nechápu proč, ale je to šílený furt nastavovat ty POI.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Tak u mne tentokrát proběhla instalace nové mapy bez problémů, mapseting zůstal, zůstali i nainstalované vlastní poi.
Go930, NC 8.351, nová mapa WCE 865.3245.
Minule mi to smazalo vše a musel jsem kopírovat poi i mapseting ze zálohy.
Pro upřesnění - navi je po servisním zásahu v NL (nová baterie a display). Při té příležitosti mi chlapci kompletně vymazali navi, vrátila se ve stavu jako nová navigace před prvním startem. Nahráli tam celý nový systém a nové mapy (v. 855). Musel jsem vše znovu nahrávat.
Go930, NC 8.351, nová mapa WCE 865.3245.
Minule mi to smazalo vše a musel jsem kopírovat poi i mapseting ze zálohy.
Pro upřesnění - navi je po servisním zásahu v NL (nová baterie a display). Při té příležitosti mi chlapci kompletně vymazali navi, vrátila se ve stavu jako nová navigace před prvním startem. Nahráli tam celý nový systém a nové mapy (v. 855). Musel jsem vše znovu nahrávat.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Aktualizace bez problemu a hned napoprve...
TomTom GO 5200
TomTom GO 5000
TomTom ONE IQ Routes Europe Traffic
TomTom GO 5000
TomTom ONE IQ Routes Europe Traffic
rapon píše:to aaakecal: škoda že nepíšeš z jaké verze na jakou verzi.... tohle info o ničem
to je těžké, měl jsem poslední aktuální euro 860 a aktualizoval jsem na tu nejnovější, že by 865?
trasy, poi, nastavení, oblíbené, domov, vše zůstalo...
Garmin
Mně po překopírování Mappsettings z 860 do 865 nefunguje "NAVIGOVAT NA.." a čert ví co ještě. Při zadávání adresy se to kousne, restartuje, restartuje a restartuje... Tak jsem to máznul a vše je OK. Ono to nastavení není až taková dřina.
TomTom GO 910(Apl. 9.205), Europe v865.3244
To Zaba: mě to po překopírování mappsettings, taky stále restartovalo a tuhlo, ale po pár pokusech si to nějak sedlo a teď to funguje snad celý, tedy doufám