Volné, či neudržované kategorie
Re: Volné, či neudržované kategorie
My už jsme udělali soupis, jak by měl vypadat formát bodů.....Henry připravuje soupis všech postupů, a měl by se objevit ve vědomostní databázi. Henryho musíme nechat dodělat domeček, aby měla rodinka už kde bydlet, a pak již bude fungovat úplně naplno...
Toto jsem navrhl, a prakticky celé to vlastně bude ve vědomostní databázi..Takž zde to je :
V poli název bodu - pouze název bodu (bez města, ulice atd).
V poli ulice - název ulice (pokud je to městečko bez pojmenovaných ulic, necháme pole prázdné, nákupní a obchodní střediska do poznámky).
V poli město - název města, či vesnice, pokud není ulice, uvedeme vedle jména města, nebo vesnice i číslo popisné.
V poli telefon - jen jedno telefonní číslo vždy v mezinárodním formátu +420 (je to z důvodu, že některé navigace umí na to číslo zavolat - ale jen když je v mezinárodním formátu)
V poli poznámka - otevírací doba bez zbytečných mezer a nul -např. po-pá 13-17, pokud je potřeba,uvedou se i části hodiny -např. po-pá 10:30-13:30, dále v případě potřeby např. Obchodní centrum, nebo Nákupní centrum, kde obchod je umístěn.- OC Letňany apod...dále také pokud je potřeba i stručný popis bodu. Obsažné popisy bodů nechme pro placené-reklamní zápisy.Ti musí být oproti obyčejným zápisům zvýhodněné..
V poli www - webová stránka vždy ve formátu http://www.mironet.cz/ (aby bylo možné na ní kliknout a hned na ní přejít, bez kopírování apod...)
V poli stát - vždy mezinárodní formát - CZ, SK, HU atd (protože si zde stahují i uživatelé z jiných států než z ČR, tak aby měli body v mezinárodním formátu, a neměli v nich bordel)
Toto jsem navrhl, a prakticky celé to vlastně bude ve vědomostní databázi..Takž zde to je :
V poli název bodu - pouze název bodu (bez města, ulice atd).
V poli ulice - název ulice (pokud je to městečko bez pojmenovaných ulic, necháme pole prázdné, nákupní a obchodní střediska do poznámky).
V poli město - název města, či vesnice, pokud není ulice, uvedeme vedle jména města, nebo vesnice i číslo popisné.
V poli telefon - jen jedno telefonní číslo vždy v mezinárodním formátu +420 (je to z důvodu, že některé navigace umí na to číslo zavolat - ale jen když je v mezinárodním formátu)
V poli poznámka - otevírací doba bez zbytečných mezer a nul -např. po-pá 13-17, pokud je potřeba,uvedou se i části hodiny -např. po-pá 10:30-13:30, dále v případě potřeby např. Obchodní centrum, nebo Nákupní centrum, kde obchod je umístěn.- OC Letňany apod...dále také pokud je potřeba i stručný popis bodu. Obsažné popisy bodů nechme pro placené-reklamní zápisy.Ti musí být oproti obyčejným zápisům zvýhodněné..
V poli www - webová stránka vždy ve formátu http://www.mironet.cz/ (aby bylo možné na ní kliknout a hned na ní přejít, bez kopírování apod...)
V poli stát - vždy mezinárodní formát - CZ, SK, HU atd (protože si zde stahují i uživatelé z jiných států než z ČR, tak aby měli body v mezinárodním formátu, a neměli v nich bordel)
A Tonny, děkuji za poklonu a velmi si vážím toho, že někdo oceňuje mou práci. Díky...
Pokusím se ve spolupráci s Henrym postavit nějaký srozumitelný a dostatečně jednoduchý návod pro správce kategorií....
Ale je na to potřeba trochu času...
Pokusím se ve spolupráci s Henrym postavit nějaký srozumitelný a dostatečně jednoduchý návod pro správce kategorií....
Ale je na to potřeba trochu času...
Já děkuji za brief shrnutí. S tím časem to už není, co to bývalo. Od té doby, co jsou počítače, které uspoří hodně času práce, které by bez nich nebylo...
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Ujměte se někdo té kategorie Sportisimo....
A jako jak?
V nástrojích mám jen Uživatelé a na liště mám jen Zneveřejnit kategorii.
V nástrojích mám jen Uživatelé a na liště mám jen Zneveřejnit kategorii.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Tím, že zde napíšu : Chci být správcem, a Henry se o to postará...A pro urychlení Henrymu SZ...
Uvádím další neudržované kategorie - Firma_Dektrade, Firma_Saint-Gobain_BD
Dobry den, mam dojem ze kategorie Architekt_Santini se moc neudrzuje. Ohledem tomu, ze uz zpracovavam par architektu, tak bych mel zajem i o tuto kategorii, bud jako Admin nebo co-Admin. Henry, muzete to zaridit? Dekuji.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ted Garmin 3597, drive Garmin 3790, Garmin 760
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, zatím jsem nastavil asistenta s plným přístupem. Plného správce neumím, jestli Henry bude mít čas ......
Správce této kategorie se tu již skoro dva roky neobjevil.
Správce této kategorie se tu již skoro dva roky neobjevil.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Vypada ze to funguje. Dekuji.
----------------------------------------------------------------------------------------------