Tomtom - bezplatná aktualizace map
Re: Tomtom - bezplatná aktualizace map
Tak mě se to s novým TTHome povedlo, samo od sebe mi to nabídlo,ale to je vše co funguje...
Tomtom 920, RDS-TMC, 4GB A-DATA SDHC
NavCore: 8.002
Mapa: Western_and_Central_Europe v.805.1801, Australia v.720.1838, North_America v.805.1801
Nokia 6500 clasic
Mapa: Western_and_Central_Europe v.805.1801, Australia v.720.1838, North_America v.805.1801
Nokia 6500 clasic
-
No jedině si na aktualizaci mapy nainstalovat tu novou verzi Tomtom home a potom odinstalovat. Ještě jsem nezkoušel nového Tomtom home, tak ani nevím jak maká.
Já mám TT 920 T ani ne měsíc a také jsem nemohl aktualizovat mapy 710 na 715 a to i přesto, že jsem zkoušel TTH verzi 2.2 i zpětně 2.1. Obojí mi ukázalo, že je nová verze ale já že nemám nárok. Po domluvě na TT helpline mi také poslali dotazník se žádostí o kopii nákupního dokladu. Popravdě mi vadí jejich přístup s novými mapami i to že MapShare je také prý omezeno časově a to na jeden rok. Co potom ? No a ten jejich TT Plus ? Za ty peníze nenabídnou ani desetinu toho co lze získat tady, jinde na internetu a s RDS-TMC. Jsem z nich poněkud rozpačitý. Ty prachy co do nich člověk nasypal by měli trochu lépe člověku vrátit ve službách. Na závěr otázku : má někdo TOPO mapu pro TT , tedy něco co umí víc než silnice např. turistické trasy, cyklostezky atd. ?
TomTom 920 T
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
To že jim takovou dobu blbne nová verze TT Home 2.2 a vlastně i 2.1 je totálně neomluvitelné. Mě spíš fascinuje, že jim to nejde už 3 týdny nebo jak dlouho a jako furt nic......(těm, kterým to jde se omlouvám).
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
-
Tak jsem zavolal na linku Tomtom, že mi nejdou bezplatné aktualizace. Tak mi poslali nějaký formulář, který jsem vyplnil a oni to poslali někam do Holandska už je to tři dni a pořád žádná odpověď
Ano, je to standardní postup, u mě to tak taky bylo. Mají to hodně zabezpečené proti tomu, aby si někdo nemohl stahovat pořád nové verze map v rámci té 30d. lhůty... Proto to ověřování.
Vytváření nových map je velmi nákladné a bezplatné aktualizace map by nemohly pokrýt tyto náklady.
Vytváření nových map je velmi nákladné a bezplatné aktualizace map by nemohly pokrýt tyto náklady.
Tak u mě žádné ověřování ohledně stáhnutí nové mapy neproběhlo....TTHOme mi to nabídnul sám....Tak nevím...
Vubec ten jejich systém nechápu, po někom chtějí formulář, někomu to jde normál....Myslím, že v tom mají slušnej bordel,který začal MapShare....Nemaj to vychytaný...A bohužel už docela dlouho, snad měsíc....
Vubec ten jejich systém nechápu, po někom chtějí formulář, někomu to jde normál....Myslím, že v tom mají slušnej bordel,který začal MapShare....Nemaj to vychytaný...A bohužel už docela dlouho, snad měsíc....
Tomtom 920, RDS-TMC, 4GB A-DATA SDHC
Nokia 6500 clasic
Nokia 6500 clasic
-
Tak jsem znova vyplňoval nějaký formulář last garanci map. Poslali mi ho emailem dal jsem odpovědět a odeslal, ale vrátilo se to na zpátek jako nedoručený z 14.2. Volal jsem tam po týdnu a oni říkali, že na tento email nemůžu dát odpověď, prý nelze doručit. Tak mi tento formulář poslali nový a řekli mi, že si mám vlézt na tomtom stránky a tam ho teprve vyplnit. Ale tento formulář tam sice byl, ale nešlo do něj nic vypsat napsal jsem to do kolonky výsledky atd.. Tak jsem zvědavej jestli to konečně odešlou a budu mít aktuální mapu 715. Prý mají na vyřešení problémů 48hodin to chci vidět jak to vyřešej.
-
Tak mě včera konečně přišla mapa na stáhnutí, ale když jsem jí stáhl tak jsem zjistil, že mě poslali Západní Evropu bez ČR a ještě k tomu starou verzi 710 . Tohle nedovedu pochopit co tam ty lidi dělají asi v tý práci nepřemýšlej. Jinak nevim jak vám všech chodí nová verze tomtomhome, ale včera jsem dal do toma sd kartu prázdnou a myslel jsem si, že se mi automaticky stáhne software a nic
-
Tak mě dnes poslali opět mapu Western europe samozřejmě bez ČR, ale byla to verze 715 To je něco neuvěřitelného co tam pracuje za lidi dvakrát jsem jim psal, že chci mapu Východní Evropy s ČR a pořád mě posílaj Západ. Myslím si, že Tomtom home už nikdy nebude šlapat bez chyby, když se koukám co tam pracuje 8)
Tato chyba se na našem ústavu stane maximálně 2x za 10 let
TomTom Via 135 Lifetime
Háháhá, já snad navždy zůstanu u mé historické pět-dvacítky
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Jo, neboj se a jdi do toho, buď stylový