Zdravim,
mam problem, po vytvoreni uctu se mi nedari prihlasit se na strankach a ani skrze TomTom Home. Pise to furt The e-mail address/password you entered is not valid, kdyz si necham vyresetovat heslo pres Forgot password? , tak mi to po zadani noveho hesla napise akorat -> We cannot fulfill your request, please return to our start page. MA nekdo podobny problem nebo jak to vyresit, skusit si zalozit novej ucet?
Dik
Funguje Vam prihlaseni na TomTom strankach?
Funguje Vam prihlaseni na TomTom strankach?
TomTom GO 720
Re: Funguje Vam prihlaseni na TomTom strankach?
Já se přihlásím normálně. Zkus si nechat poslat heslo.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
No něco podobnýho se mi stalo při registraci na jiné fórum ale tenkrát jsem udělal vše znovu a bylo to O.K. Koukni jestli nemáš někde v hesle velká písmena nebo mezery a nebo tak,jinak bych udělal novou registraci.Koukni jestli Ti to neblokuje nějaká SW ochrana,myslím tím nějaké prográmky a utility pro bezpečnější připojení k webu.Bedik píše:Zdravim,
mam problem, po vytvoreni uctu se mi nedari prihlasit se na strankach a ani skrze TomTom Home. Pise to furt The e-mail address/password you entered is not valid, kdyz si necham vyresetovat heslo pres Forgot password? , tak mi to po zadani noveho hesla napise akorat -> We cannot fulfill your request, please return to our start page. MA nekdo podobny problem nebo jak to vyresit, skusit si zalozit novej ucet?
Dik
Anywhere!Almost like at home...
Nebo si zavolej na TT-linka pro zákazníky 239000491 a požádej je o reset tvého účtu.Mně se stalo,že jsem si nechtěně změnil zařízení na jiné,a oni mi promptně pomohli.Reset trval dva dny,poslali mi mail,a ok.
Tak nova registrace mi fungovala, dik za rady
TomTom GO 720