TomTom One 3 Edition - nenaběhne
TomTom One 3 Edition - nenaběhne
Ahoj, potřeboval bych poradit. Dostala se mi do ruky výše uvedená navigace. Problém je v tom, že když navigaci zapnu, objeví se nápis tomtom, pak obrázek disku, kde v dolní části proběhne linka zobrazující nahrávání z paměti a pak se objeví úvodní obrazovka tomtom (obrázek nočního města a logo tomtom one). Dál navigace přestane reagovat. Nejde ani vypnout. Jediné na co reaguje je zmáčknutí resetu (to se vypne). K počítači ji nepřipojím, protože tím, že nenaběhne, tak ji pc nevidí. Nějakým způsobem bych se potřeboval dostat na paměť, abych ji mohl zformátovat.
-
Re: TomTom One 3 Edition - nenaběhne
pokud si ji nezískal nelegálně, -to nepíšeš, může být zablokován. Dále uvádíš, že se načítá ale PC ji jevidí, máž v PC nainstalován program od Tomtom Home, ver.2.9?, pakli že né, tak ho nainstaluj a pak připoj TT do PC a měl by to načíst....Má TT One3 slot na SD kartu?? myslím že né, jinak bys mohl kartu v PC taky samostatně vyzkoušet. Je to přeci jenom už histor.kousek, já mám TT O2 a ještě makááá
Jsem zvědavý, jestli vám ještě odpoví, když to byl dotaz ze srpna...Držím pěsti....
Ještě k tomu jeden dotaz a oranžová LAMA. Ten už ani neví co kde psal...
Škoda, že nemohu dát LIKE !!!