Nová MyDrive Connect nešlape ...
Nová MyDrive Connect nešlape ...
Zdarec. Nevím, jestli je chyba jen u mě nebo i jinde ale včera jsem nainstaloval aktualizaci MyDrive a od té doby to je v prd.li. Aplikace se nedá spustit a píše mi to: Vstupní bod nebyl nalezen - vstupní bod procedury GetTickCount64 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.dll nalézt.
Nevíte někdo prosím co s tím? Ti hňupi na podpoře úřadují až zítra od devíti. Nechápu, proč nemakají každý den. Navigace taky nepracují 5 dní v týdnu od do !!!
Díky za případné rady !!!!
Nevíte někdo prosím co s tím? Ti hňupi na podpoře úřadují až zítra od devíti. Nechápu, proč nemakají každý den. Navigace taky nepracují 5 dní v týdnu od do !!!
Díky za případné rady !!!!
TomTom Go 825 LIVE
- bobisek.ltm
Re: Nová MyDrive Connect nešlape ...
Dnes aplikace aktualizovaná na verzi 4.0.1.2117, následně jsem provedl aktualizaci navigace, vše bez problému.
Nová TomTom Via 135, Apl. 12.071.1370596.84 (0) (2092, 12.9.2013), Mapa : 'Europe' v945.6254, 1/2015
Kdyby někdo narazil na TomTom Via 135 SN : BO3212G01184, byla ukradena!
Kdyby někdo narazil na TomTom Via 135 SN : BO3212G01184, byla ukradena!
Hehe a ty makáš o víkendu, že se tak čertíš? Zatím nikdo jiný problém nemá, takže nechci být špatný prorok, ale vidím to na chybu mezi klávesnicí a monitorem... Ale to se dozvíš od Poláka od 9h.
Tak to teda vidíš tu chybu blbě. Mezi klávesnicí a monitorem určitě není . Mateusz mi napsal, že nová verze aplikace nepodporuje XPčka ale že na tom pracují. Tak si asi jak kokot budu kvůli navigaci měnit systém v kompu . To je fakt k nasrání. Když tomtom na něčem pracuje tak to trvá věky !!!!!! Jo a o víkendech normálně jezdím. Dokonce i dnes na svátek práce !!! A bez příplatku bo dělám u soukromníka !!!! Já si ale nestěžuju . Kdybych nechtěl tak jezdit ve svátek nemusím.
TomTom Go 825 LIVE
k XP již bylo něco postováno - https://en.discussions.tomtom.com/go-an ... fix-977031
TomTom GO 600 | aplikace: 15.301 | mapa: Europe v951.6592 (05/2015)
TomTom Rider 400 | aplikace: 15.302 | mapa: Europe v950.6566 (05/2015)
Tomtom GO 730 Traffic + SDHC A-Data 4GB class 6 | aplikace: 9.510; boot: 5.5259 | mapa: Europe v. 910.4892
TomTom Rider 400 | aplikace: 15.302 | mapa: Europe v950.6566 (05/2015)
Tomtom GO 730 Traffic + SDHC A-Data 4GB class 6 | aplikace: 9.510; boot: 5.5259 | mapa: Europe v. 910.4892
Používáš XP - já taky, ale holt jsme rebelové a všichni dělají vše proto, aby to už lidi nepoužívali. Proto mám v záloze i W7 na jednom noťasu a W8.1 na druhým noťasu. Jako na XP nemá nic, ale bohužel podpora skončila a tak se nesmíš divit... A co se týká pracování o svátcích, ať si dělá každý co chce, ale já bych makal za minimálně 200% příplatek, jinak nic!
Hmmm, jak jsem psal tu, tak me se to chovalo ouplne jinak... Instalace, spusteni, pripojeni navi bylo vse ok. Stisknul jsem "Aktualizovat vse" a namisto nejakyho progresu stahovani se mi jen menily upoutavky v okne a to bylo cely... Teprve, kdyz jsem v tomto kroku odpojil a pripojil navi, tak se to najednou rozbehlo... Popravde se mi nechce kvuli navi menit poc (bo muj domaci notas sedmicky asi neutahne (o osmickach nema smysl se vubec zminovat)).
TomTom GO 5200
TomTom GO 5000
TomTom ONE IQ Routes Europe Traffic
TomTom GO 5000
TomTom ONE IQ Routes Europe Traffic
Visty a osmičky to je skutečně haluz nad haluz!! Jediný systém, který jsem měl rád byly XP a nyní mám sedmičky... Co dodat, kdyby neskončila podpora XP budou nejstabilnější systém!!
XP nebyly špatný...Ale já se sedmičkama nemám problém. Visty jen zbytečně přetěžovali HW....
A spousta lidí si osmičky chválí....
A spousta lidí si osmičky chválí....
Holt si musí zvyknout... Nový notebook má v 95% předinstalovaný viry 8.1! W7 jsou tuším za příplatek... . W7 OK, zvykl jsem si, protože na xp již nebyly drivery... . Ale kdo kdy měl a má xp a nepotřebuje více než 4giga ram je 1000%% spokojený...
Tak už to upravili i na XPéčka !!! Hurááááá !!!!
TomTom Go 825 LIVE
Aspoň že tak...