Telefonní budky

Vše o tvorbě POI pro ČR (developer)
Odpovědět
Uživatelský avatar
pavelgre
Příspěvky: 151
Registrován: 12.11.2009, 9:22
Bydliště: Posázaví

Telefonní budky

Příspěvek: # 49356Příspěvek pavelgre

Přejmenoval jsem kategorii z "CZ" na EU_Telefonni_budky.
eidz
Příspěvky: 236
Registrován: 6.8.2009, 20:43

Re: Telefonní budky

Příspěvek: # 49751Příspěvek eidz

Neprocházel jsem kategorii detailně, ale kvůli 2 záznamům, ze Srbska a 1 záznamu z Černé Hory (datumově shodné s prvním příspěvkem v tomto vlákně) bych tuto změnu nedělal. Je zde i pár aktivních lidí ze Slovenska a teď budou zaplevelovat kategorii. V cílovém stavu bude mít kategorie tolik záznamů, že bude nepoužitelná.
Pokud zahraniční POI telefonních budek mají žít, tak má smysl pro ten daný stát svoji kategorii. Sloučit to jde líp, než rozdělit.
Za mě tedy :KO:
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Uživatelský avatar
pavelgre
Příspěvky: 151
Registrován: 12.11.2009, 9:22
Bydliště: Posázaví

Re: Telefonní budky

Příspěvek: # 49756Příspěvek pavelgre

Přesně tak. Jsou tam v současnosti jen tři záznamy mimo ČR které jsem tam zadal já. Zakládat novou kategorii kvůli pár záznamům je přece nesmysl. Přijde mi mnohem jednodušší rozšířit stávající kategorii na EU a aď se sem zadávají tel.budky z celé Evropy. Pochybuju že by se tu někdo nabídl a vytvořil pro každý stát jednotlivou kategorii. To by pak byl přece zaplevelen tento web obrovským množstvím jedné kategorie pro každý jednotliví stát ?!
A můžu se tě zeptat proč by jsi potřeboval tuto kategorii rozdělovat na pouze ČR? Vždyť v navigaci mi je jedno že mám záznamy "navíc" i pro ostatní státy. Naopak si myslím že je to lepší.
Jinak tě můžu uklidnit. Aktivní v zadávání a úpravě tel.budek jsem bohužel jenom já. Za celou tu dobu co jsem kategorii převzal mi pomohlo jen něco málo pár uživatelů přidat tel.budku že bych je spočítal na prstech jedné ruky. Takže opravdu "zaplevelení" v nejbližší době v žádném případě nehrozí :usmev: . Já se snažím opravovat především stávající záznamy. Ke všemu se začínají ve velkém rušit. Takže se mi stává že spíš odstraňuju než přidávám. Mimo ČR se určitě nechystám zadávat další. To jen když se někam náhodou dostanu a osobně ověřím, jako tomu bylo v Subotice a Šušanji.

Pokud je to tak velký problém i pro ostatní, tak není pro mě problém to přejmenovat zpět na ČR. Ty tři záznamy bych tam ale stejně nechal. Kam jinam s nimi?
Jen pro info. existujou i další kategorie "EU" ...rozhledny, Motoshopy, LPG čerpací stanice, Skanzen, Vodátctví, Unesco... a u těch ti to nevadí ?

A to se ještě chystám předělat další kategorii na "EU" ...železniční stanice.

A děkuji za tvoji reakci, zatím se nikdo jiný neozval. Tak uvidím teď jestli ještě někdo má nějakou připomínku a pak uvidím co s tím dál.
eidz
Příspěvky: 236
Registrován: 6.8.2009, 20:43

Re: Telefonní budky

Příspěvek: # 49898Příspěvek eidz

Mrkni na kategorii Lidl, už je DE, AT, SK. Jasně, že to šlo hrnout do EU...
Já si nemyslím, že kategorie telefonni budky. kód nového státu je nesmysl.

A když jsme v tom "nepřispívání", proč jsi nedal záznamy do kategorií, které spravuji? Nehodlám pokračovat v tónu, ty jsi nic nepřidal, tak nekritizuj. POI je o dobrovolnosti a o tom, že moje hobby, které chci zaznamenat v kategorii, třeba pomůže jinému.

:cheers:

edit 3.12.
Na základě správné připomínky od Gumajz opravuji pravopis slova hobby. Moje chyba.
Naposledy upravil(a) eidz dne 3.12.2013, 5:39, celkem upraveno 1 x.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Gumídek
Příspěvky: 5640
Registrován: 18.10.2006, 4:26

Re: Telefonní budky

Příspěvek: # 49899Příspěvek Gumídek

Nehádejte se, až bude novž web, tak už to bude trochu jinak s tím CZ, EU..
A mohu mít dotaz. Co je to hoby ??? Nebylo myšleno hobby ?? Jako koníček, či záliba ??
Uživatelský avatar
rossini
Příspěvky: 689
Registrován: 9.10.2005, 11:47
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Re: Telefonní budky

Příspěvek: # 49900Příspěvek rossini

Pánové, diskuze nad názvy států je naprosto bezpředmětná. Nejpozději začátkem příštího roku dojde k úplnému sjednocení, kdy stát nebude součástí názvu. Koukněte prosím sem: http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=1&t=4812#p49878, kde o tom píšu více...
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
Uživatelský avatar
pavelgre
Příspěvky: 151
Registrován: 12.11.2009, 9:22
Bydliště: Posázaví

Re: Telefonní budky

Příspěvek: # 51942Příspěvek pavelgre

Konečně jsem všechny stávající záznamy opravil. Teď ještě probrat ty zrušené telefonní budky, s tím bych ale potřeboval trochu pomoct. Sám to nemám šanci uhlídat. Hodně toho lze najít zde... http://www.o2.cz/osobni/286484-mapa_pokryti_vta/ . Jenže tam jsou občas chyby(nesprávné souřadnice/chybějící-neexistující TB).
Odpovědět