POI do Be On Road
Moderátor: eidz
Re: POI do Be On Road
To bych si asi nechal líbit i já, a do BOR bych šel také jako do druhé navigace v případě, že někde budu jen s mobilem, a něco bych v neznámém městě potřeboval atd....
Kdyby fungovaly poi z tohoto webu, bylo by to opravdu super. Úplná špice by byla, jak už někdo naznačil, mít to plně automatické s provázaností na tento web.
To je zatím asi to jediné, co mi chybí v této navigaci, jak rozumně dostat aktuální poi do mapy.
Zatím jsem začátečník s touto navigací, ale docela mě přesvědčila. Doteď jsem používal Sygic (vše legálně), ale ten už na úvodní obrazovce není a je přesunut až na druhou obrazovku jako záloha, kdyby něco (zpravidla do zahraničí).
To je zatím asi to jediné, co mi chybí v této navigaci, jak rozumně dostat aktuální poi do mapy.
Zatím jsem začátečník s touto navigací, ale docela mě přesvědčila. Doteď jsem používal Sygic (vše legálně), ale ten už na úvodní obrazovce není a je přesunut až na druhou obrazovku jako záloha, kdyby něco (zpravidla do zahraničí).
Mám tablet s OS Android 4.0 CZ, navigaci Be On Road, předplacené mapy CEDA pro ČR a Sk a celé Evropy (OSM). Dohrával jsem si POI ve formátu *.gpx a *.tsv ...... fungují perfektně
Be-on-road- - Favourites - Import
Sem šoupni jak .gpx, tak .bmp
Upozorňování je mizerné - jen takové cvaknutí závěrky fotoaparátu
Nastavení upozornění je v aplikaci: Menu - volby - upozornění - upozornění na poi
Sem šoupni jak .gpx, tak .bmp
Upozorňování je mizerné - jen takové cvaknutí závěrky fotoaparátu
Nastavení upozornění je v aplikaci: Menu - volby - upozornění - upozornění na poi
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
No to je fakt bída, zlatej Sygic - ten to umí úplně super, vlastní hlášky atd.
Sygic, TT One mobile
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Návod na import poi - http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=28&t=1588
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android