Dobrý den,
Vlastním TT GO 1005. Pro potřebu nabíjení a aktualizace jsem zakoupil druhý kabel viz http://www.lan-shop.cz/tomtom-9ucb-001-07-go1000-114734 . Po pripojeni TT k počítači aplikace TomTom Home stále hlásí že "zařízení není připojeno".
Počítač nalezne nový hardware a požaduje ovladač. Žádný ovladač však ke kabelu přiložen nebyl. Po pátrání na Internetu jsem nalezl tento ovladač http://catalog.update.microsoft.com/v7/ ... 19d66b87ce a nainstaloval jej. Přesto aplikace TT Home zařízení nerozpozná. Na kabelu je označení 4CQ0.001.06. Prosím poraďte.
Problém s kabelem
Problém s kabelem
- Přílohy
-
- USB_Properties_1.png (23.91 KiB) Zobrazeno 3409 x
-
Re: Problém s kabelem
pokud používáš TT 1000, nebo 1005 musíš se příhlásit na MY TOMTOM a ne na TOMTOM HOME,
- kubesmarta
Nepřipojuje se tento druh navigací přes MTT? Přes TTH to opravdu nepůjde.
TOM TOM GO 750 TRAFFIC 2 GB + 4GB SDHC 4, NC 9. 475, Europe_2GB_900_4602, BOOT 5.5259
No jistě že jóó... Už to fachá. Díky za nakopnutí
-
Ahojte, koupil jsem si z práce navigaci TT go 730. Funguje výborně, ale ... Má nacvaknutý kablík od autonabíječky, takže po připojení se musí hodně dlouho laborovat a hledat ta správná poloha, aby fungovalo nabíjení (baterka v navigaci je už mrtvá, nabitá vydrží tak max 5 minut).
Novou nabíječku se mi kupovat nechce, ale napadlo, mě kabel přecvaknout, vadné místo odstranit a znovu spojit (třeba zapájet). Nevím ale kolik je v kabelu vodičů (teoreticky 2, ale to je jen moje domněnka). Nemáte s tím někdo zkušenost?
Díky
Novou nabíječku se mi kupovat nechce, ale napadlo, mě kabel přecvaknout, vadné místo odstranit a znovu spojit (třeba zapájet). Nevím ale kolik je v kabelu vodičů (teoreticky 2, ale to je jen moje domněnka). Nemáte s tím někdo zkušenost?
Díky
-
Tak si sám odpovím. Vodiče jsou tam 3 (bílý, červený a černý). Ale nevím na co je ten třetí; jeden je +5V, druhý je uzemnění, ale co ten třetí?
Nemáte tip jak kablíky efektivně spojit aby spoj zůstal pružný (smršťovací bužírky nejsou prý na ohebné spoje moc vhodné).
Díky.
Nemáte tip jak kablíky efektivně spojit aby spoj zůstal pružný (smršťovací bužírky nejsou prý na ohebné spoje moc vhodné).
Díky.