Navigon 72 easy 20
Navigon 72 easy 20
dobrý večer,
koupil jsem si zmíněnou navigaci, ale má mapové pokrytí 20-ti zemí. Na stránkách navigonu ji neznají, mají uvedenou pouze navigaci s 23 zeměmi. Problém je v tom, že v balení byl přiložen voucher na slevu 80% na upgrade map na 2 roky, jenže mi v Fresh shopu píše, že nejde aktivovat pro přístorj s pokrytím pouze 20-ti zemí.
Netušíte někdo, co s tím? Podpora navigonu je, jak to říci, nedostatečná, na email mi nikdo neodpověděl. Ještě jsem psal do Conrada, kde jsem nakupoval.
Pokud někdo z Vás řešil stejný problém, budu vděčný za radu.
díky
D
koupil jsem si zmíněnou navigaci, ale má mapové pokrytí 20-ti zemí. Na stránkách navigonu ji neznají, mají uvedenou pouze navigaci s 23 zeměmi. Problém je v tom, že v balení byl přiložen voucher na slevu 80% na upgrade map na 2 roky, jenže mi v Fresh shopu píše, že nejde aktivovat pro přístorj s pokrytím pouze 20-ti zemí.
Netušíte někdo, co s tím? Podpora navigonu je, jak to říci, nedostatečná, na email mi nikdo neodpověděl. Ještě jsem psal do Conrada, kde jsem nakupoval.
Pokud někdo z Vás řešil stejný problém, budu vděčný za radu.
díky
D
Re: Navigon 72 easy 20
Asi bych do Conrada zajel osobně...
už je to vyřešené, ale napadlo mě to až večer: v Navigon Fresh je třeba jako zemi dát Německo, nikoli Českou republiku. Uzpůsobí se tomu nabídka map v obchodě a pak už lze použít voucher.
Navigon v CZ zná pouze mapy 23 zemí, koupený v DE mapy 20 zemí a v tom je ten zádrhel - voucher platí pro mapy 20 zemí - a pak je to za 18€.
Jinak Navigon je velmi slušný, dělá to, co od navigace čekám a nic víc, nic míň.
D
Navigon v CZ zná pouze mapy 23 zemí, koupený v DE mapy 20 zemí a v tom je ten zádrhel - voucher platí pro mapy 20 zemí - a pak je to za 18€.
Jinak Navigon je velmi slušný, dělá to, co od navigace čekám a nic víc, nic míň.
D
Dobrý, to by mne fakt nenapadlo.....No jo, nejsme pro ně velikostí státum natolik zajímaví, aby nás tam zařadili......
jestli to není také o tom, že jsem kupoval v DE, aktivoval přes net ve Francii, tam stahoval aktualizace a mapy chtěl kupovat v CZ. možná jsem to trochu zmátl.
Trochu ??? I já jsem zíral, natož jejich servery !!!
Buď rád, že servery nepřemýšlí, protože tohle by jim přepálilo tišťáky...
Ale dobře, problém vyřešen...
Buď rád, že servery nepřemýšlí, protože tohle by jim přepálilo tišťáky...
Ale dobře, problém vyřešen...
vyřešeno není nic, když chci koupit mapu (tedy aktualizaci s přiloženým kuponem), tak ji vložím do košíku, uplatním slevový kupon, ale nezaplatím - nemůžu zaplatit, mám akci opakovat a prostě to nejde.
O úrovni podpory se nebudu šířit, je ubohá.
Nevíte někdo, jak na to? Chci si legálně koupit mapy, ale Navigon mě nutí je "kupovat".
dík
D
EDIT:
povedlo se, a update map mě stál 17,2€! Už jsem tomu nevěřil.
O úrovni podpory se nebudu šířit, je ubohá.
Nevíte někdo, jak na to? Chci si legálně koupit mapy, ale Navigon mě nutí je "kupovat".
dík
D
EDIT:
povedlo se, a update map mě stál 17,2€! Už jsem tomu nevěřil.
Tak vidíš, někdy se to povede...