Radary - volná diskuse
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: Radary - volná diskuse
Pozdě. Je to tu probíráno mockrát. Proto je radar i v ikoně....A i v názvu - Radar semafor....už i z názvu vyplývá - Radar - rychlost, semafor - červená...
To by pak došlo k dublování záznamu. Byl byly jak ve stacionárech , tak v semaforech, co by to měla za logiku. Na křižovatce by byla dvě upozornění a dvě ikony...Proto jsme to vymysleli takto....
To by pak došlo k dublování záznamu. Byl byly jak ve stacionárech , tak v semaforech, co by to měla za logiku. Na křižovatce by byla dvě upozornění a dvě ikony...Proto jsme to vymysleli takto....
Na té štěrboholske radiale Jsou ty bedny dvě t.j. z obou stran sloupu a ta samolepka je vidět při jízdě do centra a v opačném směru tam žádná není . Do centra byly frezovány drážky a jsou čáry.
PMPM píše:Tak jsem jel po Rozvadovske spojce směrem z Prahy a jsou tam dvě nové kamery na informační bráně kousek za sjezdem na obchvat směr letiště. Takže prozkoumejte. Díky.
Zadna modrá samolepka tam není jenom do centra jasné nové vyfrézování dvou obdelníků za sebou v obou pruhach ,jasně indukční smyčky.!
Já jsme se tam zatím nedostal.....
Jasně, ve směru do centra tam jsou vyfrézovány dvě čáry za sebou v každém pruhu, nejsou to dle mne obdélníky, ale něco indikčního to bude. Je to stejné jako na Štěrboholské magistrále do centra u té informační tabule před odbočkou na Průmyslovou. Nic jsem zatím neviděl na Rozvadovské z centra před odbočkou na letiště - tedy mimo kamer.MaxKin píše:PMPM píše:Tak jsem jel po Rozvadovske spojce směrem z Prahy a jsou tam dvě nové kamery na informační bráně kousek za sjezdem na obchvat směr letiště. Takže prozkoumejte. Díky.
Zadna modrá samolepka tam není jenom do centra jasné nové vyfrézování dvou obdelníků za sebou v obou pruhach ,jasně indukční smyčky.!
Pátral jsem zatím, kde se dalo, kontaktoval jsem i své zdroje, ale nikdo zatím nic neví......Na webu magistrátu - mapa radarů také nic..Ale již se objevily úsekové radary na Lipské(u letiště) na mapě radarů...
-
Dle mého zdroje zatím není důvod k obavám
Mám prosbu, mohl by někdo výhledově shlédnout a zkontrolovat trasu od Ktové (GPS : 50°31'9.320"N, 15°14'54.564"E ), až k Malé Skále za Turnovem ( GPS : 50°38'36.138"N, 15°11'45.376"E ) ??? Dle článku v dnešním iDnes je jich tam prý 7. Tak kdybyste někdo měl cestu, tak to zkontrolujte, prosím, jestli tam máme vše OK.....Protože já se tam z Prahy objektivně fakt nedostanu....Díky...
já mohu potvrdit 1radar v Ktové směr Turnov, 2radary v Radvánovicích (jeden na Turnov a druhý na Jičín), pak je několik radarů přímo v Turnově... cestu na Malou Skálu z Turnova už detailně neznám - nejezdím tam
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
Tak to vypadá, že to máme v pořádku....
Ahoj, v průběhu minulého týdne vyrostly nové kamery v Praze na 5. května zhruba na úrovni křižovatky Agip mezi sjezdem na chodov a do roztyl. Jsou umístěné směrem z centra na rampě s cedulemi, do centra na sloupu veř. osvětlení, ví někdo víc o co jde?
Je to tuším tady, ale možná o ceduli blíž nebo dál...
http://www.mapy.cz/s/5uWL
Je to tuším tady, ale možná o ceduli blíž nebo dál...
http://www.mapy.cz/s/5uWL
Na Štěrboholské radiale do centra ve čtvrtek v noci cca.ve 3hod zase něco frézovali a zapojovaly .
Jen mě trochu uklidnuje že tam není infra přisvětlení .Snad to neměří
Jen mě trochu uklidnuje že tam není infra přisvětlení .Snad to neměří
Stejně jako jsou nové kamery na Cínovecké ven z Prahy, před sjezdem na Březiněves...
-
Nenašel jsem v POI "fotopasti" na křižovatkách, které hlídají průjezd na červenou/žlutou. Jedna z nich je na křižovatce ulic Českobratrská-Sokolská v Ostravě.
Existuje toto POI?
Existuje toto POI?
Zkus CZ-Radary_semafory
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit