Radary - volná diskuse
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: Radary - volná diskuse
Já také nikdy netvrdil, že jsou 100%....Ale dají se použít. Ale jen jednotlivé státy, když se člověk smíří s tím, že někdy ukazují totální nesmysl jako třeba radar na okresce uprostřed polí...
Já jsem před dvěma lety psal adminovi na POI Plaza, aby zaktualizoval sloučené Evropské radary, že tehdy byly dva roky staré, a on mi odepsal, ať si je ten, kdo je chce sloučené, sloučí sám. A když jsem mu napsal, že také jsou radary umístěné např. ve Středozemním moři, cca kilometr od pobřeží, tak mi odpověděl, že nic není dokonalé...Česky řečeno - Dlabe na to...
Jó, není každý server tak dobrý jako POI.CZ. Nevím, jak to na poiplaza dělají, ale asi si tam s kvalitou hlavu moc nelámou. Kdys jsem zkoušel z poiplaza cz raday. No, použitelnost pouze pro opravdu nenáročné. Snad jsou na tom některé státy lépe.
Mio C720, iGo8 8.3.2.64873 na MFD, MicsanTrans v1.1Eur(BIG), content na SD
MioMap 3.3, J&T 3.2a cz TMC
MioMap 3.3, J&T 3.2a cz TMC
Nemecko je na tom spatne (pouzivam Plaza pac neni jina moznost), 1/3 radaru neni v databazi, a dalsi 1/3 je zastarala (radar uz tam davno neni, pokud vubec nekdy tam byl). Rakousko je na tom jeste hur, asi 1/2 radaru je duplicitni a Viden (obzvlast) je jeden velky BIP BIP BIP...mkbn píše:Snad jsou na tom některé státy lépe.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ted Garmin 3597, drive Garmin 3790, Garmin 760
Ted Garmin 3597, drive Garmin 3790, Garmin 760
Takže mi z toho pořád vychází lepší ta databáze zahraničních radarů, resp. kamer přímo od TomTomu? Zase tolik to nestojí...
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
vrána: pokud tomu dobře rozumím tak předplatné pro ofiko radary od TT stojí něco málo přes 400Kč ročně,je to tak?
Ne, pro každého je to jinak. Pokud jsi je měl, je tam sleva, je to stejné jako s mapami. Ty ceny nejsou stejné....
otevři si TTHome, nebo MyTT, podle toho, co máš za přístroj, a tam tu cenu zjistíš.....
otevři si TTHome, nebo MyTT, podle toho, co máš za přístroj, a tam tu cenu zjistíš.....
Mám TTGO1000 a když si chci koupit radary tak mi to přesměruje na stránku kde je cena 443Kč,jen nevím jestli je to na rok protože jsem tam někde četl že je to jednorázová aktualizace tak nevím.
volná diskuse
nevíte někdo něco o novém úsekáči na JS ??? Dnes jsem jel z centra a jsou tam dvě kamery na středovém sloupu před sjezdem na štěrboholy a připravená kabeláž a konzole před sjezdem na běchovice. Je vidět, že to je rozdělané, zatím bez čar.
Sygic Aura HTC
Zatím mi nikdo nehlásil, kdybych tam jel, všiml bych si. Ale děkuji, pokusím se tam dostat, abych to ověřil...a poprosím všechny o sledování....A jukněte na krabice, jestli na nich bude ta modrá samolepa s nápisem "Systém pro řízení a sledování provozu v hlavním městě Praze", pak by to bylo úsekové měření(EU)....Díky...
Já je zadám zatím do Úsekových měření(EU), abych mohl zaměřit přesně pozici, nebo ten, kdo tam pojede, a budeme sledovat, jestli to budou úsekáče, nebo EU....
Kamerky s infra jsem viděl kousek za první Agipkou u Štěrbohol směr MB...
TomTom GO750
dneska jsem to zaměřil a je mi to k prdu, protože Sygic neumí ukázat souřadnice nebo jsem na to nepřišel Jinak to vypadá tak že, v jednom místě jsou nějaký dvě čidla něco jako u cedulí na měření rychlost,po chvíli jsou dvě kamery (v obou směrech do centra i z centra) a pak zase čidla. Bedna zatím nikde. Jo a ještě tam jsou nový sledovací kamery ( oka ) na sloupech. Vše je poznat podle toho, že tam vždycky nechaj vyset namotaný dráty.
Sygic Aura HTC
Dnes jsem tam byl. Kabely na sloupech jsou tam asi na deseti místech, takže na to se spoléhat nedá. A ty čidla jsou jen pohybová. Takže to vypadá jen na dopravní kamery, aspoň zatím, nehledě na to, že do centra jsou nejdřív čidla, pak kamery a z centra kamery a pak čidla...Takže zatím mohu s klidným svědomím říci, zatím žádný úsekáč...
- BaronVonCzech
U mobilního radaru bod 554303 není už 50 ale jen 40 pozor!!
Mio Moov M400, Chevrolet Spark, vousy, fajfka.