TomTom Home - obecné problémy
Re: TomTom Home - obecné problémy
Pardón, už mi to došlo to je cenzura, to neni odpověď.
Zde warez nehledej.....To není cenzura, ale opatrnost...
napis mi PM a ja te odkazu na stranky kde se problemy opravdu resi a neschovavaji se za "opatrnost". Gumajze timto pozdravujiboompaja píše:Pardón, už mi to došlo to je cenzura, to neni odpověď.
TT GO730T, NC 9.205, Boot 5.5120, SDHC 4GB Transcend tř.6, Europe 895.4438
Já bych zase pánům doporučil přečíst si tohle: http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=2758 . Proč se to asi jmenuje "Čtěte, než napíšete první příspěvek"?? Ono by se taky mohlo rychle stát, že byste byli bez POI.cz.
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
problém s načítením zařízení
Nainstaloval jsem si TomTom home, program funguje, ale nekomunikuje se zařízením, hlásí, že žádné nevidí, komp zařízení normálně vidí. Díky za rady
A že by jsi si dal do podpisu, co máš za zařízení...??? Takhle je to stejný dotaz, jako : Auto mi nejede, nevíte proč ?? Dotaz musíš specifikovat.....Jestli máš novou řadu, tak ta používá program my TomTom....
to Gumajz: vidíš odpověděl jsi mi a můj problém zřejmě i vyřešil mám tomtom live 820. Díky
ja se od rana nemuzu prihlasit do sveho uctu. Mate stejny problem?
Chápu správně že na účet TT? MyTomTom mi funguje normálně.
TomTom GO 1005T
to pwatzke: nebylo náhodou na krabici napsáno, že pro spojení s počítačem máš navštívit danou web adresu a stáhnout program mytomtom? Nebylo to náhodou v návodu? Nepsal to dokonce na obrazovce TomTom, když jsi ho připojil k počítači, on to zjistil a zjistil, že tam na počítači nemá nainstalovaný mytomtom?
uz to jede, zhulenci asi meli ranni hasovy dychanek!!