Nové verze mapy
Re: Nové verze mapy
Zdravím všechny,já jsem v úterý asi v poledne stáhl v pohodě tak za půl hodinky mapu středí a východní evropy,takže v poho.
Hombras
Hombras
TT Go Mobile,Samsung A5,VW Touran
Tak už je to zase to samé, doba stahování 42 hodin....Já se z nich picnu...
Stazeno cca za hodku (Evropa - Vychodni oblast), ted uz se to laduje do masinky...
TomTom GO 5200
TomTom GO 5000
TomTom ONE IQ Routes Europe Traffic
TomTom GO 5000
TomTom ONE IQ Routes Europe Traffic
Prosím tě, a kdy se ti to povedlo stáhnout? Já mám problémy se vůbec připojit k serveru. Naposledy to šlo, a svižně, hned po vydání mapy, snad v úterý, ale já vůl to stornoval...
EDIT: Aha, takže Východní oblast frčí. Jenže Chorvatsko je zde uváděno opět jen 42%, jinde je po novému 60%, snad i na webu tomtomu (i pro východ), tak snad je chyba jen v popisku.
EDIT: Aha, takže Východní oblast frčí. Jenže Chorvatsko je zde uváděno opět jen 42%, jinde je po novému 60%, snad i na webu tomtomu (i pro východ), tak snad je chyba jen v popisku.
Tomtom Go 750, NC 9.510, Mapy 915
Presne to same u me. Pres noc se to sice stahlo, ale nainstalovat to z duvodu poskozeneho souboru nejde:-( Co s tim? Uz jsem kontaktoval TT podporu, ale zatim zadna reakce.vojta66 píše:Haha, vypisuju soutěž - "kdo první stáhne a INSTALUJE do svého zařízení novou mapu - vyhrává"
Jelo mi to celou noc, ale teď koukám, že to je stažené, ale instalovat novou mapu NEJDE - jelikož opět známá chybová hláška - nějaký vadný soubor atd atd....nemám čas se v tom teď vrtat, takžte co ostatní? Povedlo se to někomu?
TomTom GO 750 traffic
Stejný problém - soubor je poškozen. Podpora poslala e-mail:
Návod na opětovné stažení mapy.
1. Nejdříve odstraňte složku s mapou, která je v zařízení. Připojte zařízení k počítači, otevřete 'Tento počítač' a z vyměnitelného disku 'TomTom' odstraňte složku s mapou (např. Western and Central Europe, eastern and central europe, eastern europe, europe atd).
2. V dalším kroku odstraňte složku 'Download':
Pro Windows XP C:\Documents and Settings\\Dokumenty\TomTom\HOME\Download
Pro Windows 7 C:\Users\\Dokumenty\TomTom\HOME\Download
3. Následně připojte zařízení přes TomTom Home a klikněte 'Aktualizovat (GO, XL, XXL, One)'
4. Pro stahování map je potřeba používat pevné připojení k internetu. Některé programy jako antivir, firewall mohou přerušovat spojení s naším serverem. Proto po dobu stahování doporučuje se tyto programy vypnout. Jesliže připojujete se přes proxy síť prosíme o změnu nastavení v TomTom Home -> Nástroje -> TomTom Home předvolby -> Připojení.
V případě jakýchkoliv dalších dotazů nebo připomínek neváhejte a obraťte se prosím na naši podporu. Můžete nás kontaktovat e-mailem nebo telefonicky na čísle +420 23 90 00 491. Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku od 9:00 do 16:00. Děkujeme Vám za výběr našich výrobků. Jsme přesvědčení o tom, že TomTom Vám ukáže tu nejlepší cestu
Po provedení popsaných kroků mapa stažena během dvou minut, instalace bezproblémová. Nakopíroval jsem ze zálohy body zájmu a MapSetings.cfg a navigace je Ok, v pohodě.
Návod na opětovné stažení mapy.
1. Nejdříve odstraňte složku s mapou, která je v zařízení. Připojte zařízení k počítači, otevřete 'Tento počítač' a z vyměnitelného disku 'TomTom' odstraňte složku s mapou (např. Western and Central Europe, eastern and central europe, eastern europe, europe atd).
2. V dalším kroku odstraňte složku 'Download':
Pro Windows XP C:\Documents and Settings\\Dokumenty\TomTom\HOME\Download
Pro Windows 7 C:\Users\\Dokumenty\TomTom\HOME\Download
3. Následně připojte zařízení přes TomTom Home a klikněte 'Aktualizovat (GO, XL, XXL, One)'
4. Pro stahování map je potřeba používat pevné připojení k internetu. Některé programy jako antivir, firewall mohou přerušovat spojení s naším serverem. Proto po dobu stahování doporučuje se tyto programy vypnout. Jesliže připojujete se přes proxy síť prosíme o změnu nastavení v TomTom Home -> Nástroje -> TomTom Home předvolby -> Připojení.
V případě jakýchkoliv dalších dotazů nebo připomínek neváhejte a obraťte se prosím na naši podporu. Můžete nás kontaktovat e-mailem nebo telefonicky na čísle +420 23 90 00 491. Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku od 9:00 do 16:00. Děkujeme Vám za výběr našich výrobků. Jsme přesvědčení o tom, že TomTom Vám ukáže tu nejlepší cestu
Po provedení popsaných kroků mapa stažena během dvou minut, instalace bezproblémová. Nakopíroval jsem ze zálohy body zájmu a MapSetings.cfg a navigace je Ok, v pohodě.
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Hm, no napadlo me to smaznout, ale radsi jsem to nechal. Dik za info, vecer zkusim bojovat znova.
TomTom GO 750 traffic
Takže pro majitele strojků bez slotu na kartu udělal tomtom přece jen jednu změnu - mapa 2GB jde tentokrát dělit na pět dílů, nová je část central, takže kdo jezdí často ČR - Francie , už nemusí přepínat dvě zóny.....
TT XL IQ, Navcore 9.061,Central and Eastern Europe 865.3245,
prosim smazat uz bezpredmetne
Naposledy upravil(a) Gebič dne 3.9.2010, 11:56, celkem upraveno 1 x.
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Tak sláááva, je to tam, ale byl to porod
Jsem zvědav na test v reálu....
Jsem zvědav na test v reálu....
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
Tak to je teda maras to stahování Zkoušel jsem to dneska od rána, ale stejná písnička, skáče to od cca 25hodin do 45hodin
TT 730T navcore 9.510 mapa Europe 925.5412
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to nějakým zázrakem povedlo včera večer od 21:30 do 22:30 . Trvalo to hodinu....předtim byl jejich server totálně přetíženej ....
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
Uvidíme v sobotu, to už by to mělo jít...
teď jsem to zkoušel a frčelo to krásně. Za cca 50minut stažené
TT 730T navcore 9.510 mapa Europe 925.5412
Taky jsem byl uspesny vcera kolem 22h s mapou USA. Stahla se za cca 1h. Zitra zkusim stahnout Evropu, tak snad to uz pojede normalne.
TomTom GO 750 traffic