Nová mapa ČR - pokrytí 99%
verze map
zdravim a mam dotaz
na adrese
http://*********************
je plno map ruznych verzi, mel bych dotaz jaky je rozdil mezi jednotlivymi verzemi map
kdyz vezmu priklad mapa Western Europe, tak tato mapa je ve verzi 652 a 660? a dale jaky je rozdil v dane verzi 660.1219 a 660.1223??
logicky bych rekl ze 660 je novejsi a detailnejsi verze nez 652?
a to same bych rekl ze 660.1223 od 660.1219?takze nejnovejsi mapa je 660.1223?
kdyz jsme ale porovnaval velikosti map 660.1223 a 660.1219,tak spis ta 1219 je vetsi co do velikosti!?
nebo ty verze ukazuji do jake verze programu TomTom patrí?
diky za vysvetleni
EDIT by ADMIN: To snad nemyslíš vážně?
na adrese
http://*********************
je plno map ruznych verzi, mel bych dotaz jaky je rozdil mezi jednotlivymi verzemi map
kdyz vezmu priklad mapa Western Europe, tak tato mapa je ve verzi 652 a 660? a dale jaky je rozdil v dane verzi 660.1219 a 660.1223??
logicky bych rekl ze 660 je novejsi a detailnejsi verze nez 652?
a to same bych rekl ze 660.1223 od 660.1219?takze nejnovejsi mapa je 660.1223?
kdyz jsme ale porovnaval velikosti map 660.1223 a 660.1219,tak spis ta 1219 je vetsi co do velikosti!?
nebo ty verze ukazuji do jake verze programu TomTom patrí?
diky za vysvetleni
EDIT by ADMIN: To snad nemyslíš vážně?
Aktualizovat či počkat?
Chtěl bch se zeptat, jestli se vyplatí nyní aktualiziovat mapu verz 6.5 a koupit zde uvedenou novou mapu ta je asi 6.6
Díky za odpověď
Díky za odpověď
-
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
zkušenosti s mapou 660.1219
Dotaz na zkušené praktiky.
Ve středu jsem projížděl Ústím n/L směrem na Děčín (a následně zpět). Velká část okraje Ústí - oblast ulic Přístavní, Opletalova (jakási průmyslová zóna) se mi zobrazila v podkladu modře. Vypadalo to, jako kdyby všechny ulice, včetně té po které jsem jel, byly uprostřed vody (a já jel opravdu autem ). Obdobný úkaz se mi stal dnes na Moravě, někde u Hranic, bohužel si nepamatuji přesně místo. Je to chyba v mapovém podkladu, nebo mám něco blbě nastaveno . Docela mne to překvapilo Jaké máte doporučení
mapa v.660.1219, zobrazení Belgica.
EDIT:K samotnému zobrazení mapy - hrál jsem si s nastavením. Domnívám se, že TT zvolil asi v zobrazení Belgica nevhodné barevné schéma, pro průmyslovou oblast zvolil modrou, která je velice podobná vodě, no a když jedete kolem Labe a najednou jsete ve vodě ........
Jiné barevné schéma se chová jinak.
EDIT by Admin
Ve středu jsem projížděl Ústím n/L směrem na Děčín (a následně zpět). Velká část okraje Ústí - oblast ulic Přístavní, Opletalova (jakási průmyslová zóna) se mi zobrazila v podkladu modře. Vypadalo to, jako kdyby všechny ulice, včetně té po které jsem jel, byly uprostřed vody (a já jel opravdu autem ). Obdobný úkaz se mi stal dnes na Moravě, někde u Hranic, bohužel si nepamatuji přesně místo. Je to chyba v mapovém podkladu, nebo mám něco blbě nastaveno . Docela mne to překvapilo Jaké máte doporučení
mapa v.660.1219, zobrazení Belgica.
EDIT:K samotnému zobrazení mapy - hrál jsem si s nastavením. Domnívám se, že TT zvolil asi v zobrazení Belgica nevhodné barevné schéma, pro průmyslovou oblast zvolil modrou, která je velice podobná vodě, no a když jedete kolem Labe a najednou jsete ve vodě ........
Jiné barevné schéma se chová jinak.
EDIT by Admin
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Zkus Color Scheme Editor! Já jsem s ním spokojen. Můžeš si vytvořit vlastní barevná schémata a třeba do průmyslových zón si dáš barvu, která se ti líbí (třeba šedou). Dají se tam změnit úplně všechy barvy, vč. vodních ploch, barevné ohraničení i výplň silnic různých tříd a dokonce i barva právě zobrazované trasy (při navigaci). Jen to chce zpočátku trpělivost, než se do toho člověk dostane...a není to zatím v češtině
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
Re: Nová mapa ČR - pokrytí 99%
Tady jsem ten editor trochu přeložil tak to můžete prubnout
http://home.tiscali.cz/ca525465/cestina.clf
http://home.tiscali.cz/ca525465/cestina.clf
Re: Nová mapa ČR - pokrytí 99%
Ten už jsem přeložil před rokem a půl........Ale zájem o něj projevilo asi pět lidí, těm jsem ho poslal, a tím to skončilo....