Farmářské trhy
Farmářské trhy
S laskavým svolením serveru http://www.vitalia.cz/ jsem využil některé jejich informace o "Farmářských trzích" a založil tuhle kategorii, samozřejmě, že uvítám jakékoli změny, adminy opětovně prosím a možnost přidání funkce "skrýt záznam", protože jich asi dost nebude "premávať" přes zimu, tak abych je mohl dočasně vyřadit a na jaře zase "oživit". Jinak to vypadá, že Vitalia informace vede celkem aktuálně, takže i tahle kategorie by tomu mohla odpovídat.
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Re: Farmářské trhy
A nestačilo by dát to, že přes zimu neběží, jen do poznámky ???
Souhlasím s Gumajzem, je to jako na léto odstraňovat sjezdovky a na zimu koupaliště. Budu upravovat seznam polí pro různé druhy POI, takže to zahrnu do aktualizace... Piš to do poznámky pls...
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
Není problém to zapsat do poznámky, ale jsem přesvěčen, že ne každá navigace zobrazuje poznámku a pak ty záznamy budou k ničemu, když ten človíček se tam v sobotu vypraví a zjistí, že už trh není a že bude až v dubnu. To snad bude lepší smazat a na jaře zase zapsat, ale Rossi to je jako v pravěku. Navíc nějaké to tlačítko "schovat" záznam jsem myslel, aby bylo obecně v cekém systému kategorií, protože by se to asi hodilo i jinde. Takže bych se přimlouval za elegantní řešení možnosti "dočasné nezobrazení" záznamu. Zkus to Rossi vymyslet - bude to řešení jednou pro vždy.
Třeba zrovna Gumajz by to možná mohl využít pro nějaké radary - nevím, tadyhle nějakej ten zrmzlinář asi taky, protože někde budou točit zmrzlinu i v zimě, ale většinou to vytáhnou, až zase vyleze pupenec atd. - nebudu si teď lámat hlavu, komu všemu by se to mohlo hodit - rekontrukce restaurace, hotelu, atd. atd.
Třeba zrovna Gumajz by to možná mohl využít pro nějaké radary - nevím, tadyhle nějakej ten zrmzlinář asi taky, protože někde budou točit zmrzlinu i v zimě, ale většinou to vytáhnou, až zase vyleze pupenec atd. - nebudu si teď lámat hlavu, komu všemu by se to mohlo hodit - rekontrukce restaurace, hotelu, atd. atd.
Sygic, TT One mobile
U radarů ?? Myslíš u tolika záznamů ??? To radši ani náhodou, to bych ten radar už také namusel najít...
Já to myslel dobře...
Já to myslel dobře...
No vždyť já to taky nemyslel zle
Sygic, TT One mobile
Takže Rossi jde to tlačítko přidat nebo to vzdáváš?
Sygic, TT One mobile
Dovolím si oživit toto vlákno. Pokud můj příspěvek patří spíš jinam či na samostatné vlákno, prosím moderátora o přesun. Thx.
Objevil jsem prodejnu Statkářův dvůr. Záměrem prodejny je, prodávat jen a pouze české produkty z farem v okolí. V současné době mají na výběr ze sezónní zeleniny, pečiva, mléčných výrobků (kravské, ovčí a kozí sekce) a uzeniny.
Otázka: patří do bodů Farmářské trhy nebo spíš do Prodejny potravin?
Objevil jsem prodejnu Statkářův dvůr. Záměrem prodejny je, prodávat jen a pouze české produkty z farem v okolí. V současné době mají na výběr ze sezónní zeleniny, pečiva, mléčných výrobků (kravské, ovčí a kozí sekce) a uzeniny.
Otázka: patří do bodů Farmářské trhy nebo spíš do Prodejny potravin?
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
-
Dle mě farmářské trhy chápu že se sejdou prodejici,hospodáři na nějakém místě-trhy a prodáva se...
spíš bych to dala do prodejen kde se uvede že se jedná o prodej těchto prooduktů...
můj názor...
spíš bych to dala do prodejen kde se uvede že se jedná o prodej těchto prooduktů...
můj názor...
TT One 30 series
NC 9.053
Mapy DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_880.3810
NC 9.053
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Farnářské trhy jsou jasně definované, toto je prodejna.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
1) Trhy jsou venku. 2) Nejsou celý rok, ale je to spíše sezónní záležitost. 3) Sortiment se mění....
A provozovatel bývá většinou buď místní část(Praha), či místní zastupitelstvo(mimo Prahu).
Stačí to takto ???
A provozovatel bývá většinou buď místní část(Praha), či místní zastupitelstvo(mimo Prahu).
Stačí to takto ???
Děkuji za Vaše názory.
Proč jsem ten dotaz psal. Můj pohled byl, aby člověk našel to, co hledá, ne aby prodejna byla v prodejnách a trhy s trhy. To je sice hezky rozškatulkované, ale nezafunguje to na podstatu věci. Kdo hledá prodejnu potraviny, tak hledá jiný druh prodejny a z této bude minimálně cenově out. Kdo hledá to, co se prodává na Farmářských trzích, nebude to hledat v potravinách.
Proč jdu na Farmářské trhy? Abych byl venku? Abych tam šel v sobotu? Abych tam šel v létě?
Já tam chodím, abych koupil zeleninu, maso či mléčné výrobky vyrobené "doma", nikoliv na výrobní lince s produkcí X tun ročně plus Y tun umělých barviv (pokud výrobek nemá správnou barvu, kupující jej nekupuje) a umělých příchutí atd.
Z mého pohledu je ta prodejna trh, který je každý den.
Ale respektuji Váš pohled.
Proč jsem ten dotaz psal. Můj pohled byl, aby člověk našel to, co hledá, ne aby prodejna byla v prodejnách a trhy s trhy. To je sice hezky rozškatulkované, ale nezafunguje to na podstatu věci. Kdo hledá prodejnu potraviny, tak hledá jiný druh prodejny a z této bude minimálně cenově out. Kdo hledá to, co se prodává na Farmářských trzích, nebude to hledat v potravinách.
Proč jdu na Farmářské trhy? Abych byl venku? Abych tam šel v sobotu? Abych tam šel v létě?
Já tam chodím, abych koupil zeleninu, maso či mléčné výrobky vyrobené "doma", nikoliv na výrobní lince s produkcí X tun ročně plus Y tun umělých barviv (pokud výrobek nemá správnou barvu, kupující jej nekupuje) a umělých příchutí atd.
Z mého pohledu je ta prodejna trh, který je každý den.
Ale respektuji Váš pohled.
Garmin nüvi 3790T - minulost
-
pokud je to klasicka prodejna zděna je to prodejna a u ni se uvede že se prodavaji výrobky z farmy, víc udělat nejde....ale trh je trh jak zde bylo napsano...
TT One 30 series
NC 9.053
NC 9.053
Zdravím.. nebo se tu nabízí ještě jedna možnost (pokud tedy už někde "skrytě" nefunguje), a to založit novou kategorii Nakup_farmarske_prodejny (nebo tak něco, bioprodejny, možností je hojně.., takovejch prodejen bude víc, zejména v Praze, určitě i v Brně, Plzni apod.. viz třeba tady - http://ekonomika.idnes.cz/farmari-se-pr ... nomika_spi nebo tady - http://hobby.idnes.cz/prodejny-s-opravd ... -domov_mce
U nás máme třeba Duhovou babičku - https://www.google.cz/#hl=cs&output=sea ... 33&bih=828 - která by pravděpodobně podmínky kategorie taky splňovala..
Případně by se do ní mohli zahrnout různí zemědělští prodejci, co mají na statku otevřený vrata a v nich prodávají svoje výpěstky (třeba v Želkovicích u Loun jsou takoví..).. i když teď koukám, na to je tu spíš kategorie České farmy:)
U nás máme třeba Duhovou babičku - https://www.google.cz/#hl=cs&output=sea ... 33&bih=828 - která by pravděpodobně podmínky kategorie taky splňovala..
Případně by se do ní mohli zahrnout různí zemědělští prodejci, co mají na statku otevřený vrata a v nich prodávají svoje výpěstky (třeba v Želkovicích u Loun jsou takoví..).. i když teď koukám, na to je tu spíš kategorie České farmy:)
Momentálně bez navi..