Kamioňácké POI. Jaký je zájem?
Kamioňácké POI. Jaký je zájem?
Nevím kolik je kamioňáků zde registrovaných... Asi víte o papírové mapě pro kamiony kde jsou podjezdy, autohofy atd. Pomalu (jsem línej) si ji předělávám do Tomtoma. Kolik je tady kolegů?
Mel jsem v ruce NUVI 350 a musim rici, ze jsme byl dost zdeseny. Strasne neintuitivni ovladani. Grafika dost priserna a spatne rozeznatelna, shazejici ikona manevru pripadne "teplomer" k odbocce, shazejici zobrazeni jednosmerek a neprujezdnych cest, schazejici vyobrazeni mostu atd. Preklad menu priserny, pocesteni bez hacku a carek, kolikrat jenom cast slova atd.
YAKUMO Delta 300 GPS --->YAKUMO Delta X ---> MIO P550m ---> Mio Explora K70
TT 7 (do auta), SmartMaps (na kolo či pěšky), GCzII (Geocaching)
TT 7 (do auta), SmartMaps (na kolo či pěšky), GCzII (Geocaching)
Re: Kamioňácké POI. Jaký je zájem?
suoraj píše: Nevím kolik je kamioňáků zde registrovaných... Asi víte o papírové mapě pro kamiony kde jsou podjezdy, autohofy atd. Pomalu (jsem línej) si ji předělávám do Tomtoma. Kolik je tady kolegů?
Vis o nejakych POI pro kamiony?
-
Taky jezdím, ale navigaci teprve kupuji. Zatím jsem jezdil podle ROUTE 66 - bez GPS. Ted jsem to viděl na vlastní oči a od té doby nosím brýle aby mi opět nevypadly z důlků. Čili jsem takové malé ucho. Jinak - přemýšlel jsem o TomTom, ale mám noťasa, tak dokupuji jen GPS modul (už je objednaný!). Už týden prolézám různé internetové stránky a zkoumám co by bylo dobré. Nakonec jsem dospěl k názoru, že když na to přední sklo ještě nalepím nějakou další věc, tak už nic neuvidím (krabice na dálnice CZ, A a D mne už i tak dost se...). Teď nějak tak sháním Navigátor 6-ku (pomoc-help-hilfe-atd.). Mám sice tu routku, ale tohle má i hlasovou navigaci. Žádné demo nebo zkušební verzi na pár dnů nenabízí. Až to rozchodím, tak tu budu zřejmě pečený, vařený.
Není to Pocket Navigator 6. Je to PC Navigator 6. Ten je pro PC -viz
http://www.mapfactor.cz/produkty/mapfac ... vigator-6/
http://www.mapfactor.cz/produkty/mapfac ... vigator-6/
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, o tomto produktu Mapfactor jsem nevěděl.
Pokrytí, alespoň podle výrobce, vypadá velmi zajímavě. Ono pokrytí do úrovně ulic však může být zavádějící, záleží u jak velkých měst to je. Tušíš jak je to s možností doplnění vlastních kategorií POI a hlavně aktualizací mapy?
Pokrytí, alespoň podle výrobce, vypadá velmi zajímavě. Ono pokrytí do úrovně ulic však může být zavádějící, záleží u jak velkých měst to je. Tušíš jak je to s možností doplnění vlastních kategorií POI a hlavně aktualizací mapy?
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
kamiňácké POI - Premid distribuční centra
Kolegové kamioňáci, nejsem driver kamiónu , nicméně profesně se mimo jiné starám o PREMID (mýtné) jednotky v podniku . Byl by z vaší strany zájem o POI kategorii distribučních center Premid? To znamená míst, kde si můžete vyzvednout předplacenou jednotku, předplatit mýtné, případně vyměnit jednotku která je vadná - hlásí chybu. Myslím tím při cestě, když zjistíte závadu.
Nerad bych se dělal s něčím o co nebude zájem. Byl bych potom velmi
Mám souřadnice všech míst ve formátu xls, ale musel bych to zpracovat do funkční podoby pro PoiEdit.
Nerad bych se dělal s něčím o co nebude zájem. Byl bych potom velmi
Mám souřadnice všech míst ve formátu xls, ale musel bych to zpracovat do funkční podoby pro PoiEdit.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Henry
Není problém to převést přes asc nebo csv do *ov2 přes poiedit. Ale nechci dělat něco, o co nebude zájem a zbytečně obsazovat prostor na serveru. Pokud se domníváš, že by to stálo za zveřejnění, tak to klidně udělám, to je otázka chvilky. Akorát musím vyčistit zbytečný text v popisu. S úspěchem používám formu převodu do asc od Milana_Su . Ani o tom asi pořádně neví, že mu takto kradu nápady
EDIT 20:27 : Tož Henry, zmaknul jsem to, snad to má trochu logiku - takto to udává Pramid . Můžete to admini případně zveřejnit CZ-Premid_myto
Není problém to převést přes asc nebo csv do *ov2 přes poiedit. Ale nechci dělat něco, o co nebude zájem a zbytečně obsazovat prostor na serveru. Pokud se domníváš, že by to stálo za zveřejnění, tak to klidně udělám, to je otázka chvilky. Akorát musím vyčistit zbytečný text v popisu. S úspěchem používám formu převodu do asc od Milana_Su . Ani o tom asi pořádně neví, že mu takto kradu nápady
EDIT 20:27 : Tož Henry, zmaknul jsem to, snad to má trochu logiku - takto to udává Pramid . Můžete to admini případně zveřejnit CZ-Premid_myto
Tak už jsem vlastníkem Navigátoru 6 (zatím bez GPS - je už prý ale na cestě!?). Zatím jsem to zkoušel v Německu jen tak "nasucho" a všechno co jsem potřeboval to našlo. Taky dík Jirátkovi za dotaz na aktualizace mapy. Už jim posílám e-mail. Zkoušel jsem tam doplnit POI, dle jejich návodu, ale nějak mi to nešlo. Tak jim tam připíšu, ať mi pošlou přesný návod. Ten co uvádí v příručce mi nešel (a nebo jsem úplně blbý). Kluci, jestli někdo víte jak na to, tak poraďte.
Jo a dík za za premid!
Jo a dík za za premid!