Radary - volná diskuse
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: Radary - volná diskuse
Bohužel, i to je možné. Ono stačí postavit ceduli, a všichni jedou podle předpisů....
Ano, takhle to funguje na Lipský a konečně si tam při té povolené padesátce nepřipadám jako debil, kterého všichni předjíždějí .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Je pravda, že od doby, co magistrát vymyslel "protihlukové opatření 50", tak si připadám jako debil i tam, kde jsem si dříve nepřipadal...A to prosím jedu spíše k šedesáti....A předjíždí mne i naložené Tatry, jeřáby apodobně....Asi by mne předjížděly i traktory a zemědělské stroje, kdyby mohly na pražské silnice....
Foto nemam, ale cedule jsou stale presne na zacatku a na konci usekace...
TomTom GO750
No, a já bych měl prosbu na Martina_Lexu, který tu uveřejnil, že tyto nové "úsekové" radary nesmí být použity k represi. A uváděl tam právě, že Patočkova do centra právě patří mezi ně. A také říkal, že má informační zdroj, a ten je spolehlivý. Ale v tom případě mi s tím nehrajou ty cedule. A nechci, aby to bral osobně. Já bych se teď potřeboval dobrat, kde je pravda. Proto jsem byl zdrženlivý, co se týče těchto informací, protože(bohužel) se některé věci mění velmi rychle. Martine, zkus přes svůj zdroj zjistit, co je to zase za fór. Jednou tvrdí magistrát na netu a v novinách, že to nebudou úsekáče, a teď jsou u jednoho z nich cedule.....
Cedule na patočkový před úsekem jsou, dneska jsem tam jel 4x.
Sygic Aura HTC
- Scorpio_cz
Třeba MP zjistili že než se Evropa dobere pravdy, tak už uplynou ty garantované 3 roky
Většinu jsem zkontroloval. Nikde jinde se neobjevily, jen na Patočkově. Takže je mám přesunout do těch "pravých" úsekáčů ?? Co vy na to ???
- Scorpio_cz
Ahoj Gumajz,
já mám za to že dřív nebo pozdějc je MP "přesune" do těch pravých tak jako tak ... jsou hodně "tvořiví"
já mám za to že dřív nebo pozdějc je MP "přesune" do těch pravých tak jako tak ... jsou hodně "tvořiví"
Já bych se asi nechal na místě, aspoň každý koho by "lapli" tak by viděl, že tu měřit neměli a pokud bude dost odvážný, tak může jít s úředníky do sporu. Když to přesuneš do normálních úsekáčů, tak už to nikdo nepozná
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Ono k tomu zákonnému získávání důkazů (měření rychlosti) - v Praze Dejvicích na Československé armády je cedule neodpovídající vyhlášce a navíc umístěná pevně. Takža neplatná. http://maps.google.cz/?ie=UTF8&ll=50.10 ... 23,,0,5.84
Přesto jako strašák funguje velice dobře.
Přesto jako strašák funguje velice dobře.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
O tomhle bych s nimi asi vůbec nediskutoval - to je asi, jako když přijíždíš do Plzně, tak tě hned vítá cedule, že ve městě se měří 50km/h - to je prostě takové bubu a jen info, protože jsou hned za takovouhle cedulí asi po 300m je stacionární a pokud nedošlo ke změně, tak dřív jej obsluhoval dopravka PČR
Sygic, TT One mobile
No, já dnes v noci jezdil po Praze, a viděl jsem zajímavé věci. Takže : Těsně na začátku Nuselského mostu je cedule(přenosná) měření rychlosti. To by nebylo nic zajímavého, kdyby konec nebyl až nad Kačerovem....Z druhé strany se cedule opakují do zblbnutí, takže přestanete vnímat, kde je konec a kde začátek. Na Lipské jsou z obou stran jen začátky a konce nikde....A mezi těmito všemi cedule "50" a dodatková tabulka "omezení hluku".....Úředníci vyrábějí chaos....A k "úsekáčům" na Patočkově řeknu svůj názor. Všude jsme četli, že nemůžou být použity k represím atd atd....Ale !!! Viděl jste někdo oficiální papír, že to tak opravdu je ??? Vezměme si situaci, kdy se řidič začne bránit tím, že v tisku bylo toto napsáno. A úředníci řeknou, že u ostatních úsekáčů to tak je, ale Patočkovu tam uvedli redaktoři mylně, a tudíž to jejich chyba není...Radar je předpisově označen(to je bohužel pravda), a proto je možno data použít pro represi.....Pozor, je to jen fabulace....Ale co když ??? Já mluvím za sebe, žádný oficiální papír jsem neviděl, vždy to bylo jen nějak zprostředkované (noviny, net, televize,ústní info,okopírovaný papír). Ale to pořád nemá váhu oficiálního dokladu....... U té Patočkovy mě mate to, že tam dali cedule "měření rychlosti". U ostatních úsekáčů financovaných EU cedule nejsou....
- Scorpio_cz
... zatím nejsou ... rozhodně bych nejásal protože nikdo neví dne ani hodiny
Gumajz píše:....Ale !!! Viděl jste někdo oficiální papír, že to tak opravdu je ??? Vezměme si situaci....
Máš pravdu, ale takový "papír" bude asi problém sehnat
Sygic, TT One mobile