Problém je asi jinde. Po přihlášení na účet si zvol takovou volbu, aby jsi viděl svůj zaregistrovaný přístroj. Sorry, že Ti nenapíši přesně kde, neboť web garminu je pro mou orientaci jeden z nejhorších, jaký znám. A to jsem začínal s gopherem či lynxem... Tam jsem našel odkaz, že mám aktivovaný Lifetime, ale nebyl přiřazený k tomutu konktrétnímu přístroji! Po přiřazení Lifetime k vybrané navigaci jsem mohl stáhnout mapy CN ...20. ALE! Soubor má 3,5 GB. Pokud máš PC pod dohledem různých antišmejdů, firewallů a podobných hovadin, tak aktualizaci nestáhneš. Tedy pokud zvolíš download manager, který umožní navázání v případě přerušení stahování.elnino píše:Dobrý den Vážení,
rád bych se zeptal, za již vyšela aktualizace map na 765t lifetime. Když se koukám na mygarmin.com, tak mi to tam píše že si můžu koupit aktualizace "nüslužba Maps Lifetime". Tak by mě zajímalo, zda to garmin uvolnujě pro jednotlivé přístroje postupně, nebo je problém jinde...????
díky moc za radu
Co se týká kvality aktualizace, tak mám smíšené pocity. Ale to bude asi do jiného vlákna...