NavCore8
Re: NavCore8
To: Jirasek
Dekuji. Muzu skusit misto MC i tomplayer?
Dekuji. Muzu skusit misto MC i tomplayer?
zdar mám prozbu pujde SW taky na TT XL a kde ho seženu veškeré odkazi už nejdou poradte a máte i postup jak to vše instalovat moc dík za radu
Jestli nechceš, aby se ti Xl chovalo normálně, tak ho tam vůbec neinstaluj. XL má malou operační paměť a přetížíš jí natolik, že mapa začne škubat, bude tě navigovat po skocích a celá navigace se bude kousat. Musíš se smířit s tím, že osmičkový sw pro starý Xl není určen. Všichni, kdo ho tam vyzkoušeli, se kajícně vrátili k sedmičkovému sw, prodali XL, a koupili novější typ. Bohužel....
kamos ma 8.010 soft a beha mu to normalne... Jen samozrejme zadne zobrazeni POI... JInak zatim spokojenost
Mapa EE_835 a veget
Mapa EE_835 a veget
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Osobní zkušenost - na XL s 32M pamětí celkem slušně běhá 8.4xx. Má menší požadaky na paměť než 8.3xx
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Počkej se Ti tu bude za chvíli hemžit lidma typu ..dej mi odkaz,kdes to,jaks to...
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
POužívám na ONE XL 8.204 a také bez problémů, zobrazuje ale pouze 4 kategorie POI, víc nepoužívám (nebo zapnu podle potřeby)Jirásek píše:Osobní zkušenost - na XL s 32M pamětí celkem slušně běhá 8.4xx. Má menší požadaky na paměť než 8.3xx
Vlastimil
Ahoj. Mám TT GO730.
Nainstaloval jsem Navcore 8.410 a navigace se mi nepřepne automaticky na noční nebo denní režim. Nevíte prosím rady???
Nainstaloval jsem Navcore 8.410 a navigace se mi nepřepne automaticky na noční nebo denní režim. Nevíte prosím rady???
Navigace se přepíná tím, že na čidlo na čele navigace(ta malá dírka napravo v tom stříbrném rámečku) dopadne světlo, nebo stín. Takže je to úplně k ničemu. Měl jsem to zapnuté asi tak deset minut, a přepínám si to sám. Když na to zasvítí světlo, přepne na denní režim, když padne stín, přepne na noční....Protože to snímá úroveň světla v kabině, a ne venku. V případě, když jsou zabarvená okna, nebo folie, tak se toto nedá použít....Takže to přestalo fungovat třeba jen proto, že se změnila úroveň nastavení čidla. Nebo to úplně zrušili....Zkus to tak, že si přepneš někde v šeru na noční zabarvení, a zasviť baterkou do té škvírky. Ale musíš mít zapnuté "přepínání automaticky"...Ale myslím, že problém je hlavně v tom, že navcore 8.410 není určeno pro tvou navigaci, a asi neobsahuje sw pro přepínání zabarvení....Protože pro 730 je poslední oficiální navcore 8.351. Je to asi stejné, jako kdyby jsi do počítače v autě nahrál sw z jiného typu, ale od stejné automobilky. Také by něco nefungovalo tak, jak má......
Proc tak stary navcore? 8.410 jsem testoval nekdy pred 8 mesici... Ale je to tak, u tohodletoho navcore to nefunguje, ale je to neofiko a dale se nebudu o tom vyjadrovat... Vsichni vime jiste proc...
PS: Ja pouzivam automaticke zmavovani a je to o zvyku... Ale jak pise Gumajz, neni to nic moc, ale jezdim s tim uz rok, takze jsem si na to nejak zvyknul...
PS: Ja pouzivam automaticke zmavovani a je to o zvyku... Ale jak pise Gumajz, neni to nic moc, ale jezdim s tim uz rok, takze jsem si na to nejak zvyknul...
Přepínání mezi denním a nočním režimem jsem vypnul snad pár dnů potom, co jsem si navigaci koupil. Vadí mě ten ostrý přechod a skokově jiné zbarvení mapy. Vyřešil jsem to stejným schematem pro denní a noční režim, ale mám automatické ztmavování v závislosti na osvětlení. Maximum jasu 100 % a minimum 15 %. Fungovalo mě to, s jednou výjimkou, s každým NC. Takže pokud je tvoje navigace HW vybavená, tak nevidím problém, proč by to nemělo fungovat.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Navcore 8.560.348422 ... Boot 5.5229 .... Změny oproti poslednímu jsem nenašel...
Naposledy upravil(a) Crusy dne 28.9.2009, 23:38, celkem upraveno 1 x.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Crusy, tušíš pro jaké zařízení to je určeno?? Pro XL ??
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
... TomTom Navcore 8.560.348422 for XL LIVE 2009 ....