Já nic (aspoň tentokrát)...Jirásek píše:Možná Henry, on je taková tichá voda, šedá eminence v pozadí.
Změna a výroba nové Ikonky
Re: Změna a výroba nové Ikonky
- Pnaky
- Kontaktovat uživatele:
Ackoliv jsem tu novy, rozhodl jsem se vytvorit sadu ikonek pro radary ve stylu originalnich ikon co jsou v TT. Uvitam jakekoliv pripominky pro upravu.
Velke ikony jsou typu "_X2" takze se zobrazuji jako upozorneni za jizdy pri blizicim se radaru. Ikony jsou jak pro jednotlive rychlosti tak pro vseobecne typy radaru
EDIT: Zverejnuji i jednotlive ikonky... Byl bych rad, kdyby zustaly ve stavu v jakem jsou a pokud se rozhodnete je editovat tak alespon dejte "echo"
Archiv obsahuje jak radary bez rychlosti tak radary s rychlostmi dle .ov2 POI vygenerovane pro PoiWarner
Velke ikony jsou typu "_X2" takze se zobrazuji jako upozorneni za jizdy pri blizicim se radaru. Ikony jsou jak pro jednotlive rychlosti tak pro vseobecne typy radaru
EDIT: Zverejnuji i jednotlive ikonky... Byl bych rad, kdyby zustaly ve stavu v jakem jsou a pokud se rozhodnete je editovat tak alespon dejte "echo"
Archiv obsahuje jak radary bez rychlosti tak radary s rychlostmi dle .ov2 POI vygenerovane pro PoiWarner
- Přílohy
-
- poi-radary.zip
- (53.82 KiB) Staženo 1013 x
-
- radary_teaser.gif (25.86 KiB) Zobrazeno 7504 x
- Pnaky
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by mel nekdo zajem, jsem ochoten mu pro jeho kategorii POI nakreslit ikonky ve stylu viz. vyse Pochopitelne v 22x22 a 44x44 (_X2.bmp)... Sve pozadavky ci predstavy popiste co nejkonkretneji.
A moje pozadavky - v ikonkach pouzivam vyhradne 4 odstiny sede-cerne a vzdy jeden nezavisly barevny odstin (u radaru cervena) takze pokud mate nejakou predstavu, specifikujte ji poradne
A moje pozadavky - v ikonkach pouzivam vyhradne 4 odstiny sede-cerne a vzdy jeden nezavisly barevny odstin (u radaru cervena) takze pokud mate nejakou predstavu, specifikujte ji poradne
Jsou navigace, které používají i jiný rozměr ikonky, třeba momentálně nejlepší navigace má 18x18 .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Pnaky
- Kontaktovat uživatele:
Spatne jsem to napsal Preferuji TT ikony protoze znam jejich vzhled ale pokud dostanu patricne podklady tak jsem ochotny nakreslit i jiny rozmer nebo styl.
Já mám tyto....
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
- Pnaky
- Kontaktovat uživatele:
Crusy: vypadaji pekne a pouzitelne ale vadil by mi na nich ten celocerveny ramecek protoze TT ho pak v navigaci doplni tou sipeckou ktera identifikuje misto urceni... Proto ja jsem u ikon svych volil cerno-cerveny aby to nevypadalo tak provokativne
S info rychlosti bojuju prave ted a testuji uz asi 4tou verzi ikony. Je skoda ze prostor 22x22 (nebo 24x24) neposkytuje tolik prostoru aby se daly poradne premalovat ty policejni kontroly. Taky by to chtelo odladit ty nebezpecna mista a snizeny podjezd
S info rychlosti bojuju prave ted a testuji uz asi 4tou verzi ikony. Je skoda ze prostor 22x22 (nebo 24x24) neposkytuje tolik prostoru aby se daly poradne premalovat ty policejni kontroly. Taky by to chtelo odladit ty nebezpecna mista a snizeny podjezd
Myslíš toto..??
- Přílohy
-
- dump831395725.bmp (382.55 KiB) Zobrazeno 7402 x
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
- Pnaky
- Kontaktovat uživatele:
Ano, presne to myslim...
EDIT: Ted na to koukam znova a jak to, ze mas i tu sipecku cervenou??? Nejaky "hack"
EDIT2: Tak uz vim Zrovna to mereni navigace ohlasila takze proto je to cervene oramovany
EDIT: Ted na to koukam znova a jak to, ze mas i tu sipecku cervenou??? Nejaky "hack"
EDIT2: Tak uz vim Zrovna to mereni navigace ohlasila takze proto je to cervene oramovany
nové přidání ikony BMP - nejde
velikost je 22x22
1,51kb
piše to chybu
muzu zaslat na maila vloži ji sem nekdo?
nebo kde je chyba?
chci ji dat k EU-skanzeny
dik
1,51kb
piše to chybu
muzu zaslat na maila vloži ji sem nekdo?
nebo kde je chyba?
chci ji dat k EU-skanzeny
dik
jeste prosim admini aby koukli na EU-skanzen co jsem zalozil, pridal jsem prvni bod ale nevim jestli to psat v polstine či v čestine-nazev. a PL jestli davat do nazvu či staci jen do kolonky stat.
proste to nejak usporadat abych mel vzor a podle toho mohl davat dalsi body.
dik
proste to nejak usporadat abych mel vzor a podle toho mohl davat dalsi body.
dik
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
"Tompře", prosím Tě, dodržuj nějaká stanovená pravidla tohoto fóra. Tvůj poslední dotaz (prosba) v tomto vlákně je MIMO mísu . A nezakládej stále nová vlákna, většina Tvých problémů se tu již řešila. Dej si práci s HLEDÁNÍM. Vždyť nedělám nic jiného jenom přasouvám a slučuji.
Úmyslně na tvoji prosbu neodpovím. Vždyť to zadávání je celkem logické. Hlavně se můžeš třeba také podívat do jiných kategorií.
Ostatní, prosím nereagovat mimo téma vlákna.
Úmyslně na tvoji prosbu neodpovím. Vždyť to zadávání je celkem logické. Hlavně se můžeš třeba také podívat do jiných kategorií.
Ostatní, prosím nereagovat mimo téma vlákna.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Re: nové přidání ikony BMP - nejde
Ikonu vlož sem do fóra nebo mi ji pošli přes SZ.Tompr píše:velikost je 22x22
1,51kb
piše to chybu
..
je to prevzato z tom tom home tak jsem predpokladal ze to je stejny a pujde to...
chci to sem dat pro ostatni koukal jsem ze tu neni jinak ja si to v navigaci muzu nastavit sam aniz by to tu bylo....
chci to dat jako ikonu k nove zalozenemu bodu zajmu EU-skanzen
jeste jestli by si henry koukl na ten eu skanzen jestli to mam zadavat jak to tam mam ci neco upravit.
dik
chci to sem dat pro ostatni koukal jsem ze tu neni jinak ja si to v navigaci muzu nastavit sam aniz by to tu bylo....
chci to dat jako ikonu k nove zalozenemu bodu zajmu EU-skanzen
jeste jestli by si henry koukl na ten eu skanzen jestli to mam zadavat jak to tam mam ci neco upravit.
dik