Nastavení upozornění radarů pro Garmin:
Moderátor: freewall
Nastavení upozornění radarů pro Garmin:
Poradi mi nekdo jak nastavit upozorneni Nuvi660 aby me upozornovala na radary pouze pri prekroceni povolene rychlosti? Skousel jsem vsechno mozne ale asi jsem nepochopil nastaveni upozorneni v sekci uzivatelsky panel. Skousel jsem vse mozne a maximum kam se dostanu je ze mi ukazuje napr na padesatce pouze pri prekroceni 50 ale zobrazuje se rychlostni upozorneni 60... upload do GPS delam rucne pres uploader a navysuji upozorneni pri rychlosti o 10km/k nez je merena rychlost. Nastaveni mam 15s,10s,10s, a limit upozorneni % na 0. jakmile procentuelni upozorneni zmenim tak napr na 50 navigace upozornuje pri 40Km/k.
Dekuji za odpoved stravil jsem nad tim spoustu casu a vysledek nic moc
Dekuji za odpoved stravil jsem nad tim spoustu casu a vysledek nic moc
Re: Nastavení upozornění radarů pro Garmin:
Dale jestli nekdo netusite jak necim nahradit hlasku pri prujezdu radarem '' rychlostni upozorneni xkm/h'' aby tam bylo treba jen rychlostni upozorneni a neukazovalo to kolik staci mi prehrany zvuk k danemu radaru
já jsem zkoušel jezdit k poi - radar rychleji i pomalu.
když jedu rychleji, tak to víckrát upozorňuje. když jedu pod rychl. limit (dle gps), stejně mě to upozorňuje nejméně dvakrát - a to je v tom místě zaručeně jeden POI. V Praze na Smíchově jsem popojížděl v koloně, a myslel jsem, že se zblázním.....navi hlásila radar asi 12x
zkoušel jsem i závislost na počtu aktivních map....nemá to vliv......je to stejné i když všechny vypnu a jedu jen na tu "origo" celosvětovou.....
když jedu rychleji, tak to víckrát upozorňuje. když jedu pod rychl. limit (dle gps), stejně mě to upozorňuje nejméně dvakrát - a to je v tom místě zaručeně jeden POI. V Praze na Smíchově jsem popojížděl v koloně, a myslel jsem, že se zblázním.....navi hlásila radar asi 12x
zkoušel jsem i závislost na počtu aktivních map....nemá to vliv......je to stejné i když všechny vypnu a jedu jen na tu "origo" celosvětovou.....
Garmin Nüvi 670FM - Atlas CZ 8NT, Topo CZ3, Adresy CR1, CNE NT 2010.10 Central & East
...to 12x je proto, že jakmile zastavíš a pak se rozjedeš, tak se znovu aktivuje upozornění
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
tak to nedela v pripade ze si nastavis v uz panelu Limit upozornění (%):na 0 , pak das upload manualne (POIloader) a tam nastavujes pak rychlost pri jake te to ma upozornit pokud dosahnes nastavene oblasti okolo radaru (viz hledat "proximity" v nastaveni je to mobil, staci...atd) to ale stale neresi to ze ta uminena navigace zacne upozornovat pri rychlosti o 10Km/k nizsi nez je zvoleno( hulaka to na radaru 50Km/k jiz pri 40Km/h) to obejdu tim ze manualne zvednu o 10Km/h pozdovane upopzorneni na rychlost pri uploadu do GPS ale pak to na padesatce radaru dela to ze to spravne zahlasi 50.mp3, ukaze to obrazek 50Km/h ale na displeji se objevi "Rychlostni upozorneni 60km/k" a to me opravdu rozciluje
Vite nekdo jak tohle nastavit aby se to chovalo jak popisuji ale nehlasilo to nesmysly? Nebo jak tyto nesmysly vypnout?
Vite nekdo jak tohle nastavit aby se to chovalo jak popisuji ale nehlasilo to nesmysly? Nebo jak tyto nesmysly vypnout?
pokud se nastaví 0 metrů pro upozornění, tak to hlásí jen jedenkrát, ale zase poněkud pozdě.....
to fenix - jak manuálně nastavíš radary--- jeden po druhým ? --- když jsou tam různé rychlosti?
to fenix - jak manuálně nastavíš radary--- jeden po druhým ? --- když jsou tam různé rychlosti?
Garmin Nüvi 670FM - Atlas CZ 8NT, Topo CZ3, Adresy CR1, CNE NT 2010.10 Central & East
Pri manualnim upladu do navigace se te to pta proste v prvnim okne nedas automaticky ale manualne
Mám rovněž dotaz na upozorňování - pokud při stahování souboru (např. policejní kontroly nebo nebezpečná místa) uvedu do okýnka vzdálenost, na které chci, aby GPS "pípla" (např.600m), jak je možné, že se mi v POI loaderu tato vzdálenost nepřednastaví, ale musím ji znovu uvést v ovládacím okně (při manuálním režimu)?
A naopak - soubor "EU-Cerpaci_stanice_AS24.gpx" má standardně přednastavené varování jak při překročení rychlosti (?!?) tak na vzdálenost (400m), při čemž nějaké nastavování na (ne)upozorňování před stažením z webu nemá vliv. Jak na to? Díky...
A naopak - soubor "EU-Cerpaci_stanice_AS24.gpx" má standardně přednastavené varování jak při překročení rychlosti (?!?) tak na vzdálenost (400m), při čemž nějaké nastavování na (ne)upozorňování před stažením z webu nemá vliv. Jak na to? Díky...
Garmin Nuvi 760 do auta a Legend na kolo a pěškobus.