GARMIN - RADARY a ZVUKY
Moderátor: freewall
Re: GARMIN - RADARY a ZVUKY
Vyřešeno - poradil mi lupino99 na www.path.cz - radary a zvuky fungují dle mé představy.
Hurá Hurá Tak jsem to všechno vyřešil a zvuky radarů fungují Zkoušel jsem všechny návody na všech fórech a stále mi to nefungovalo. Přitom je to úplně jednoduché, prostě jsem to všechno naházel do jednoho adresáře (*.gpx, *.bmp, *.mp3) a projel poiloaderem. Přikládám soubor, který stačí pouze nakopírovat do složky POI v garmin na přístroji. Pokud už nějaké poi máte, stačí soubor přejmenovat aby se vám vaše poi nesmazaly. Teď se jdu pokusit udělat totéž pro přístroje, které neovládají MP3 (nuvi 200, 250, mobile XT). Pokud se mi to podaří hodím sem rovněž soubor.
Zdraví Gorza
PŘESUNUTO DO Hlášky pro Radary (MP3 i bez MP3)
Zdraví Gorza
Naposledy upravil(a) gorza dne 2.3.2009, 13:21, celkem upraveno 2 x.
No a je to Takže zde jsou radary na přístroje nepodporující mp3 formáty (vyzkoušeno pouze na nuvi 200, na mobile XT nefunguje). Ještě se na to mrknu a vylepším nicméně zde je první soubor. Opět stačí pouze nakopírovat do přístroje adresář poi.
Tyto soubory obsahují synth hlas (který jsem stáhl z tohoto fora) a jsou slovním upozorněním (např. "pozor, mobilní radar s rychlostí 50 kilometrů za hodinu")které se (nebo by se mělo) ozývat, pokud se blížíte k radaru a překračujete danou rychlost.
Toto platí i pro soubor v příspěvku pro hlášky MP3.
Snad jsem vše podal srozumitelně... Dejte mi vědět zda to funguje, zkoušel jsem pouze bez družic v simulované jízdě...
Bohužel se sem soubor nevejde, takže sosejte z czshare
http://czshare.com/597712/bYDM/radar.rar
Tak prý to spoustě lidí nechodí, tak tedy ještě je to zde:
http://rapidshare.com/files/203200955/radar.rar.html
Tyto soubory obsahují synth hlas (který jsem stáhl z tohoto fora) a jsou slovním upozorněním (např. "pozor, mobilní radar s rychlostí 50 kilometrů za hodinu")které se (nebo by se mělo) ozývat, pokud se blížíte k radaru a překračujete danou rychlost.
Toto platí i pro soubor v příspěvku pro hlášky MP3.
Snad jsem vše podal srozumitelně... Dejte mi vědět zda to funguje, zkoušel jsem pouze bez družic v simulované jízdě...
Bohužel se sem soubor nevejde, takže sosejte z czshare
http://czshare.com/597712/bYDM/radar.rar
Tak prý to spoustě lidí nechodí, tak tedy ještě je to zde:
http://rapidshare.com/files/203200955/radar.rar.html
Naposledy upravil(a) gorza dne 2.3.2009, 13:20, celkem upraveno 4 x.
Tak to bude super, pokud to bude tedy fungovat . Díky
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Odzkoušeno, v garminu 250 hlasy upozorňující na radary fungují , je to daleko lepší, než to pípání.
Díky moc.
Díky moc.
A jak to bude, když proběhnou změny radarů - ubydou, přibydou....gorza píše:No a je to Takže zde jsou radary na přístroje nepodporující mp3 formáty .....
Sygic, TT One mobile
Tak jsem to naládoval do Nuvi 200 a maká to krásně.Mám tam Šmirdu,a ta ženská ho doplňuje.Velké díky Gorzovi !!Od tý doby co mám 200 jsem čekal a doufal že to nějakej borec zmákne i když 200 neumí mp3.A je to tady!!Akorát se připojuji k dotazu jak to bude s aktualizacema aby tam byla i hláška....Ještě jednou díky Myslím že by frajeři v Garminu čuměli co dokážou zlatý český ručičky.....
No jsou 2 možnosti (vlastně tři):
1) Gorza bude tak laskavej a bude to aktualizovat tak, jak budou aktualizované radary
2) Zveřejní manuál jak na to, aby si každý ten .gpx soubor vytvořil
3) Po aktualizaci budeme mít kulový
Jinak na StreetPilot c510dx to vyzkouším zítra na Kladně )
-----------------------------
Já když si u vietnamců koupím trpaslíka, tak mi do rána vyroste , nic na mne nemluví, jen stále stejný gong
1) Gorza bude tak laskavej a bude to aktualizovat tak, jak budou aktualizované radary
2) Zveřejní manuál jak na to, aby si každý ten .gpx soubor vytvořil
3) Po aktualizaci budeme mít kulový
Jinak na StreetPilot c510dx to vyzkouším zítra na Kladně )
-----------------------------
Já když si u vietnamců koupím trpaslíka, tak mi do rána vyroste , nic na mne nemluví, jen stále stejný gong
- Přílohy
-
- Zvuk.jpg (90.99 KiB) Zobrazeno 6507 x
Naposledy upravil(a) freewall dne 28.2.2009, 9:53, celkem upraveno 1 x.
Sygic, TT One mobile
Samozřejmě to můžeš mít tak, jak máš na screenshotu, ale mně by vadil ten "pelmel" v navigaci - můžeš si to uspořádat i do adresářů jak vidíš na mém screenu - přes POILoader se ti přenesou i ty adresářejork píše:Omlouvám se ale nepochopil jsem postup umístění "POI.cz (bodů) + Radary + MP3 do PC (před použitím programu POI Loader)....
- Přílohy
-
- POIs.jpg (51.14 KiB) Zobrazeno 6506 x
Sygic, TT One mobile
Tak ještě zkusím druhý pokus..... když jsem si znovu pročetl postup, všiml jsem se ..."Přikládám soubor, který stačí pouze nakopírovat do složky POI v garmin na přístroji" - takže oproti původnímu stavu, kdy jsem tenhle soubor dal do adresáře bodů v PC a prohnal pak POI Loaderem, jsem to teď nakopíroval přímo do navigace podle návodu... tak snad se to teď povede
Sygic, TT One mobile
Kde udělali soudruzi z NDR chybu, že mi to pořád nechce mluvit? Poslední co mne napadá, že tam vadí 2 stejné soubory - tak jsem "poi.gpi" smazal.... a pak už mne nenapadá nic.......... jedině si koupit novou
- Přílohy
-
- garmin.jpg (76.45 KiB) Zobrazeno 6435 x
Sygic, TT One mobile
Tak nepomohlo smazání z navigace poi.gpi - pořád jen gong Help me somebody, please
Sygic, TT One mobile
Obávám se, že asi neporadím. V životě jsem tu mašinu neměl v ruce. Nicméně bych zkusil nahrát nový firmware, což už jsi asi udělal... Jinak třeba Mobile XT to také nedokáže přehrát, stejně jako hlas. navigaci "šmirdu". Pokud Ti nejde šmirda, nepůjde ti asi ani toto...freewall píše:Tak nepomohlo smazání z navigace poi.gpi - pořád jen gong Help me somebody, please
Nojo no, je asi 2 stará, ale maká bez závad...... ale nějakou ukecanou ženskou tam samozřejmě mám..... "..zvolte druhý výjezd vpravo" - třeba
Sygic, TT One mobile
To Gorza:
Prosím tě, můžeš ty soubory reupnout? Už nejsou ani na jednom serveru. Díky!
Prosím tě, můžeš ty soubory reupnout? Už nejsou ani na jednom serveru. Díky!
Pokud reagujete na můj příspěvek a "očekávali byste" moji reakci, napište raděj PM - aspoň mi dojde mail. Nestíhám chodit všude, internet je obrovský.