Změna a výroba nové Ikonky
Re: Změna a výroba nové Ikonky
Já dělám ikony, obrázky do navigace, a když vyjde dvd a není na něj obal, tak i obal....Prostě vše v programu PaintNet. Je to free program, jen si musíte nainstalovat framework. Aktualizace jsou zdarma, čeština do tohoto programu je také. Nechtěl jsem kupovat drahé grafické programy, a každý kdo mne zná, tak ví, že se bráním nelegálním programům a věcem. Jsem totální grafický antitalent, takže pokud jsem já zvládnul práci s tímto programem, zvládne to každý...
Jak vidím, ty by jsi asi chtěl, aby je někdo vyrobil za tebe, nainstaloval ti je do navigace, viď ??? No ale v tom případě se seznam s někým ze svého okolí, kdo to umí. Je zbytečné ten dotaz tedy dávat sem...A pak reagovat tak, jak jsi reagoval.
Být to na mým fóru, tak už na něm nejseš... Tady jsou bohužel správci zbytečně měkcí a dosud nepochopili, že čím víc se člověk s hovnem maže, tím víc smrdí .mik.y píše:diky za radu
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Souhlas. Pokud bych mohl, hned jsem to včera smazal. Vytýkat to lidem, kteří jsou schopni tímto způsobem uvažovat nemá smysl.
Také je dobré se podívat na aktivitu uživatele. Za jak dlouho čím přispěl tomuto fóru....
Také je dobré se podívat na aktivitu uživatele. Za jak dlouho čím přispěl tomuto fóru....
GARMIN nüvi 670
Ja bych rekl ze tu ukazuje svoji IQ inteligenci TA BUDE ZATRCENE MALA!!!
kdyz se clovek na neco slusne zepta,tak nic,ale kdyz odepisu par slovama a prihodim smajly,hned rozjizdite OT,lol
mrzi me,ze jsem jen ja JEDINEJ, z mnoha obcasnych navstevniku co se sem chodi jen se ptat, NICIM NEPRISPEL. myslel jsem,ze bych sem hodil naky svy upraveny ikony,ale nevim jak to mam udelat,kdyz zadnej zdejsi chytrak a inteligent neporadil,takze ano,nicim jsem neprispel a uz ani neprispeju
edit-ps:klidne banujte,me,toho znameho lumpa
mrzi me,ze jsem jen ja JEDINEJ, z mnoha obcasnych navstevniku co se sem chodi jen se ptat, NICIM NEPRISPEL. myslel jsem,ze bych sem hodil naky svy upraveny ikony,ale nevim jak to mam udelat,kdyz zadnej zdejsi chytrak a inteligent neporadil,takze ano,nicim jsem neprispel a uz ani neprispeju
edit-ps:klidne banujte,me,toho znameho lumpa
Vždyť na to máš návod.....Co ještě potřebuješ ?? Vlezeš na ikony, a vložíš...Pokud ti nejdou vložit, tak se poraď s henrym, pokud se tam snažíš vložit ikony v jiném rozměru. Protože ikony musí mít 22x22, a 1,51kb...
vy vubec nectete,potrebuju hodnotu transparenti barvy pro garmina,s nahravanim ikon nemam vubec problem... viz muj prvni prispevek v tomhle tematu... to je fuk,jdu hledat pomoc na naky lepsi forum,tady jen ztracim cas
Možná to bude nejlepší, když jsme tady tak všichni zlí....
Custom bitmaps can also include a transparent color.
Most compatible Garmin products use magenta (RBG 255, 0, 255) as the transparent color.
Most compatible Garmin products use magenta (RBG 255, 0, 255) as the transparent color.
Škoda rit biť ked sa posrala. Som nesvojprávny.
Sony Ericsson XPERIA X1i
OziExplorer - Slovakia 1:50000 VKU tourist topo
iGO 8.3 - SVK
Sygic McGuider 8.06 - SVK
TomTom Navigator 7.9 - Western and Central Europe
Garmin Mobile XT - CNE NT 2010, SVK Topo
Sony Ericsson XPERIA X1i
OziExplorer - Slovakia 1:50000 VKU tourist topo
iGO 8.3 - SVK
Sygic McGuider 8.06 - SVK
TomTom Navigator 7.9 - Western and Central Europe
Garmin Mobile XT - CNE NT 2010, SVK Topo
Můžete prosím někdo z tohohle vyrobit ikonu? Předem děkuji
- Přílohy
-
- euronics.jpg (267.26 KiB) Zobrazeno 6560 x
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Tak tohle se převádí fakt blbě - je to moc dlouhé - něco jsem spáchal po pootočení, ale nevím, jestli to je koukatelné
- Přílohy
-
- euronics.zip
- (1.97 KiB) Staženo 893 x
Zkusil jsem to také, ale také nic moc....
Já vím, že ten formát je hroznej, ještě Gumídkovo je k poznání, ale jak to bude vypadat v navigaci, to nevím - prostě "něco" . Díky
Sygic, TT One mobile