nezobrazování ikonky s nastavenou rychlostí radaru

Vše o navigacích značky TomTom
Zamčeno
kubanec86
Příspěvky: 4
Registrován: 13.9.2008, 11:10

nezobrazování ikonky s nastavenou rychlostí radaru

Příspěvek: # 24098Příspěvek kubanec86

Zdravim všechny! Nevim jestli se to tu někde řešilo, ale nenašel jsem to tu nikde...Jde o to že mám ve svym tomtomu stažený poi s radarama a na místech kde jsou umístěný se mi ukazujou akorát červený čtverečky...Nedá se nějak udělat aby se tam ukazovali rychlosti jako se zobrazujou v náhledu poi na webu??
Dík moc!
NAVI: GO930,Western and central europe; CAR: Peugeot 406 Break,1.8 16V; PC:Acer Extensa 5620, Win XP pro, Mozilla Firefox 3.0.6, TTH 2.6.0 beta
Gumídek
Příspěvky: 5640
Registrován: 18.10.2006, 4:26

Re: nezobrazování ikonky s nastavenou rychlostí radaru

Příspěvek: # 24099Příspěvek Gumídek

Tak za prvé. Když se ti ukazují červené čtverečky, máš špatně pojmenovanou ikonu. Musí mít stejné jméno jako soubor ov.2. Liší se v té chvíli jen příponou. Nastav si na pc zobrazování přípon. Protože tento problém se objevuje hodně lidem, kteří toto mají na pc vypnuté a pak ty přípony nevidí....Za druhé- je to tu popsáno snad stokrát...A za třetí, aby se ti ukazovaly rychlosti, musel bys mít mít jednotlivé radary roztříděné na jednotlivé kategorie dle rychlostí. A ke každé mít přiřazenou ikonu....Pokud na tom trváš, spoj se s mílou-p pře soukromou zprávu. Ten to takhle má udělané, ale musíš si to dělat sám, web to za tebe dělat nebude....Ani aktualizaci tvých jednotlivých kategorií.
Uživatelský avatar
Jirásek
Příspěvky: 2963
Registrován: 25.11.2006, 15:31
Bydliště: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol
Kontaktovat uživatele:

Re: nezobrazování ikonky s nastavenou rychlostí radaru

Příspěvek: # 24102Příspěvek Jirásek

1. Jak píše Gumajz, nemáš tam správné ikony - viz Návod
2. Poopravím Gumajze, radary roztříděné dle typů a rychlostí je možno získat stažením "Radarů pro PoiWarner - *.ov2", Je to nahoře na online.poi.cz. Také to tak používám (poděkování Mílovi). Je to tu dokonce ve fóru i posáno ve vlastním vláknu s odkazem na stažení ikon s rychlostí a příslušné hlášení typů a rychlostí.

Vzhledem k tomu, že tato problematika je tu NĚKOLIKRÁT řešena, stačilo pouze trošku hledat :lol1: , toto vlákno zamykám.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Zamčeno