Jak zveřejnit nové vytvořené POI??
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak zveřejnit nové vytvořené POI??
Dobrý den, chtěl bych vás požádat o zveřejnění kategorie CZ hriste_fotbal Praha. Myslím si, že je hodně lidí, kteří se každý víkend přesunují se svými dětmi právě za fotbalem a občas je složité místo najít dle adresy. Vím, že je již zveřejněna kategorie stadiony, ale po pečivém prozkoumání POI jsem došel k názoru, že je tam velký rozdíl v kapacitách stadionů. Já mám na mysli pouze hřiště. Děkuji Milan Vondráček
Baharis:
Právě že jsou benzínky zvlášť. Ale zvlášť jsou ty kterých je více jak myslím 10, pokud je jich méně jsou v kategorii ostatní.
U fastfoodů bych to řešil stejně, pokud je méně provozoven jak 10 od jedné značky dal bych je do kategorie CZ-FastFoody_ostatní
Tedy:
Mcdonaldů je 76 tedy je kategorie CZ-FastFood_McDonald
KFC je 44 tedy je kategorie CZ-FastFood_KFC
Burger King je 1 tedy bude v kategorii CZ-FastFood_ostatni
(dokud jich nebude alespoň 10 potom se založí nová kategorie CZ-FastFood_BurgerKing a z CZ-FastFood_ostatni se vymaže)
Takové řešení mi příde nejlepší.
Právě že jsou benzínky zvlášť. Ale zvlášť jsou ty kterých je více jak myslím 10, pokud je jich méně jsou v kategorii ostatní.
U fastfoodů bych to řešil stejně, pokud je méně provozoven jak 10 od jedné značky dal bych je do kategorie CZ-FastFoody_ostatní
Tedy:
Mcdonaldů je 76 tedy je kategorie CZ-FastFood_McDonald
KFC je 44 tedy je kategorie CZ-FastFood_KFC
Burger King je 1 tedy bude v kategorii CZ-FastFood_ostatni
(dokud jich nebude alespoň 10 potom se založí nová kategorie CZ-FastFood_BurgerKing a z CZ-FastFood_ostatni se vymaže)
Takové řešení mi příde nejlepší.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Benzínky nejsou každá zvlášť, to by musela být extra kategorie pro každé JZD, které má vedle kravína stojan pro traktory a současně pro veřejnost...
Souhlasím s foxem, KFC a McDonaldů je hafo, ať jsou samozřejmě samostatně, ale extra kategorie kvůli jednomu bufáči... .
Souhlasím s foxem, KFC a McDonaldů je hafo, ať jsou samozřejmě samostatně, ale extra kategorie kvůli jednomu bufáči... .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Ano, v pořádku, tak mě to je jasné a souhlasím.
Ruším pohotovost u moravských pluků a pošlu je chlastat.
Ruším pohotovost u moravských pluků a pošlu je chlastat.
GARMIN nüvi 670
Milane a prosímtě, kde končí hřiště a začínají stadiony?
Se mě to moc nezdá, mě připadá, že by v tom mohl být hokej. V Praze "hřiště" může být na dědině "stadion". Kdo bude rozhodovat, jestli to je hřiště nebo stadion? Nebo to pražáci budou mít na svém písečku své hřišťátka? V době globalizace? Napiš prosím, co to jsou za hřišťata.
Že zase ty moravské pluky povolám...
EDIT: Jo a Milfo, pokud jsi si ve stávající kategorii stadiónů hrál, požádal jsi teď o smazání záznamu Fotbalový stadion FC Slovan Rosice. A to tak že bez důvodu v poznámce. Bez ohledu na to jestli ten stadion zorali, nebo jsi se spletl, jsem ti to zamítl.
Rušení záznamů provádím pouze po řádném zdůvodnění.
Se mě to moc nezdá, mě připadá, že by v tom mohl být hokej. V Praze "hřiště" může být na dědině "stadion". Kdo bude rozhodovat, jestli to je hřiště nebo stadion? Nebo to pražáci budou mít na svém písečku své hřišťátka? V době globalizace? Napiš prosím, co to jsou za hřišťata.
Že zase ty moravské pluky povolám...
EDIT: Jo a Milfo, pokud jsi si ve stávající kategorii stadiónů hrál, požádal jsi teď o smazání záznamu Fotbalový stadion FC Slovan Rosice. A to tak že bez důvodu v poznámce. Bez ohledu na to jestli ten stadion zorali, nebo jsi se spletl, jsem ti to zamítl.
Rušení záznamů provádím pouze po řádném zdůvodnění.
GARMIN nüvi 670
No hriste muze byt i detske treba
Jinak STADION by mel byt takovy komlex, kde neni jenom pouze hriste jedno, ale je tam vice sportovist a TRIBUNA. Treba hriste fotbalove, tenisove kurty, atleticka draha .... tzn. ze Stadion muze byt i na VESNICI. Ale je to fakt orisek, protoze ostatni budou mit jiny nazor nez ja
Jinak STADION by mel byt takovy komlex, kde neni jenom pouze hriste jedno, ale je tam vice sportovist a TRIBUNA. Treba hriste fotbalove, tenisove kurty, atleticka draha .... tzn. ze Stadion muze byt i na VESNICI. Ale je to fakt orisek, protoze ostatni budou mit jiny nazor nez ja
TomTom GO930T
Názory mohou být různé, ale k nějakému koncenzu bychom dojít mohli.
Stávající kategorie je taková jaká je. Jsou tam stadiony velké, jsou tam hřiště na dědinách. Prostě všude tam, kde se hraje fotbal. Já osobně nevidím důvod, proč to měnit a členit. Nemusí se to jmenovat fotbalový stadion, ale třeba fotbalové hřiště. Třeba. Ale to je podle mě už slovíčkaření. Kdo chce za fotbalem ví kam šáhnout a ten svůj plácek najde.
Také jen můj názor. Doufám že jsem vám tím vtipkováním o moravských plucích neutnul chuť diskutovat...
Stávající kategorie je taková jaká je. Jsou tam stadiony velké, jsou tam hřiště na dědinách. Prostě všude tam, kde se hraje fotbal. Já osobně nevidím důvod, proč to měnit a členit. Nemusí se to jmenovat fotbalový stadion, ale třeba fotbalové hřiště. Třeba. Ale to je podle mě už slovíčkaření. Kdo chce za fotbalem ví kam šáhnout a ten svůj plácek najde.
Také jen můj názor. Doufám že jsem vám tím vtipkováním o moravských plucích neutnul chuť diskutovat...
GARMIN nüvi 670
Zdravím, chtěl bych poprosit administrátory o zveřejnění kategorie CZ-GECO_TABAK_a.s., jde o velkoobchodní i maloobchodní pobočky tabáku po ČR...
Mnohokrát děkuji... a šťastné cesty...
Vláďa
Mnohokrát děkuji... a šťastné cesty...
Vláďa
Dnes jsem bloudil a hledal DHL v Modřicích dle záznamu v CZ-Posta_DHL. Nakonec jsem našel a následně se pokusil opravit záznam. Oprava záznamu je však již ve frontě. Prosím tedy správce kategorie CZ-Posta_DHL o opravu. Díky
To má rossini, a postupně si jeho kategorie rozebíráme, protože trpí akutním nedostatkem času....Vzal si už někdo kategorii DHL ??? Vezměte si ji někdo....
DHL si klidně vezmu, také mi tam visí záznam na opravu...
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
OK, mám už PPL, DHL zvládnu také..
Jestli máš i PPL, tak proč mi ve frontě už skoro rok trčí PPL, Praha 10 U Vozovny???
Sorry, beru zpět. Nemám PPL, nýbrž DPD. Omlouvám se..
To je OK, všechno je to stejný - jen jsem se divil, protože poslední úprava tam byla 23.11. 2007. To DHL si klidně vezmi, nijak na něm netrvám.