Jirásek píše:Nechci býti rýpalem (připadám si již jak Docent ).
Nejsem si jist, zda prostý (a třeba i informovaný) uživatel z názvu pozná, o co se jedná. sgbd ???????
Navíc, pokud jsou to prodejny - nemělo by se to tedy jmenovat Nakup_sgbd_cz? Již se to tu mnohokrát řešilo, JEDNOTNOST = PŘEHLEDNOST. Stačí jenom trochu číst.
To bylo jenom na skok z práce. Právě jsem po dlouhém lítém boji zprovoznil jakýsi zázračný modem od Errortelu, který umí všechny možný připojení, tak jsem zvědav, jak to bude fungovat.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Dobrý den,
chtěl jsem poprosit o zveřejnění mé nové vytvořené kategorie CZ-Hulici_mista - uživatel lolis, zatím pouze 4 záznamy, jistě bude spousta přibývat.
Info: jde vlastně o místa, kde se dá legálně ( ale můžou se přidávat i místa s vjezdem nelegálně) zajet autem až přímo na POI a zůstat v něm sedět a přitom mít hezký výhled na přírodu/město/hezký objekt. Zkrátka ideální místo na vyjížďku autem na jointa nebo jenom tak na relaxování. Nikde sem tu nenašel něco jako vyhlídky pro vozy, takže se to hodit bude.
Nechápu, jak si jako řidič můžu dát jointa - to snad nemyslíš vážně! To je stejné, jako založit kategorii, kde ochotně nalejou mladistvým nebo řidičům. Do pr...., to snad ne. A Docent má naprostou pravdu.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Na druhou stranu, zas tak špatnej nápad se zveřejněním této kategorie to není, šlo by to rovnou přebírat do Nebezpečných míst, jenom by se změnil název POI na "Bacha, zde můžete potkat absolutní hovado" .
Naposledy upravil(a) Docent dne 20.7.2008, 20:09, celkem upraveno 1 x.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Člověk se někdy skutečně diví, co se v lidském mozku může "urodit". Hulící místa, pak ještě uděláme kategorii prostitutek, kategorii, kde se dá dobře spáchat sebevražda skokem z mostu a pod. A pak to všechno předáme Langrovým klukům
Kdoví, jaké hulení myslel... mě teda napadá ještě jedna alternativa, která nemá s drogami vůbec nic společného . A řidič se při tom ještě může kochat výhledem na okolí . Já bych to povolil .
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32