Tímto se předem všem omlouvám...
!!! Nebudu reagovat tudíž nechci,aby mi různí návštěvníci tohoto fora zasílali zprávy typu..viz. níže !!!
NE !!
Re: NE !!
TomTom ONE New 7.903
Ono když chce někdo pomoct,budiš..ale,že se někdo zaregistruje jen kvůli tomu,že mu nejde něco co má z warezu...Kolikrát to tu bylo napsaný..PŘEČÍST si něco o dané věci na foru,ale to je prostě pro někoho moc zdlouhavé,a tak se s tím snaží nějak vyje.at,abych nebyl sprostej...
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Gumajz: já vím, jen mi podobná deklarace přijde, slušně řečeno, nanic. Stejně se tím nic nezmění, každé jelito, které nečte témata a posílá SZ ji pošle stejně. Vše zůstane při starém a jedeme dále močálem černým, kolem bílých skal.
Zákaz SZ je jediné skutečně účinné řešení, bohužel prakticky nerealizovatelné.
Zákaz SZ je jediné skutečně účinné řešení, bohužel prakticky nerealizovatelné.
TomTom ONE New 7.903
Nemá smysl se tím zatěžovat. Když ti taková SZ přijde,tak ji s úsměvem vymaž a mysli si cosi o...........Svět je plnej blbů,a čím větší blb,tím víc si myslí,jak je super inteligentní. A k tomu křivka sebevědomí roste vždy,čím je míň inteligence. Jen inteligentní člověk ví,že není dokonalý a vždy o sobě pochybuje...A pan Werich měl pravdu v tom,že pokud blbovi řekneš,že je blb a on to pochopí,už není blb. Ale to bohužel je vyjímka.....A už vidím,jak se na mně zase sesype spousta lidí,co jsem si to dovolil napsat....