ATLAS v7
Moderátor: freewall
Re: ATLAS v7
Díky moc Alojsi Jirásku to je přesně ono!!!!!!! Komplet návod v češtině.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád že jsem ti pomohl. Ale příště, prosím, necituj předchozí příspěvek. Je to zbytečné.
Citace z tvého příspěvku vymazána.
Citace z tvého příspěvku vymazána.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Dobrý den,
chtěl bych vědět, jestli je možné tuto mapu dále upravit. Našel jsem ve svém městě jednu nesrovnalost. V jedné ulici je napevno umístněný zátaras a moje navigace (Nuvi 200) s touto mapou mě tudy neustále posílá. Potřeboval bych tuto ulici na stálo přepažit, nebo na ni dát objížďku, aby mě to posílalo jinudy.
Je-li to možné pomocí jiného programu, něž Mapsource, tak mi prosím napište jak na to.
Děkuji za odpověď.
chtěl bych vědět, jestli je možné tuto mapu dále upravit. Našel jsem ve svém městě jednu nesrovnalost. V jedné ulici je napevno umístněný zátaras a moje navigace (Nuvi 200) s touto mapou mě tudy neustále posílá. Potřeboval bych tuto ulici na stálo přepažit, nebo na ni dát objížďku, aby mě to posílalo jinudy.
Je-li to možné pomocí jiného programu, něž Mapsource, tak mi prosím napište jak na to.
Děkuji za odpověď.
Toto Garmin bohužel neumí Ale je tu možnost zakreslit chybu pomocí MapSource do mapy a poslat Picodasu - snad ji opraví a v novém Atlasu již nebude. S tím samým problémem jsem se potkal i já a opravu jsem jim poslal.
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
City Navigator Europe NT 2010.30c
Pro zkušené uživatele žádná novinka,takže spíš pro ty méně zkušené : na diskuzním fóru serveru Navigovat.cz je založeno téma,týkající se chyb v mapách od firmy TeleAtlas(CeDa),tedy poskytovatele podkladů map mj. pro Atlas a ToPo.
Zde je možné popsat chybu.Na fórum pak chodí přímo odpovědný pracovník CeDa a ten potvrzuje (nebo taky ne ) jednotlivé záznamy.Takto popsané chyby by měly být v další verzi map eliminovány/upraveny.
Odkaz : http://forum.navigovat.mobilmania.cz/fo ... d421d370ce
Zde je možné popsat chybu.Na fórum pak chodí přímo odpovědný pracovník CeDa a ten potvrzuje (nebo taky ne ) jednotlivé záznamy.Takto popsané chyby by měly být v další verzi map eliminovány/upraveny.
Odkaz : http://forum.navigovat.mobilmania.cz/fo ... d421d370ce
Díky za info. Sice mě to moc nepotěšilo, přesto díky za odpověď.