jak aktivovat mapu z SD karty? nuvi 250
Moderátor: freewall
-
jak aktivovat mapu z SD karty? nuvi 250
Zdravim, prosim o radu jak aktivuji mapu, kterou mkam na SD karte, stale mi to ukazuje pouze 2 v pristroji a treti na SD karte ne. Diky moc.
Re: jak aktivovat mapu z SD karty? nuvi 250
nemáš ji zamknutou? aktivovat jí musíš v MapSource - pokud ji máš legálně ke své navi a odemkneš ji správně v MS, tak už by jí navi mělo normálně načíst při zapnutí...
Garmin nüvi® 2597 LMT
City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
vendistomas píše:Zdravim, prosim o radu jak aktivuji mapu, kterou mkam na SD karte, stale mi to ukazuje pouze 2 v pristroji a treti na SD karte ne. Diky moc.
otazka je zda je mapa na karte spravne nahrana nebo zda tam vubec je a popripade zda neni zamcena
Garmin Nuvi 660
Navigator 2008, Atlasv7, Road sk v5, Hungary road, Adria road, Adria TOPO, Hungary TOPO, Slovak TOPO, Topo czech 1,2
Navigator 2008, Atlasv7, Road sk v5, Hungary road, Adria road, Adria TOPO, Hungary TOPO, Slovak TOPO, Topo czech 1,2
-
mapa je odemcena, aktivovana a na karte je img soubor, nahraval jsem to pomoci MapSource. navigace ji ale stale nezobrazuje.
No a jaké mapy ti to ukazovalo před instalací a jaké teď?
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
Taky mám takový problém. chci náinstalovat mapu topo Czech a vubec mi to nejde. V mapSource zadám mapy a pak je přenesu do gps nuvi 250. Kdyz zapnu gps tak mi to napíše že nelze odemknout mapy. Prosím o pomoc
A ještě mě zmizela mapa z gps Atlas Czech v7 co s tím jde to napravit?
A ještě mě zmizela mapa z gps Atlas Czech v7 co s tím jde to napravit?
Mapy musíš do navigace poslat najednou a odmknuté - v MapSource máš nahoře výběr mapy. Nejdříve označíš třeba Topo, potom přehodíš mapy a označíš Atlas a až po tom je odešleš do nav. Jinak mapy taky odemkneš v MapSource. Když se podíváš tady na foru, tak návodú (podrobnějších) je tu několik.
Garmin Nüvi 660
Problém vyřešen