Polská Automapa
Moderátor: eidz
Re: Polská Automapa
vydání češtiny se blíží....
29.5.08 : dodělávají se poslední drobnosti, snad zítra se bude kompilovat a pouštět do světa...
29.5.08 : dodělávají se poslední drobnosti, snad zítra se bude kompilovat a pouštět do světa...
Naposledy upravil(a) godz dne 29.5.2008, 9:40, celkem upraveno 1 x.
hehe, co dodat, jupijaaaa jupijupijou
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/451604/AM505CZ.zip
Soubor stačí nahrát do adresáře Automapa na pda a přejmenovat např na ppc.pl.data a pak v aplikaci zvolit jazyk Polski.
Náměty, připomínky a nalezené chyby posílejte na SZ
Perfekt...díky za obětavost.
Odkud sis stáhl zip s radary?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Stáhl jsem si *.zip s radary, ale kam s nimi?díky
2.strana, čtvrtý příspěvek
Aha... Takže 1. strana, 9. příspěvek .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Přidal jsem si tam radary, ale mám problém s radary u semaforů. Jejich text je šedý, jakoby neaktivní a když chci dát Jdi na - POI - Radary semafor - tak mi to žádný nenajde. Ostatní typy radarů jsou bez problémů.
Snad jsem to dobře naimportoval - prve jsem musel udělat Import... a pak ještě Přidat ze souboru..., samotný Import... nestačil.
Snad jsem to dobře naimportoval - prve jsem musel udělat Import... a pak ještě Přidat ze souboru..., samotný Import... nestačil.
Mám pocit, že u Radarů-semaforů došlo při konverzi do formátu pro Automapu k tzv. Henryho efektu , tj. záměně zeměpisné šířky a délky, takže naimportovány sice jsou, ale ukazují někam do Karibiku... Nicméně jak jsem koukal na uloz.to, byly stáhnuty celkem 66x, a to už je snad dostatečný počet, aby si Automapa zasloužila samostatnou kategorii POI .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Kdo stahoval 3x a více, nechť se přihlásí dobrovolně ... ... Docentovy statistiky jsou potom nepřesnéDocent píše:... Nicméně jak jsem koukal na uloz.to, byly stáhnuty celkem 66x.........
Kolik má do Polska nahlásit uživatelů ????
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Náhodou, na polské obdobě tohoto serveru www.miplo.pl už nějaké POI z ČR jsou, včetně radarů (hlavně Náchodsko), takže Automapa se plíživě šíří od severních hranic .