Spojeni TT s pocitacem
Spojeni TT s pocitacem
Zdravim. Vcera jsem si koupil TOMTOM GO 720 EUROPE. Chtel jsem si nahrat nejake nove hlasy apod. ale po nainstalovani programu z cd se TOMTOM s pocitacem stejne nijak nepropoji. Nevite kde by mohl byt problem. Je to ma prvni navigace.
Taky by me zajimalo jestli je tady moznost prejmenovat ulici na mape a pak si ji vyhledat a ulozit do oblibenych. Nazev ulice jsem sice prepsal ale TOMTOM mi to nanasel.
Diky.
Taky by me zajimalo jestli je tady moznost prejmenovat ulici na mape a pak si ji vyhledat a ulozit do oblibenych. Nazev ulice jsem sice prepsal ale TOMTOM mi to nanasel.
Diky.
Re: Spojeni s pocitacem GO720
Nevim jak presne to chodi u 720, mam OneXL, ale pocitam ze v zasade to bude stejne.
1/ Pripojit TomToma k pocitaci
2/ Zapnout TomToma
3/ Na obrazovce TomToma se zobrazi "Pripojit k pocitaci?" -> stisknout ANO
Na druhou otazku: Zmeny v nazvech ulic, ktere si provedes, by se mely v mape okamzite projevit. Alespon me to tak funguje.
1/ Pripojit TomToma k pocitaci
2/ Zapnout TomToma
3/ Na obrazovce TomToma se zobrazi "Pripojit k pocitaci?" -> stisknout ANO
Na druhou otazku: Zmeny v nazvech ulic, ktere si provedes, by se mely v mape okamzite projevit. Alespon me to tak funguje.
TT One XL; NC 9.026; WCE 845
A projevi se i kdyz doplnim chybejici cast cesty?
Nove ulice, silnice, kruhove objezdy apod. se na mape neobjevi.
TT One XL; NC 9.026; WCE 845
A nevíš proč ? Já potřebuji jednu ulici moc důležitou a taky mi to najde. Taky mám GO 720.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Protože tyto opravy se projeví až s vydáním nových map (pokud jsou dodavatelem zahrnuty do oprav map). Stačí se podívat do tématu věnujícího se MapShare.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Po sformatovani TT910 se nepripoji k PC
Ahoj!
Navigaci jsem po delsi dobe chtel pouzit a co se nestalo.... blikajici krizek na obrazovce
Takze se mi podarilo po resetovani a nasledne zapojeni na kolebku ZOBRAZIT HLASKU FORMATTING a v tu chvili jsem si uvedomil ze je neco spatne
Po sformatovani sviti obrazovka bez KRIZKU ale jiz nic vic nefunguje, TT HOME nereaguje, po vypnuti se nezapne a TT HOME opet NEREAGUJE a po stisku kratkeho resetu se opet FORMATUJE
Poradte mi prosim!!!!!!
Navigaci jsem po delsi dobe chtel pouzit a co se nestalo.... blikajici krizek na obrazovce
Takze se mi podarilo po resetovani a nasledne zapojeni na kolebku ZOBRAZIT HLASKU FORMATTING a v tu chvili jsem si uvedomil ze je neco spatne
Po sformatovani sviti obrazovka bez KRIZKU ale jiz nic vic nefunguje, TT HOME nereaguje, po vypnuti se nezapne a TT HOME opet NEREAGUJE a po stisku kratkeho resetu se opet FORMATUJE
Poradte mi prosim!!!!!!
Re: Po sformatovani TT910 se nepripoji k PC
Da sa pripojiť k pc ? Ci proste ak zapnes tt ci ho vidis ako dalsi disk ak ano tak vsetko je v pohode....az nie skus podzať reset a tlacitko pre zapnutie na dlhsie budes pocuť ako vypne popripade zapne hdd...
Ja som uz svojho tt asi 5x sformatoval ale vsetko bolo ok
Ja som uz svojho tt asi 5x sformatoval ale vsetko bolo ok
Re: Po sformatovani TT910 se nepripoji k PC
Dej ho do kolíbky, připojené do USB a pak teprve zapni. Přihlásí se do PC jako další disk. Pak se na něj normálně dostaneš.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Re: Spojeni TT s pocitacem
Psal jsem to i v sekci Navcore 8, ale možná je lepší to dát sem...
Upgradoval jsem na navcore 8 a všiml jsem si jedne zajimavé věci. Když připojím mého TT k počítači zeptá se mě, jestli ho chci připojit a když kliknu na ano, tak se vypne, ale sám se nezapne. Musím ho zapnout ručně. A dále už se neptá, ale připojí... Nevím, co to je. Při připojení načítí Map share i quick fix...
A je jedno jestli ho nejdříve připojím a pak zapnu, nebo naopak.
Dělá to ještě někomu?
Upgradoval jsem na navcore 8 a všiml jsem si jedne zajimavé věci. Když připojím mého TT k počítači zeptá se mě, jestli ho chci připojit a když kliknu na ano, tak se vypne, ale sám se nezapne. Musím ho zapnout ručně. A dále už se neptá, ale připojí... Nevím, co to je. Při připojení načítí Map share i quick fix...
A je jedno jestli ho nejdříve připojím a pak zapnu, nebo naopak.
Dělá to ještě někomu?
TT GO 630 Traffic,
Navcore 8.300
Central and Eastern Europe 815.2003 (v rámci 30 denní záruky)
Původně:
Central and Eastern Europe 810.1877
Předtím:
TT One, první edice, Navcore 8.002, Western and Central Europe 805.1801, Eastern Europe 7.15
Navcore 8.300
Central and Eastern Europe 815.2003 (v rámci 30 denní záruky)
Původně:
Central and Eastern Europe 810.1877
Předtím:
TT One, první edice, Navcore 8.002, Western and Central Europe 805.1801, Eastern Europe 7.15