TomTom 700
-
TomTom 700
Stáhl jsem POI body (rozhledny a dálnice) podle návodu do TomTom 700, plánování trasy do těchto bodů pracuje naprosto spolehlivě, jen jsem musel použít přednastavené ikony z TT 700, přestože jsem ikony zkopíroval do mapové části TT, poradíte ?
Nevim jak je to na TT 700, ale predpokladam stejne jako na TT na PDA.
Kazda kategorie BZ se sklada ze dvou casti
"Nazev souboru".ov2 (seznam BZ) a "Nazev souboru".bmp (ikona BZ), oba dva soubory se ulozi do slozky s prislusnou mapou, pricemz samozrejme musi byt "Nazev souboru" naprosto shodny.
Kazda kategorie BZ se sklada ze dvou casti
"Nazev souboru".ov2 (seznam BZ) a "Nazev souboru".bmp (ikona BZ), oba dva soubory se ulozi do slozky s prislusnou mapou, pricemz samozrejme musi byt "Nazev souboru" naprosto shodny.
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
-
TomTom 700
Problém s aktualizací map v TomTom 700 je extrémní. Pokud například chcete mapu Slovenska, máte jen jednu šanci - koupit si další přístroj TomTom One nebo TomTom 910. Firma TomTom, i když mapy má k dispozici, Vám je neprodá !!! Navíc Vás o tom při prodeji neinformují !!! Kdybych to věděl, nikdy bych si tomtom 700 nekoupil, i když je to jinak bezkonkurenční přístroj. Sunnysoft nabízel po krátkou dobu aktualizované mapy za 2500 Kč (což byla evidentní zlodějina), ale dnes není možné ani to. Pokud je mi známo, u TomTom 700 se nikomu nepodařilo použít cracknuté mapy jako u PDA+TomTom.
TomTom GO Slovensko
Mapa Slovenska pro TomTom GO existuje, poridili jsem ji pres www.javorsky.cz. Poridil jsem ji v letos v Dubnu, je v balicku s Polskem, Madarskem a CR, navic CR ma "lepsi" pokryti - cisla ulic jsou ve vice mestech. Akorat pokryti slovenska je dost tragicke, ale jezdit se podle toho da, jen mesta maji zmapovane snad jen Bratislavu a jeste 2 mesta...
Jeste cekam az budou mit Chorvatsko, p. Javorsky mi psal ze ma byt do prazdnin tak uz uz )
Jeste cekam az budou mit Chorvatsko, p. Javorsky mi psal ze ma byt do prazdnin tak uz uz )
Domnívám se (a má doměnka hraničí s jistotou), že jakákoliv mapa Slovenska dodávané na zmiňovaném www.javorsky.cz mimo navigaci TomTom GO ONE, je nelegální kopií. Zakoupit se dá pouze s tímto přístrojem, s GO 910 a na www.tomtom.com.
Sehnat na netu se dá samozřejmě na mnoha místech.
V tomto směru příspěvky p. Kofola25 považuji pouze za propagaci warezu - pokud tomu tak není, rád se mu omluvím a několik map Slovenska od něj zakoupím.
Sehnat na netu se dá samozřejmě na mnoha místech.
V tomto směru příspěvky p. Kofola25 považuji pouze za propagaci warezu - pokud tomu tak není, rád se mu omluvím a několik map Slovenska od něj zakoupím.
Vlastimil
Je legalni
Mapa je legalni, musel jsem ji aktivovat pres www.ttcode.com takze se budete muset omluvit Jak jsem jiz psal, neni to verze pro 910 ale pro "stara" GO 500/700- myslim ze tady nekdo psal ze mapy z 910 na starych Go ani technicky jet nemuzou...
Navic prodavat kopii s dokladem by byl asi sebevrah...
Navic prodavat kopii s dokladem by byl asi sebevrah...