Již platíme?
Re: Již platíme?
Nápady jsou to sice hezké, sám bych se připojil, ale opravdu tuším že kdyby to bylo takto definováno jako poplatek za ... v takové a takové výši, tak už je to zdanitelná záležitost. Legislativa se ale pořád mění, možná už není jiná varianta než o tom prostě nemluvit a tentononc na nějaký účet. To je na daňového poradce...
TomTom Via 135 Lifetime
S daněmi problém není, já i rossini jsme živnostníci a i při poplatcích by to bylo buď prodělečné anebo by se případný přebytek dále investoval.
Já jsem rossinimu navrhoval jiný model placení - ze začátku vyšší částka např. 250/rok s tím, že pokud by zaplatilo víc než např. 100 lidí, tak by se těm dalším poplatek snížil třeba na 150/rok a těm z první stovky platících by se "členství" prodloužilo ještě o jeden rok navíc (za 250 => 2 roky) - pokud by případně zaplatilo dalších sto (čemuž ale já v česku nevěřím), tak by se první stovce prodloužilo ještě o další dva roky (250 za 4 roky), druhé stovce prodloužilo o rok (150 za 2 roky) a platící s číslem 201 a výš by platili 100/rok
Vypadá to složitě, ale naprogramovat to je hračka...
Někteří správcové a někteří uživatelé by navíc měly slevy na poplatku ve výši 0 až 100%
Já jsem rossinimu navrhoval jiný model placení - ze začátku vyšší částka např. 250/rok s tím, že pokud by zaplatilo víc než např. 100 lidí, tak by se těm dalším poplatek snížil třeba na 150/rok a těm z první stovky platících by se "členství" prodloužilo ještě o jeden rok navíc (za 250 => 2 roky) - pokud by případně zaplatilo dalších sto (čemuž ale já v česku nevěřím), tak by se první stovce prodloužilo ještě o další dva roky (250 za 4 roky), druhé stovce prodloužilo o rok (150 za 2 roky) a platící s číslem 201 a výš by platili 100/rok
Vypadá to složitě, ale naprogramovat to je hračka...
Někteří správcové a někteří uživatelé by navíc měly slevy na poplatku ve výši 0 až 100%
To neni spatny napad. Pokud bude fungovat nejaky automaticky system pro stahovani (pripojim TomToma, spustim aplikaci ktera mi sama stahne a nainstaluje mnou predem vybrane kategorie POI), rad i tech 250 kacek dam.
TT One XL; NC 9.026; WCE 845
Ještě bych rád, kdyby mi to při stahování uvařilo kafe, věřím že tahle funkcionalitka nezabere Rossinimu moc času k naprogramování
TomTom Via 135 Lifetime
Do pytle,a já přestal 22.prosince kouřit.......
S tou cigaretou to asi neklapne, protože jsem nekuřák a nevím, jak bych to otestoval, ale tu kávu intenzívně testuji...
- Přílohy
-
- DSC03116.JPG (128.77 KiB) Zobrazeno 4136 x
Vím že nejsem náročný, ale za malý příplateček by nešlo presíčko z presovače?
TomTom Via 135 Lifetime
Ale jóóó, proč nééé, u PREMIUM memberů budeme dodávat malý stolní svěráček - ten se postaví na stůl, strčí se tam prsty pravé ruky a levou se začne točit - a pressujem a pressujem a pressujem až dopressujem
Ale tady se to zvrhlo.........Moje přítelkyně mi to četla přes rameno,a prohlásila : No jo,ale kdo si hraje,nezlobí !!!
Pokud by byl rossini ochoten udělat nějaké rozhraní, není problém napsat aplikaci která vám do TomToma nainstaluje vybrané POI Až budou ty placené služby
Už jsem si na TomToma něco málo naprogramval, takže jsou i nějaké zkušenosti
Už jsem si na TomToma něco málo naprogramval, takže jsou i nějaké zkušenosti
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Pánové, je se chci pochlubit, že jsem vám na to placení málem skočil až dnes...
Pozdě ale přece!
Ale nic bych proti tomu neměl, už jsem šahal do peněženky...
Pozdě ale přece!
Ale nic bych proti tomu neměl, už jsem šahal do peněženky...
Mio a702 TomTom 6, IGo 8 a hlava pomazaná...