Garmin 250 - ID přístroje
Moderátor: freewall
Garmin 250 - ID přístroje
Kolegové, potřebuji radu.
přes internet jsem zakoupil výše uvedenou navi. Nyní jsem se na www stránkách výrobce objevil, že si mohu stáhnout mapu Atlas 7. Volal jsem prodejci a tento mi sdělil, že není problém, že jen stačí zadat číslo navi, nebo číslo mapy TOPO obsažené v navigaci. Čísla prý najdu na zadní straně navi. A ejhle jaké bylo moje překvapení, když jsem zde nic nenašel . Bylo i sděleno, že pokud nemám štítek tak si již nemohu nic nikdy stáhnout. Lze nějak zpětně zjistit číslo navi případně map, nebo mi zbydou jen oči pro pláč a nebudu už moci nikdy stáhnout žádnou mapu ani nainstalovat nevě koupenou.
přes internet jsem zakoupil výše uvedenou navi. Nyní jsem se na www stránkách výrobce objevil, že si mohu stáhnout mapu Atlas 7. Volal jsem prodejci a tento mi sdělil, že není problém, že jen stačí zadat číslo navi, nebo číslo mapy TOPO obsažené v navigaci. Čísla prý najdu na zadní straně navi. A ejhle jaké bylo moje překvapení, když jsem zde nic nenašel . Bylo i sděleno, že pokud nemám štítek tak si již nemohu nic nikdy stáhnout. Lze nějak zpětně zjistit číslo navi případně map, nebo mi zbydou jen oči pro pláč a nebudu už moci nikdy stáhnout žádnou mapu ani nainstalovat nevě koupenou.
Re: Garmin 250
Pockej vzadu dole je preci stitek - je tam i ID pristroje a dokonce i reset tlacitko, ktere je pod nim schovane na rohu, ale aspon popsane
-- Pozor! - otevřen nový obchod: http://www.domacitechnika.cz/
Prodej GPS: http://www.domacitechnika.cz/index.php? ... e:navigace
Prodej GPS: http://www.domacitechnika.cz/index.php? ... e:navigace
Já jsem číslo také hledal, a nakonec jsem ho našel na horním víku krabice. Bylo tam číslo pro topo mapu. Zkus se ještě juknout tam.
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
na zadní části navi nic není ani krabici od ní nemám.
A odkud sis ji nechal posílat že nepřišla v krabici, nebo je to starší kousek?
Garmin Nüvi 660
-
Zavoléj si do Picodas http://picodas-praha.trade.cz/ věřím že ti poradí , taky jsem potřeboval a jsou to super chlapi a určitě na něco přijdou...
Garmin nuvi 200
Re: Garmin 250 - ID přístroje
Nevím jak u 250, ale u 660 se dá ID najít v pohodě i přes menu přímo v přístroji - zkus se tam podívat - nemám navi u sebe, ale tuším že je to : nastavení - systém - info , nebo tak nějak podobně...?
Garmin nüvi® 2597 LMT
City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
-
To jo ,ale na ty mapy je potřeba to číslo co je na navi v zadu nebo na krabici ,nebo na obalu instal.cd..
ID zajímá v Picodas jak jsem jim volal tak to po mně chtěli ,protože moje číslo přístroje registrace nebrala ,tak mi přidělili jiné a to bylo v pohodě . A po získání dvou 25 místných kodů mapy odemknu a pošlu o Garmina..
ID zajímá v Picodas jak jsem jim volal tak to po mně chtěli ,protože moje číslo přístroje registrace nebrala ,tak mi přidělili jiné a to bylo v pohodě . A po získání dvou 25 místných kodů mapy odemknu a pošlu o Garmina..
Garmin nuvi 200
Jasně - odpovídal jsem na dotaz, kde najít ID přístroje, jinak s tím jiným ID to je zvláštní, protože já měl úplně stejný problém jako ty a musel jsem to taky řešit telefonem na Picodasu - že by soudruzi z NDR někde dělali chyby...?
Garmin nüvi® 2597 LMT
-
Na odemknuti map je potreba ID pristroje, ktere najdes napriklad v MapSource - Pomucky - Ziskani ID jednotky.
Pro registraci na garmin.com je nejspis potreba seriove cislo - ja ho mam vespodu na pristroji.
Pro registraci na garmin.com je nejspis potreba seriove cislo - ja ho mam vespodu na pristroji.
Garmin Nüvi 270
Děkuji všem za rady. Zavolal jsem do Picodasu tam mi ochotný personál na základě ID systému sdělil ID přístroje potřebného ke stahování map. vše O.K. teď jsen úspěšně stáhnout Atlas 7 do navi