ATLAS v7
Moderátor: freewall
ATLAS v7
Jelikož tomu moc nerozumím, tak se raději zeptám. Mám Nuvi 200 a v něm Topo 1,20. Nyní jsem si stáhl Atlas 7 a rád bych jej dostal do GPS. V MapSource mě funguje, je odemknutá. Jde mě pouze o tojak postupovat, když chci tento SW nahrát do GPS. Díky za rady. JV
Re: ATLAS v7
Zde je jediná rada KOUPIT
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
Tak, že i když mám odemykací klíč a v PC stažený SW, tak mě to nepůjde???
Pokud máš v PC v6 tak v7 jen nainstaluj na PC a pošli do nav. Pokud nemáš Atlas ve verzi 3-6 na PC tak jedině koupit. Jinak se podívej tady http://www.garmin.cz/index.php?section= ... roduct=668
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
City Navigator Europe NT 2010.30c
vyky : pokud máš ofiko TOPO 1,20 tak možná máš i teoreticky možnost stáhnout a nainstalovat Atlas ČR 10R v6 - pokud ano, tak jak píše andílek, poté stačí přepsat na v7, pokud ne tak tě čeká investice 1990 Kč
já to tak měl (k TOPO jsem si zdarma stáhl Atlas 6), ale nevím jakou licenci máš ty - možná, že když je teď už ta 7, tak by to mohlo jít přímo...?
nebo v pondělí cinkni do garmin.cz a zeptej se na možnosti - nevím jestli ke každé licenci TOPO 1.20 je i ta možnost zdarma Atlas ČR
já to tak měl (k TOPO jsem si zdarma stáhl Atlas 6), ale nevím jakou licenci máš ty - možná, že když je teď už ta 7, tak by to mohlo jít přímo...?
nebo v pondělí cinkni do garmin.cz a zeptej se na možnosti - nevím jestli ke každé licenci TOPO 1.20 je i ta možnost zdarma Atlas ČR
Garmin nüvi® 2597 LMT
City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
Odkaz na stažení jsem našel až přez vyhledávání. Žádné info na garmin.cz není http://www.garmin.cz/index.php?category ... roduct=668
Garmin NUVI 660FM + Kingston 2GB , City NT 2008, Atlas v6, Topo CZECH 1,20
jj...info na hlavní stránce chybí...třeba to tam nedávaj, aby to nestahovalo moc lidí najednou a nepos... se jim server
Garmin nüvi® 2597 LMT
- pschonmann
Mám takový pocit, že je tomu tak, že kdo má TOPO v 1.2 dostal key i na Atlas v6
spíš by mě zajímal rozdíl TOPO vs ATLAS.
Mám - li TOPO, má cenu využívat ATLAS ?
spíš by mě zajímal rozdíl TOPO vs ATLAS.
TOPO 1.20 je obsáhlejší - Atlas v6 je něm obsažen, ale 7 je doplněná o rozsáhlejší uliční síť, tak že data Atlasu v7 jsou aktuálnější, než TOPO 1.20, navíc mi připadá, že jízda s Atlasem je tak nějak příjemnější, než s TOPO, ale je to asi na posouzení každého individuálně
Doporučuju si nahrát obě mapy, vyzkoušet a pak se rozhodnout...
Doporučuju si nahrát obě mapy, vyzkoušet a pak se rozhodnout...
Garmin nüvi® 2597 LMT
Nainstaloval jsem Atlas 10R V7, ale v Mapsource se mi porad zobrazuje jen v6. Do navigace jsem to zatim neprehraval, nemam ji ted u sebe.
Zobrazuje se Vám nova mapa v MapSource jako V7?
Zobrazuje se Vám nova mapa v MapSource jako V7?
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
-
ATLAS v7
Mám Topo 1.2 v MapSource i v navigaci. Stačilo stáhnout Atlas (tenkrát v6), použít druhý odemykací kód k Topo a makají obě mapy
Jednu mám v přímo v nüvi, druhou mám v nüvi na paměťové kartě a zapínám si jen tu kterou zrovna používám. Jen malá poznámka, před odesláním z MapSource se musí odesílaná mapa nebo jen části označit (vlevo nahoře je ikonka Map Tool - přejet oblast výběru myší se stisklým levým tl.)
Jednu mám v přímo v nüvi, druhou mám v nüvi na paměťové kartě a zapínám si jen tu kterou zrovna používám. Jen malá poznámka, před odesláním z MapSource se musí odesílaná mapa nebo jen části označit (vlevo nahoře je ikonka Map Tool - přejet oblast výběru myší se stisklým levým tl.)
Nüvi 660 + 512 SD, City Navigator Europe NT v9, Topo 1.2, Atlas 10R v7, SE K750i
- pschonmann
Stačí mít nainstalovaný Mapsource, ani předchozí mapa Atlas nemusí být instalována. Lze nainstalovat pouze update z výše uvedených stránek. Po zadání kodu OK. Pokud máte TOPO poslouží vám druhý kod.
Mapa se mi hlásí jako ATLAS Czech 7 NT
Mapa se mi hlásí jako ATLAS Czech 7 NT
Tak už jsem sedmičku nahrnul do milaska, tak jsem zvedav - instalace probehla bez problemu
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Jak už vyplývá z názvu TOPO - jedná se o topografickou mapu, výjodnější třeba k pěší turistice po lesích, lukách a hájích (ev. na kole), kdež to Atlas je určen spíš k silníční dopravěpschonmann píše:.........spíš by mě zajímal rozdíl TOPO vs ATLAS.
Sygic, TT One mobile
freewall píše:Jak už vyplývá z názvu TOPO - jedná se o topografickou mapu, výhodnější třeba k pěší turistice po lesích, lukách a hájích (ev. na kole), kdežto Atlas je určen spíš k silníční dopravěpschonmann píše:.........spíš by mě zajímal rozdíl TOPO vs ATLAS.
Sygic, TT One mobile