debrandizace garmina nuvi 200
Moderátor: freewall
debrandizace garmina nuvi 200
mam nuvi 200 od ge money auto
a chtel bych vedet jestli jde "debrandovat" ono to zase tak moc customizovane neni, jen pri pusteni to ukaze jejich obrazek
smazat sem ho zkousel to samozrejme nepomaha...
a chtel bych vedet jestli jde "debrandovat" ono to zase tak moc customizovane neni, jen pri pusteni to ukaze jejich obrazek
smazat sem ho zkousel to samozrejme nepomaha...
-
Re: debrandizace garmina nuvi 200
A co zkusit nahrat vlastni obrazek?
Popr. me muj vlastni obrazek zmizel po upgradu firmwaru, tak treba to tak bude i s GE
Popr. me muj vlastni obrazek zmizel po upgradu firmwaru, tak treba to tak bude i s GE
Garmin Nüvi 270
I když ten původní obrázek od GE Money vymažeš, tak tam zůstane, protože je nastaven jako úvodní obrazovka.
Klidně ho smaž a nastav jakýkoliv obrázek jako tapetu a je to o.k.
Klikni si v navigaci na fotku pro zobrazení a nahoře se ti ukáže čtvereček a ten odfajfkuj a je to
Klidně ho smaž a nastav jakýkoliv obrázek jako tapetu a je to o.k.
Klikni si v navigaci na fotku pro zobrazení a nahoře se ti ukáže čtvereček a ten odfajfkuj a je to
-
to taky nejde , stejně se tam na začátku oběví GM.. i když pod stejným názvem tam prdnu novou fotku v tom samém rozlišení .Tak to stejně jede stejně.. Jen asi ten upgrade.. Taky mně to tam vadí..
Garmin nuvi 200
to není možný, já to dnes dělal. Z počítače jsem si do garmin přetáhl fotku kterou jsem chtěl na display a když jsem ji otevřel v
navigaci/prohlížeč obrázků/dotykem vyber foto/nahoře v levém rohu zaškrtni políčko. A je to...
Přesně takhle jsem to udělal a nemám žádný problém... Dal jsem si tam znak VW Passat - Das Auto a je to good
zkuste a ještě písnite jak to dopadlo
navigaci/prohlížeč obrázků/dotykem vyber foto/nahoře v levém rohu zaškrtni políčko. A je to...
Přesně takhle jsem to udělal a nemám žádný problém... Dal jsem si tam znak VW Passat - Das Auto a je to good
zkuste a ještě písnite jak to dopadlo
-
JJ fotka tam je v klidu ,ale po zapnutí to na pár vteřin problikne GM. Jinak v klidu..
Garmin nuvi 200
To je zajímavý že to dělá i když to GEM odstraníš. Mě po tom nezbylo ani památky. Zkuste si s tím trochu pohrát
Mne to roby presne to iste Ukazuje my ten obrazok este pred tym obrazkom co som si ja vybralna uvodnu stranku nadpis T-com a uz ma to totalne stve zaroven po vymazani obrazku z navigačky pri teste v nastaveniach vyrobcu my vyhadzuje chybu jpg
Uz se pracuje na odstraneni splash screen v GPS - jde o GE Money v Nuvi - Boot DO751-06 2.00
-- Pozor! - otevřen nový obchod: http://www.domacitechnika.cz/
Prodej GPS: http://www.domacitechnika.cz/index.php? ... e:navigace
Prodej GPS: http://www.domacitechnika.cz/index.php? ... e:navigace
Len by som sa chcel spitat ci uz to iekto vyriesil ako sa to da odstranit ten obrazok na zaciatku
-
Mám ten samý problém. Mámjiž nahraný svůj vlastní splashscreen, ale stejně mi na okamžik při spuštění přístroje problikne GE Money. Tak nevim no, co s tím?
Ja se řidám:
V (kamarádovo ) nuvi 200 od GE jsem vymazal už kde co (je divný že ještě funguje )
a při zapnutí problikne obrazek GE a teprve potom naběhne mnou nastavený obrázek.
Takže JAK NAD GE vyzrát ? ?
V (kamarádovo ) nuvi 200 od GE jsem vymazal už kde co (je divný že ještě funguje )
a při zapnutí problikne obrazek GE a teprve potom naběhne mnou nastavený obrázek.
Takže JAK NAD GE vyzrát ? ?
Garmin 660 FM
Ahoj Jirkááá
Ahoj Jirkááá
Ještě žádný koumes nepřišel na to, jak to odstranit?
-
Aluz1 píše:mam nuvi 200 od ge money auto
smazat sem ho zkousel to samozrejme nepomaha ...
debrandovat?????customizovane???? CHLAPE TY BUDEŠ URČITĚ Z PRAHY. TAKHLE SE MLUVILO V 90 LETECH A JENOM RÁDOBY IN PODNIKATELÉ. SORRY, ALE STYĎ SE...CHUDÁK FAKT
Tyto výrazy nemají s Prahou nic společného. Takhle mluví ti,kteří se snaží předvádět,že pochytili něco z angličtiny. Cca dvě lekce...