Mapy v7.15 uvolněny
Re: Mapy v7.15 uvolněny
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Též jsem zakoupil mapu Western and Central Europe v7.15, ale bohužel se mi nepodařila nainstalovat do TomTom Go 510. V TomTom Home se sice ukáže, ale je tam červená hláška, že tuto položku nelze do zařízení nainstalovat a neumožní to ani její stažení. Na SD kartě bych měl mít dostatek místa. TomTom Home mám ve verzi 2.2.0.33 aplikaci TomTom Go 510 v7.162, stávající mapu Western and Central Europe v675.1409. Je vůbec možné tuto mapu do TomTom Go 510 nainstalovat nebo ne?
A jak velkou máš kartu ?
SD kartu mám 4 GB. Zkoušel jsem i smazat starou mapu a též to nepomohlo.
Říkejme tomu tedy měsíční možnost provedení update mapy zdarma, výsledek je stejný
Jinak co jsem měl možnost nahlédnout, oproti 7.10 se v 7.15 tady v Královehradeckém kraji zapracovalo pár změn v silnicích (např.kruhák mezi HK a Libišany), konkrétně i pár těch, které jsem někdy po půlce roku 07 hlásil já sám (= na které jsem čekal a tudíž jsem takovou změnu zaregistroval), jinak asi nic vyloženě zásadního. Ale pár změn prostě je. Víc se změny dotkly podle toho co jsem četl na netu Polska a v případě WE map Velké Británie a Irska. Zajímavá je i mapa západu a středu Evropy, která má pokrýt i to nejdůležitější z východu, takže pro někoho možnost mít vše bez sešívání, pokud nepotřebuje větší kvalitu východu, ale to už tu tuším pro určitá zařízení bylo i dříve...
Jinak co jsem měl možnost nahlédnout, oproti 7.10 se v 7.15 tady v Královehradeckém kraji zapracovalo pár změn v silnicích (např.kruhák mezi HK a Libišany), konkrétně i pár těch, které jsem někdy po půlce roku 07 hlásil já sám (= na které jsem čekal a tudíž jsem takovou změnu zaregistroval), jinak asi nic vyloženě zásadního. Ale pár změn prostě je. Víc se změny dotkly podle toho co jsem četl na netu Polska a v případě WE map Velké Británie a Irska. Zajímavá je i mapa západu a středu Evropy, která má pokrýt i to nejdůležitější z východu, takže pro někoho možnost mít vše bez sešívání, pokud nepotřebuje větší kvalitu východu, ale to už tu tuším pro určitá zařízení bylo i dříve...
TomTom Via 135 Lifetime
..Jestli potřebuješ něco konkrétního tak napiš,já se ti mrknu...vojta66 píše:Docela by mě zajímalo, co je v mapách 7.15 nového oproti 7.10...
Asi počkám na další novou verzi na léto.
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Dík, až na něco narazím, zeptám se. Zkuste svoje postřehy sem tam napsat sami!
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
Novinky v EE715, po praze na některejch silnicích upravený konečně rychlosti tak jak maj bejt, některý silnice pořád chyběj, výraznej rozdíl jsem nezaznamenal, možná mi připadá trošku rychlejší.
Sygic Aura HTC
Ano, na to jsem zapomněl, na Hradecku taky opraveny rychlosti integrované do silnic, nicméně na Pardubicku jsem zaznamenal dál náhodně jednu neaktuální...
edit (viz příspěvek dole):
- korektní rychlost "v mapě" při výjezdu z HK na Pardubice (zároveň doplněna na delší úsek)
- doplněn kruhový objezd mezi HK a Libišany
- upravena silnice mezi Č.Skalicí a Městcem u Nahořan (místní znají cestu "od hráze" přehrady vpravo)
- přidána, resp. upravena hlavní cesta z Nového Města nad Metují na Nahořany
* správný nájezd na D11 u HK byl už tuším v 7.10
edit (viz příspěvek dole):
- korektní rychlost "v mapě" při výjezdu z HK na Pardubice (zároveň doplněna na delší úsek)
- doplněn kruhový objezd mezi HK a Libišany
- upravena silnice mezi Č.Skalicí a Městcem u Nahořan (místní znají cestu "od hráze" přehrady vpravo)
- přidána, resp. upravena hlavní cesta z Nového Města nad Metují na Nahořany
* správný nájezd na D11 u HK byl už tuším v 7.10
Naposledy upravil(a) BiL770 dne 22.2.2008, 10:49, celkem upraveno 1 x.
TomTom Via 135 Lifetime
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, pište svoje postřehy z praxe ohledně rozdílů mezi 7.10 a 7.15 verzemi map ...aneb co nebylo a je...(když na něco narazíte).
Díííky.
Díííky.
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
Tak u nás ve vesnici (Svatý Štěpán) přidali 2 krátké cesty a změnili status silnice z Vedlejší ulice na Ostatní ulice, což je pěkně blbé, protože mě nyní TomTom nechce přes tuto silnici navigovat na hlavní cestu, která je 2 Km od domu.
Po Praze už se rychlost neřídí zákonem o silničním provozu a místními úpravami, ale tím, co je v navigaci ?*MC* píše:Novinky v EE715, po praze na některejch silnicích upravený konečně rychlosti tak jak maj bejt,
BTW co takhle kategorie "CZ_zakaz_predjizdeni", "CZ_plna_cara", "CZ_zakaz_zastaveni" atd. atd.? Třeba by bylo jednodušší sledovat navigaci než značky .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Ty nekoukáš na TV ? Dáma vjela do jednosměrky v protisměru,a policaktům vynadala,ža pokutu nezaplatí,že jí tam navedla navigace...
Zdravím všechny, vyplatí se koupit novou mapu EA v.7.15???Je tam znatelny rozdíl proti v.6?? Poraďte, ať zbytečně kvůli pár změnám nevzhazuji peníze. Díky.
TomTom One XL v7.163, SD karta 2GB, Eastern Europa 720.1803, Western and Eastern Europa 720.1803
Osobní zkušenost z hradeckého kraje zní, že to stojí za to (6.xx vs. 7.15). Změny silnic v kraji, do nich víc zakomponovaná rychlost, pár fíčurek s TT Home navíc, pokud nejsi sváteční řidič a jezdíš alespoň trošku po republice a ne jen kolem komína, myslím, že nebudeš litovat (minimálně do další aktualizace ) Ve tvém zařízení navíc šlape Western and Central Europe mapa, což ti zmapuje (ikdyž východ ošizeně) celou Evropu.
TomTom Via 135 Lifetime