Tipy na nové POI
Re: Tipy na nové POI
Nerikam, ze neco chybi, ale hledam zpusob jak se v cizim meste nechat navigovat na nejblizsi pumbu ci k bankomatu bez ohledu na firmu. Chci proste nejblizsi pumpu a je mi jedno jestli je to Shell nebo Aral
Pouzij slouceni kategorii a budes mit vsechny bankomaty, fastfoody a pumpy v jednom. Kazdou kategorii samorzejme zvlast
Jasně, jdi do slučování kategorií, buď si stáhni předsloučené kategorie např. Cerpaci_Stanice_Vsechny, nebo si zaškrtnutím vyber ty, které tě zajímají a dole si vygeneruj ov2. soubor (podle druhu navigace, nevím, jaký máš přístroj). Pak už si v navigaci najdeš nejbližší čerpací stanici, nebo bankomat, atd. Doporučuji prostudovat obsah fóra, kde najdeš odpovědi na konkrétní otázky.
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
Jj,taky mám-bankomaty,čerp.stanice;např.parkoviště a park.garáže jsem hodil do CZ-Parkování;což mi nedá se zeptat co to takhle dát dohromady.Snad jen ty garáže označit tř.PARK G.,když už je ozn.PARK...jen úvaha.
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Samostatné kategorie parkovišt (kurnik,netušíte jak se dělá na PDA t s híčkem) a garáží jsou úmyslné. POI.DAT má tyto kategorie rozdělené. A případní zájemci si je mohou sloučit.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- pschonmann
Není tady,Je tu taková zvláštní kategorie Pražská integrovaná doprava(kterou už dlouho nikdo neaktualizuje), u které bych se přimlouval o zrušení.Je tu metro-všechny tři trasy,jsou tu zastávky tramvají,a pokud se objeví kategorie zastávky autobusů,tak je zbytečná.Nám se hotely také rozdělily na pensiony,lázeňské domy a hotely.....
- pschonmann
Proc neco rusit, kdyz jsou sesbirana data?Gumajz píše:...u které bych se přimlouval o zrušení.
Tuto kategorii bych sloucil jako jedno Metro. Staci, preci jen kolik mame meter v CR, a zbytecne rozdelene na 3 trasy v POIGumajz píše:Je tu metro-všechny tři trasy,
Tramvaje nechat, zalozit kategorii Doprava_Metro Doprava_tram doprava_autobus.Gumajz píše:jsou tu zastávky tramvají
Tipy na nové POI
Docela bych uvítal kategorii Čundr.
Nemáte někdo v navi uložené místa, kam třeba jedete na víkend vlakem s báglem na zádech si opéct buřta? Myslím tím tábořiště (ne campy), trampské osady, VVP atd. Prostě místa, kde vás nikdo neotravuje řvanim, kde si můžete smrdět od ohně atd. Je mi předem jasný, že do tohodle se nikomu asi nechce, protože se ty místa pak "profláknou" a klid už tam nebude
Nemáte někdo v navi uložené místa, kam třeba jedete na víkend vlakem s báglem na zádech si opéct buřta? Myslím tím tábořiště (ne campy), trampské osady, VVP atd. Prostě místa, kde vás nikdo neotravuje řvanim, kde si můžete smrdět od ohně atd. Je mi předem jasný, že do tohodle se nikomu asi nechce, protože se ty místa pak "profláknou" a klid už tam nebude
Sygic Aura HTC
Já myslel zrušit kategorii pražská integrovaná,protože ty samé body jsou v autobusech,anebo opačně....Stačily by kategorie Autobusy,Tramvaje,Metro....A bylo to myšleno jen aby se udělal pořádek,aby nevznikali dublované kategorie....
pokud se provede změna v některé skupině ze sloučené kategorie, např. přidá se nový bankomat ČS, tak se automaticky zobrazí i v těchto sloučených kategoriích. No asi ano, jinak by to nemělo smysl to dělat. Jen prosím o potvrzení mé blbé úvahy. Děkuji
Odpověď zní "ANO" .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Ja zkousim svuj prvni set POI, budou to sportovni haly schvalene pro florbal. Florbalistu je v CR temer 40.000 a stale pribyva, takze by to mohlo byt pro nekoho uzitecne. Zatim hotova pouze Praha, ale pracuju na tom. (poi.cz jsem objevil v nespravnou dobu - ve zkouskovem )