Mapa v7.10 Evropa
Re: Mapa v7.10 Evropa
Eastern Europe má Slovinsko i Chorvatsko,Rakousko jen průjezdní,Itálii vůbec..Western and Central mám dojem,že nemá HR,SLO.Ta Central and Eastern : CZ 99%,Hu 47%,PL 51,9%,SK 40,1%,Croatia 49%,Slovenia 42,6%,Latvia 62,8%,Lithuania 99%,Estonia 71,5%,Německo100% ,Rakousko 100%,Švýcarsko 99%(zákaz použití upozornění na radary),Itálie 100% ...asi ideální. Já jsem sehnal tu na screenu,ale na co zrovna to Rusko??.Budu uvažovat o "editaci"
OPRAVENO....
OPRAVENO....
Naposledy upravil(a) Crusy dne 28.12.2007, 15:32, celkem upraveno 2 x.
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
western a eastern neni
Mám dotaz.Jak je ta mapa velká ? Ta šestková měla 1.6 GB. Díky.
1,66Gb,ale odstranil jsem speech (?),jedná se o mapu EVROPY z GO 920...Tedy bez USA a Kanady..
Detailní pokrytí zemí západní Evropy:
Andorra, Belgie, Dánsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Portugalsko, San Marino, Španělsko (včetně Kanárských ostrovů), Švédsko, Švýcarsko, Rakousko, Vatikán a Velká Británie.
Detailní pokrytí zemí střední Evropy:
Česká republika, Estonsko, Chorvatsko, Lotyšsko, Litva, Maďarsko, Polsko, Slovensko, Slovinsko a Ruská federace.
Pokrytí komunikačních spojnic střední Evropy:
Pokrytí hlavních komunikací, umožňující navigaci z jednoho města do druhého a v hraničních oblastech sousedních států: Albánie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Bulharsko, Makedonie, Moldávie, Rumunsko, Srbsko a Ukrajina.
Detailní pokrytí zemí západní Evropy:
Andorra, Belgie, Dánsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Portugalsko, San Marino, Španělsko (včetně Kanárských ostrovů), Švédsko, Švýcarsko, Rakousko, Vatikán a Velká Británie.
Detailní pokrytí zemí střední Evropy:
Česká republika, Estonsko, Chorvatsko, Lotyšsko, Litva, Maďarsko, Polsko, Slovensko, Slovinsko a Ruská federace.
Pokrytí komunikačních spojnic střední Evropy:
Pokrytí hlavních komunikací, umožňující navigaci z jednoho města do druhého a v hraničních oblastech sousedních států: Albánie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Bulharsko, Makedonie, Moldávie, Rumunsko, Srbsko a Ukrajina.
Pozor: Již je k dispozici update ke sloučení map západní a východní Evropy. K tomuto updatu je nutné kontaktovat technickou podporu TOMTOM, kde Vám na základě SN vašeho zařízení vygenerují nové mapové podklady. Tel.: +420 239 000491 (9:00 - 17:00).Mám TT GO 720 a je to bez problému.Doktor píše:Vazeni pritomni, moc se tady neukazuji, presto me dovolte poprat Vam vsem tady Vesele Vanoce a Stastny Novy rok 2008.
Nyni k veci: nejaky cas jsem byl mimo ( asi rok, z toho posledni pulrok u zida v Izraeli), kde jsem opravdu TomTom nepotreboval, neni tady ze zeme kam jet, znaceny to tady maji dobre. No, vlastnim TT 910 a teda od ledna ho planuji pouzivat. Jsem malinko IT Ignorant, jak napovida muj nick, zivim se necim zcela odlisnym. Jaky je tedy LEGALNI postup pro blbce (tj. pro mne), jak upgradovat starsi verzi mapy na novejsi? Myslim, ze me staci pouze stredni a zapadni evropa.
Co uz vim?
posledni verze je v7.10 asi za 1580Kc. Chce to po me asi i upgrade TomTom home,
co s tim pak dal?
Jo a jeste jedna vec - nejak me nejde do hlavy ten "upgrade" na TT920 - navrat k SD kartam - to ma byt vtip? Co je spatne na 20GB HD v TT910? Vetsinou ho teda sebou nikam nenosim, takze ze neni plochy, me moc nebere, v aute dela, co ma. Co se tyce FM vysilace, no jo, ale proc bych na 4GB v TT920 misto potrebnych map daval muziku? Umi me zde tedy nekdo vysvetlit trend modernizace - zrejme me neco unika.
Predem dekuji za odpovedi.
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je velmi zajímavá informace. Zejména po poctivé blbce jako jsem já, ač vlastnící legální nové GO 720, tak poté zakoupivší novější celistvou mapu sloučené Evropy, viz můj podpis.
Proč soudruzi od TT neavizovali tuto možnost upgrade již dříve? Tímto podle mě moc prodejnosti GO 920 (v porovnání s GO 720) nepomohli...
No nic, dobře mi tak
Proč soudruzi od TT neavizovali tuto možnost upgrade již dříve? Tímto podle mě moc prodejnosti GO 920 (v porovnání s GO 720) nepomohli...
No nic, dobře mi tak
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
Pozor: Již je k dispozici update ke sloučení map západní a východní Evropy. K tomuto updatu je nutné kontaktovat technickou podporu TOMTOM, kde Vám na základě SN vašeho zařízení vygenerují nové mapové podklady. Tel.: +420 239 000491 (9:00 - 17:00).Mám TT GO 720 a je to bez problému.
Tak, je to tam, slo to celkem hladce. Nejdriv stahnout TT Home 2.1
Pak novou verzi softwaru? na TT
no a pak mapu. Plati se kartou, jde to rychle. No a aby se nereklo, prikoupil jsem si jeden hlasek - Londynana - je s nim celkem prdel.
Muzu vyjet.
P.S. Ta vychodni Evropa se krome nepatrnych casti Slovinska a Chorvatska lisi od Western and Central jeste v necem?
no a pak mapu. Plati se kartou, jde to rychle. No a aby se nereklo, prikoupil jsem si jeden hlasek - Londynana - je s nim celkem prdel.
Muzu vyjet.
P.S. Ta vychodni Evropa se krome nepatrnych casti Slovinska a Chorvatska lisi od Western and Central jeste v necem?
Ano,jsou tam takové nepatrnosti jako : Estonsko,Bulharsko,Bělorusko(maličko),Litva,Lotyšsko,Maďarsko,Moldavsko, atd,jen samé nepodstatné maličkosti...
Proč stále píšete:zaplať-platí se-zaplatit?Doktor píše:Tak, je to tam, slo to celkem hladce. Nejdriv stahnout TT Home 2.1
Muzu vyjet.
Vždyť upgrade na Western and Central je zdarma.
Tak ještě jednou:Pozor: Již je k dispozici update ke sloučení map západní a východní Evropy. K tomuto updatu je nutné kontaktovat technickou podporu TOMTOM, kde Vám na základě SN vašeho zařízení vygenerují nové mapové podklady. Tel.: +420 239 000491 (9:00 - 17:00).Mám TT GO 720 a je to bez problému.
Není to sloučení vašich map ale NOVÁ mapa v.710.1561
A je to pro všechny majitele jakéhokoliv TOMTOMA??
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Pochopil jsem, že pouze pro majitele GO 720. Tedy co já si koupil za 60 € před pár měsícema, tak to je teď bezplatný upgrade.....
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
Mám TT 720 GO a kolega ONE XL.Ale na tel.,což je technická podpora Tomtomu, vám to řeknou.Myslím že by neměl být problém.
JJ,jen vyjádřeno obrazově..Gumajz píše:Ano,jsou tam takové nepatrnosti jako : Estonsko,Bulharsko,Bělorusko(maličko),Litva,Lotyšsko,Maďarsko,Moldavsko, atd,jen samé nepodstatné maličkosti...