Změna symbolu šipky za jiný
Změna symbolu šipky za jiný
Sice to je neoficální upgrade,ale někdo kdo nemůže by rád změnil ikonu šipky třeba za auto nebo vlastní. Tak zde je odkaz jak na to http://www.ozpoi.com/Change_tomtom_go_& ... ymbol.html
Wokna si taky každej přizpůsobí podle sebe
Wokna si taky každej přizpůsobí podle sebe
Sygic Aura HTC
Re: Změna symbolu šipky za jiný
Na TT 910 s poslední oficiální verzí aplikace vůbec není nabídka ke změně ikony.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Dobrý tip *MC* .. staší řady GO s Navcore 7 Lite neumožňují změnu car ikony, s touto aplikací by to mělo jít
Škoda že to nejede na TomTom ONE New 2
Na mém to také neběží......
V tom případě nechápu, protože na mém ONE NEW to běží, hotovo za 3 vteřiny. Mám tam pěknou formuli. Použil jsem ale originální ART složku s auty. Odpoledne hodim screen.
Můj postup: připojil jsem toma k PC zapnul. Home nespoustet! Spustil instalacku pro IE a v programu se vpravo napsalo pripojeno. Vybral káru, kliknul na Aplikovat a hotovo.
Můj postup: připojil jsem toma k PC zapnul. Home nespoustet! Spustil instalacku pro IE a v programu se vpravo napsalo pripojeno. Vybral káru, kliknul na Aplikovat a hotovo.
Naposledy upravil(a) *MC* dne 25.12.2007, 12:11, celkem upraveno 2 x.
Sygic Aura HTC
Vše se tváří, že probíhá OK, ale ke změně symbolu nakonec nedojde..
Tak beru vše zpátky.Trochu jsme si hráli ,a mám tam dokonce i svá autíčka,která jsem vytvořil.Hodím je sem jako přílohu.Je tam jeden mercedes S-cabriolet,jedno BMW a jedno Porsche....Pro MC - Děkuji !!!!! Už jsem zde měl chvíli autíčko,a bylo to super.Pak proběhl upgrade,a autíčko bylo pryč.....Fakt moc dík !!!Běží to super....
Nakones se zadařilo. Příjemná aplikace..P800 píše:Vše se tváří, že probíhá OK, ale ke změně symbolu nakonec nedojde..
- Plano
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je luxusní, už tam mám svoji Octavii )
Hyundai Santa Fe 2,0 CRDi 4x4
TomTom GO 750 Traffic, v9.465, Maps: Europe_East v905.4754
Beltronic RX65 Euro
www.e-samolepky.eu
Fotky radarů - rozdělení dle kategorií
TomTom GO 750 Traffic, v9.465, Maps: Europe_East v905.4754
Beltronic RX65 Euro
www.e-samolepky.eu
Fotky radarů - rozdělení dle kategorií
zdravim. mam TT ONE, ale nejde mi to tam. Nainstaloval jsem to a vse provedla dle navodu jak blb:) ale :/ Kdyz jsem zapl TT tak je tam stale ta hloupa sipka!:/ Jde to vůbec na tenhle typ navigace? Diky za odpoved. fojtass
Pořádně si přečti návod.Jestli ti to nefunguje,tak jsi něco udělal špatně.Funguje to a i ve starém ONE.Už jsem to dělal kolegům,a jde to.
Při prvním testování se mi také nedařilo, až tak na třetí pokus o změnu to zareagovalo. Důležité je, nemít spuštěnou aplikaci TomTom Home..fojtass píše:zdravim. mam TT ONE, ale nejde mi to tam. Nainstaloval jsem to a vse provedla dle navodu jak blb:) ale :/ Kdyz jsem zapl TT tak je tam stale ta hloupa sipka!:/ Jde to vůbec na tenhle typ navigace? Diky za odpoved. fojtass
-
A mě se to stejně pořád nedaří
Pro Kaliban 123- poslal jsem ti SZ...