V navigaci se ti i opravená verze tváří jako Build 1458 ale problém opravdu opraven je. Někde je uváděna jako 7.7 Update3sebuk píše:Zdravím všechny. Tak mám stejný problém (zvuk před BZ a následný pád navigace). BZ jsem si stáhl z tohoto odkazu: http://poiplaza.com/index.php?p=dc&c=13anskri píše:Tento návod funguje skvěle, jen je jeden problém. Když přiřadím novému POI zvuk tak při přiblížení k tomuto místu celá navigace spadne , jde to odzkoušet i při přehrání trasy.Nevíte co s tím?
Prosím Vás nemáte nějakou úpravu, nastavení nebo radu jak tento problém vyřešit.
sygic build 1458 tuto chybu opravuje - není pravdou, protože Sygic verze 7.70 build 1458 mám v mobilu.
Předem díky.
POI do Sygic Mobile
Moderátor: eidz
Re: POI do Sygic Mobile
Prosím Vás, mám nastaveno, aby 100m před vybranou kategorií POI zaznělo zvukové upozornění, na mapě se pouze ukazuje ikonka (např. pumpy) ale zvuk ne a ne zaznít, aplikace nepadá ale prostě mě to zvukově neupozorní. Nevíte někdo, jak na to, díky moc
upravit bz / upozornenia na bz / po vybere vzdialenosti vyberas zvuk - vtedy sa zvuk ozve?
Škoda rit biť ked sa posrala. Som nesvojprávny.
Sony Ericsson XPERIA X1i
OziExplorer - Slovakia 1:50000 VKU tourist topo
iGO 8.3 - SVK
Sygic McGuider 8.06 - SVK
TomTom Navigator 7.9 - Western and Central Europe
Garmin Mobile XT - CNE NT 2010, SVK Topo
Sony Ericsson XPERIA X1i
iGO 8.3 - SVK
Přesně tak, tady se zvuk ozve, ale při navigování ne
u mna bez problemov.
nemas nahodou zaskrtnute, upozornit iba ak je na trase?
nemas nahodou zaskrtnute, upozornit iba ak je na trase?
Škoda rit biť ked sa posrala. Som nesvojprávny.
Sony Ericsson XPERIA X1i
iGO 8.3 - SVK
Sony Ericsson XPERIA X1i
iGO 8.3 - SVK
Jo to mám, nechci aby mě to otravovalo pokud se mě POI přímo netýká, i tak by to mělo chodit ne? Nezkusil bys to prosim Tě u Tebe, se zaškrtnutím pouze na trase? Díky moc
Tak pokud nastavim upozorňování i na POI mimo trasu tak všechno funguje jak má, ale zas je to otrava když naigace hlásí i POI který mě nezajímaj protože se k nim nedostanu (v protisměru, pod silnicí, za barákem...)
Nemate problem s niektorymi POI bodmi? Stiahol som si napriklad Slovensko, Rakusko a ked dam naplanovat trasu, tak je vsetko OK. Ale ked idem trasu po obrazkoch, tak mi to na jednom mieste stale zasekne - pri vyjazde na dialnici. Skusil som preto zobrazovat niektore body a vypinat ich a zistil som, ze ked som vypol (a neskor som ich natvrvalo zmazal) body, tak to uz ide v pohode. Napriklad Rakuske Shell, Billa a este mozno 15 bodov,zo Slovenskych to boli tusim Tesco a este nieco. Nestretol sa niekto s podobnym problemom? Stahoval som odtialto aj z poiplaza.com. Sygic mam verzie 7.70 (1107) na Symbiane S60.
Ahoj, mám navigaci Sygic Europe v iphonu a nejede mi to. Podporujeto vůbec u té navigace a ještě navíc u iphona. Díky za info
V manuálu se o tom nic nepíše ? A na technické podpoře ti taky neporadili ?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Ralfiku, co to je - nejede mi to? Vůbec se nenastartuje, nezalogujou se satelity ...... Jak radí Docent, obrátil bych se na prodejce, případně podporu na http://www.sygic.com. Ale každopádně je nutné řádně popsat problém.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Prostě to tam dam jak ikonu na správné misto tak i soubor .upi převedený z .ov2 a v tel to nevidím a jak ano je tam pouze CZ bez ikony bez ničeho a v navigaci je otazník.
dzony píše:Stáhněte si body,které chcete,z http://www.poi.cz ve formátu ov2 pro TT.Ikony ve formátu bmp,pokud chcete mít body komplet i s ikonama.Budete potřebovat upi translator v2.3 http://rapidshare.com/files/98791497/Ov ... or_2.3.exe a poiconvertor od sygicu http://sygic.com/downloads/POIConvertor.zip Ani jeden program se neinstaluje,stačí spustit exe soubor.Převeď te si ov2 body na upi(lze i více skupin bodů ve stejném adresáři po zatrhnutí volby dole) Možnost convert bmp nefunguje korektně.Pak spustíte POI Convertor.exe a vytvořené body upi převeďte na txt.Je jedno jestli na ASCII nebo UNICODE.Po té si do stejného adresáře připravte stažené ikony.Stačí bmp otevřít v programu malování vestavěném ve Windows a dát uložit jako ve formátu bmp 256barev.Znovu v POI Convertoru už vytvořit upi file z txt.Stačí přepsat upi soubor z Translatoru,aby tam nestrašil nefunkční upi soubor.Zeptá se i na ikonu bmp a musí se zadat.Jinak by se nezobrazovala.Pak vše stačí nakopírovat do zařízení kde máte nainstalovaný program.Upi soubor do mapy státu kam patří k .pak souboru mapy.Příklad E:\Maps\CZE\ A u ikony do adresáře E:\Res\ICONS\ Důležité je z názvu upi souboru vypustit pomlčku,jinak se zobrazuje v sygicu jen co je před pomlčkou.
Udělal jsem vše dle tohoto návodu a když vložím ikony bmp do složky ICONS, tak mi Sygic nenajede, hlásí to nějakou chybu, nevíte v čem by to mohlo být? Poprvé mi to fungovalo, pak jsem nechal mobil reklamovat a znovu instaluji Sygic a už mi to takhle blbne.
Tom Tom GO 910
už jsem na to přišel, do textu se to musí uložit jako ASCII formát
Tom Tom GO 910
Jste šťastlivec, mně se stále nedaří. Prosím, dejte do placu alespoň nejdůležitější aktuální POI pro mapu ČR. Díky.
N82 Sygic Mobile, NDrive, TomTom, GMobileXT, MN 7 potřebující s.č.