Upgrade na Tomtom 7
Re: Upgrade na Tomtom 7
Je tam například tato úprava: Pokud jsi střídal karty v navigaci,nebo jako my,co máme flash paměť,jsme tam strkali kartu, tak se rozhazovalo nastavení.To bylo ve verzi 131...Ve verzi 161 je toto odstraněno......
... nova verze navcore 7.162 8492 - Tom 910
TomTom GO 910; Apl. 9.205; RDS-TMC - Maps: Western and Central Europe v855-2884 - Eastern Europe 855-2931
Citroen Xantia Break 2.0 HDi
TomTom Kamarádi: oldjuhy@budweiserclub.net (4.7. - 18.7. 2008 Černá Hora/Chorvatsko)
TomTom Kamarádi: oldjuhy@budweiserclub.net (4.7. - 18.7. 2008 Černá Hora/Chorvatsko)
Ahoj všem.Mám prosbu,kamarád má rok starý Tomtom One new a když ho připojím k PC tak mi to hlásí stále PRIPOJTE SVE ZARIZENI Najde mi vubec aktualizace a nic.Přitom propojený s PC jsem protože přes Comandera mohu na Tomtoma normálně nahrát POI které jsem si stáhl ale Tomtom HOME mi hlásí že nejsem k němu připojen.Doufám že mi někdo rozumí a poradí co dělám špatně,Děkuju
Zkusil bych přeinstalovat TTHome na poslední verzi. Pak zkontrolovat v Průzkumníku Windows, jestli se TomTom přihlásí jako další úložiště (disk).
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
V průzkumníku se přihlásí jako nový disk ale v Tomtom Home ne.Jiné navigace se přihlásí v v Home a ihned se hledají aktualizace ale u tohoto Toma ne,ten jak říkám jen u pruzkumníku.Mám nainstalovanou novou verzi Home,včera jsem ji instaloval tak už nevim co s tim může být.Diky
Takže "ogaři", toto je adresa na stažení mé vlastní zálohy..je ořezaná od map,oblíbených atd.Pokud máte někdo stejné nebo podobné problémy jako měl "Kaliban,slofik1"..,tak to rozbalte,nakopírujte do vašeho TT,SD;nechte přepsat a vyp-zap.Měla by naskočit v.7.162 popř v.7.161,pak aktualizovat.Mělo by to začít šlapat jak má.Kdyby něco víc,tak SZ.
http://www.edisk.cz/stahni/90003/Zaloha ... .13MB.html
http://www.edisk.cz/stahni/90003/Zaloha ... .13MB.html
Naposledy upravil(a) Crusy dne 25.1.2008, 7:30, celkem upraveno 1 x.
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Díky všem moc za radu,mě to už maká,ahoj a jěště jednou diky
neporadil by mi nekdo jak aktualizovat 910 na ten 7 aplikaci ?
ja kdyz dam v tomtomhome2 hledat update najde to jenom 6.525
kdy se vratim do ty puvodni nabidky a dam aktualizovat GO tak to hleda a nenajde vubec nic ;-/
prej ze oje zarizeni je aktualizovane a to v nem neni vubec nic
uz to zkousim asi hodinu ;p sem uplne neschopnej .. dokonce sem uz i zformatovat disk aby na nem nic nebylo
kdy se vratim do ty puvodni nabidky a dam aktualizovat GO tak to hleda a nenajde vubec nic ;-/
uz to zkousim asi hodinu ;p sem uplne neschopnej .. dokonce sem uz i zformatovat disk aby na nem nic nebylo
To mi hlava nebere. Zkus smáznout (přesunout) obsah adresářů Předvolby složek (Soubory ke stažení, Zálohy a Kopírovat do počítače), resetuj zařízení samotné, vlož do kolébky a proveď opět aktualizaci.
Musíš aktualizovat na 6.525, nechat aktualizaci proběhnout, restartovat TT a znova připojit a TT home. Potom už Ti najde navcore 7. Přišel jsem na to náhodou, když jsem chtěl aktualizovat prázdného zformátovaného TT. Napřed si stáhnul 6.525 a potom teprve 7.Am0n-RA píše:neporadil by mi nekdo jak aktualizovat 910 na ten 7 aplikaci ?
Peugeot 206 1.1i 2004
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
imaster@seznam.cz
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
imaster@seznam.cz
Tak zkus tu zálohu ode mně,nebo ať ti někdo pošle rovnou z TT 910...........
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
A máš TomTomHome verzi 2 ? Tu,která je u mne dole ? Bez ní to nejde !!!
TT 7.221 ONE NEW...hlasy..
TT 7.221 zkoušel jsem naistalovat..vše OK..ale jen jediný problém..nejdou žádné hlasy..............nevíte kde je problém..n nastavení mám vybrán reproduktor interní.............
Re: TT 7.221 ONE NEW...hlasy..
... jukni na "voice" (adresar Toma), mozna to budes mit prazdne, dohraj jenom hlasy cz - staci, pak vyber v nastaveni a potvrd. Jestli nemas zalohu, hlas Miloslava jde stahnout prez Home, projdi forum (http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=817) a najdes dalsi alternativy hlasu, dobre zni hlas http://www.kompletni.info/files/transfe ... z-gody.zip , neni tak formalni jako Miloslav (zahni, kruháč atd.)pcword píše:TT 7.221 zkoušel jsem naistalovat..vše OK..ale jen jediný problém..nejdou žádné hlasy..............nevíte kde je problém..n nastavení mám vybrán reproduktor interní.............
TomTom GO 910; Apl. 9.205; RDS-TMC - Maps: Western and Central Europe v855-2884 - Eastern Europe 855-2931